Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@HalisMete, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dvprogramstate.gov
    Giris yapamıyorum sistem hata veriyor sizlerde bi bakar mısınız
    Sadece bende mi sorun var
    Başka tarayicilardan denedim yine aynı

An itibariyle chrome dan erişim sağlanabiliyor...

• @metinbeci ben hiç risk almayayım dedim belki randevu tarihim erken olur hiç belli olmaz benim planım mayıs gibi tecili bozup bedelli parasını yatırıp ocak şubat mart 2026 aylarını tercih listesine yazmam eğer abd gidersemde iade parasını alırım diye düşünüyorum ama o ara bedelli parasını yatırdıktan sonra askerlik kağıdında ne yazacak o önemli konsolosluk sorun çıkarır mı acaba

• evet tablodaki ecan ismi bana ait yanitiniz icin ayrica tesekkurler , tablodaki ismide duzenleyecegim.@Flight101

• @ugursway Teşekkür ederim 🙏🏼

• @ATS16 Teşekkür ederim 🙏🏼

• @erimcanlafci

Sıra numaran geldiğinde dosya taşınan zorlaşır, current olmadan dosya taşıma kcc nin elinde ama numaranız current olursa mail attığınız konsolosluk kabul etmeyebilir. 19 binin geleceğine inancın varsa at 19 binler temmuz gibi current olmuş, yani 2 ay kala dosya taşıman zor

• Excel'den bilgilerim silinmiş, şimdi tekrar ekledim. Bunun bir sebebi var mı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emrglrr bazen diğer arkadaşlar bilgi eklerken yanlışlıkla silebiliyor.
    böyle durumlar sıklıkla olur, farkettiğinizde ekleyin lütfen kendinizi.

• Merhabalar mülakatta aracimida göstermek istiyorum konsolosluğa araç tapusu için hangi evrakları sunmamız gerekiyor

• Mülakatta lise diplomasına ihtiyacımız var mı? üniversite önlisans mezunuyum lise diplomamı görmek isterler mi? (Eğer isterlerse e devletten lise diploması olarak çıkarttığımız belge işimizi görür mü?)

• @Emre-Kurtulmuş anladım. teşekkür ederim ilginiz için.

• merhaba herkese kolaylıklar ve bol şans dilerim.
    Lise mezuniyetim 2008 öncesi olduğu için ve lise diplomam kayıp olduğundan dolayı , mezun olduğum okuldan ıslak imzalı LİSE DİPLOMA SURETİ ( diploma belgesi ) aldım. kare kodlu belgeyi bi türlü alamadım. Alabilen varsa yol gösterirse sevinirim.
    Şibdi belgem elimde , 2. aşama olarak noter onaylı tercüme ve Apostil yaptıracağım. ama sırası nasıl olmalı ? tercüme ofiside net bilmediği için yardımlarınızı bekliyorum. ve eminim bu bilginin çok kişiye faydası olacaktır.

1. Apostil + yeminli tercüme + noter mi?

2.Yeminli tercume + noter onay + apostil mi?
    nasıl olmalı?
    ayrıca mu şekilde lise diplomasını ibraz etmek yeterli olurmu ?

• Documents submitted on the interview date must be originals.  All non-English and non-Turkish documents must be accompanied by sworn translations into English.
    Mülakat tarihinde sunulan belgelerin orijinalleri olmalıdır. İngilizce ve Türkçe olmayan tüm belgelere yeminli İngilizce çevirileri eşlik etmelidir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr araç kasko bedelini gösterebilirsiniz ama çok önemli bir detay değil, konsolosluk için önemli olan nakit detaylarınız.

• Doktor Nicholsondan muayenede yapılacak aşılara dair mailden bilgilendirme aldım aşağıda iletiyorum.

Please kindly find the reply as below:
    1/ Please schedule the appointment for 10 working days prior your interview. And you must come back to take the related document one working day prior to your interview. If you need to take more than 4 vaccines after seeing the doctor, we can only take 3 vaccines at most in the exam day. You may need to come back for the remaining vaccine after few days.

2/ Laboratory evidence of immunity is acceptable for measles, mumps, rubella, hepatitis B, polio, and varicella if the applicant lacks acceptable documented history of vaccination for these diseases. You can have the blood test at the clinic/ hospital in Turkey but please also make a translation by a verified translator or organization.
    Some of the vaccines cannot accept blood test report. If you do not have any evidence of the vaccination history, you need to take the vaccine at the panel clinic.

3/ Please also note the following regarding to Covid vaccine:
    Applicants must receive one dose of the COVID-19 vaccine if a dose is due at the time of the immigration medical examination.
    For the purposes of the immigration medical examination only, applicants who have not received a COVID-19 vaccine dose in the 12 months prior to the date of the exam are considered due for a dose.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr sorularınızın hepsinin cevabı daha önce yüzlerce kere cevaplandı.
    sorularınızı sormadan önce forumun arama butonunu kullanın lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd mülakata nerede gireceksiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mehmet-ynd mülakata nerede gireceksiniz?

Bunu ben de sordum ama cevap vermiyor 🙂

• @gucarslan çok özürdilerim çalışıyorum kaçırmışım.
    mülakara ankarada gireceğim.

• @Serapp çok özürdilerim çalışıyorum kaçırmışım.
    mülakara ankarada gireceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |