Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba,çekiliş belli olduktan sonra erkek arkadaşımla beraber gidebilmek için evlenme kararı aldık. eylülde evlendik ben evrak işlerimi hallettim. şimdi mülakat tarihi için bekliyoruz. eşimi 260 formuna eklemek için mülakat tarihimin belli olmasını mı beklemeliyim? yoksa şimdi mail atarak bir şeyler yapmalı mıyım? bilgisi olan var mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@irem-ylcn şu anda mail atmanızı önermem çünkü eşinize form açmak istediğinizi söylediğinizde sizin dosyanızıda açabilirler o esnada riske atmayın derim. Mülakat aldıktan sonra konsoloslukla görüşüp ikinizin işleminide halledersiniz

• @Emre-Kurtulmuş cevap için teşekkür ederiz. sizde de durum benzer miydi?

• ⭐⭐⭐

@savageandtipsy Taşınmış...sorun yok...Excel de ekliyseniz nick, mülakat yeri değişikliklerinizi yapınız ..Ekli değilseniz ekleyiniz ..

• ⭐⭐⭐⭐

@irem-ylcn yok biz formu doldurmadan önce evlenmiştik onun için biz direk forma add applicant yapabildik benim formumu. Siz formu doldurduğunuz için o seçenek açık olmaması lazım sizde diye biliyorum

• @savageandtipsy Benim de SSN im var ve o Allien sorusuna no demiştim. cevabı bende merak ediyorum. Anne kızlık sorusunu mülakatta esnasında sözlü söyleyip değiştiren birkaç deneyim okumuştum dosya açtırmanıza gerek olacağını sanmıyorum.

• @Mehmet-ynd merhaba ben de Antakya da üniversite okudum ve 2004 lise mezunuyum. Aradığımda heryer yıkıldı bulamayız diplomanızı dediler yalvardım resmen memura 1 saat süre verin bana dedi ve sonrasında diplomamı buldu. Aynı hafta İstanbuldan gidip teslim aldım sonra ne olur ne olmaz diye mezuniyet belgesi de alim dedim ama liseyi de Tekirdağ Şarköyde okudum. İstanbuldan verilmiyormuş. Şarköy İlçe milli eğitime gittim onlar da uzun süreceğini okula gidersem alabileceğimi söylediler ama okulun da adı değişmişti. Müdür yardımcısı binbir güçlük çıkardı ne söylesem anlamadı gazeteye ilan ver gel falan dedi. Ben de geri adım atmayınca ertesi gün mezuniyet belgemi de aldım. Şimdi içim rahat☺

• Herkese tekrardan merhabalar! Bir suredir is guc ve tasinma yogunlugundan forumu cok takip edemedim, som birkaç gundur okumaya ve arastirmaya calisiyorum tekrardan. Cogu kisi simdiden dosyasini baska ulkelere tasimaya baslamis sira numaralari current olmadan, ornegin; Hong Kong , Bankok, Saray bosna gibi sehirlere sorum su olacak numaram benimde yuksek oldugu icin simdiden bizden vize istemeyen ( ben ve esim , esim rus vatandasi, asil talihli benim) ulkere basvurmak daha mi mantikli kontejyanlar dolmadan. Yoksa sira numaramizin current olmasini beklemek mi daha mantikli? eminim bu sorunlarin cevaplari forumda var ama iki uc gundur yazi okumaktan icinde kayboldum diyebilirim bu yuzden lutfen kusura bakmayin. Ve bir diger sorum dosyasini tasiyan arkadaslar dosyalarini tasirken bu ulkere gidip bulunup ordan mi mail attilar ve geri geldiler yoksa burdan yazip kabul mu aldilar? Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler ve herkese bos sanslar.

• @Echobravo23 başvuruyu yaptım bende ne olur ne olmaz!

• @Erdem-Yıldız bedelli askerlik kesin yapacaksan temmuzu beklemene gerek yok mülakat öncesinde bedelli işini aradan çıkar. Mülakat zamanina kadar kafan rahat olsun sonra askerlik bitince edevletten askerlik durum belgesi alabilirsin. Yada askerlik şubesinden askerlik durum belgesi de alabilirsin

• @Arya merhaba lise diploması yeniden basılabiliyormu?

• Merhaba. Şöyle bir sorum var. Mesela ben bekarken ds doldurduktan sonra , evlenirsem intervyu tarihi belli olduktan sonra , mail atıp ds'i açtırtıktan sonra karımı da ds eklersem benim sıram yani intervyu tarihi değişir mi? Teşekkürler.

• @HalisMete evet dun sistemde hata vardi, birkaç gun icinde düzelir diye tahmin ediliyor. YouTube'da BritSimon adında bir sayfa var konu hakkında açıklama yaptı, takip edebilirsiniz

• @Mehmet-ynd yeniden basılamıyor maalesef

• arkadaşlar selam 2025 excel tablosunu kontrol ettiğimde 26/09/2024 tarihinden bu zaman kimse 2nl mail alamadı sanırım tabloya göre hiç hareketlilik yok bu yıl geçen yıla nazaran daha yavaş olacak gibi.

• Selam arkadaşlar. Aklıma takılan birşey var. Asıl talihli benim ve eşim çifte vatandaş (TR- RUS) ds260 formunda bu bilgileri doldurdum. Mülakatta çifte vatandaş olması yada ayrıca Rus vatandaşı olmasından dolayı bir sıkıntı yaşarmıyız sizce?

• @Abdullah-1
    Selamlar, ayni soruyu surekli soruyor ve cevap alamiyorsunuz cunku surecinizi hala imzaniza tasimadiniz. Profilinize girip, duzenle bolumunden, diger forum kullanicilari gibi surecinizi imzaniza tasirsaniz, sorulariniza cevap alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@erimcanlafci Selamlar.... Current olmadan KCC ye mail atarak taşıyabiliyoruz. Forumda kaybolmaya gerek yok, bu konunun en yoğun konuşulduğu tarih aralığı 28 Mayıstan ağustos başına kadar olan bölümdür. Bu bölümde farklı lokasyonlara taşıyan talihlilerin paylaşımlarını bulabilirsiniz.
    Excel tablosunda nickiniz "ecan" mı? Eğer öyleyse iki nick i eşitlersek takip kolaylaşır...Yok o ben değilim diyorsanız excel tablosuna bilgilerinizi eklemenizi önemle rica ederiz..😉
    Sürecinizde başarılar...

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-0 problem yaşamazsınız eşinizin çifte vatandaş olması nedeniyle

• @Ege-0
    Selamlar, herhangi bir adli sicil kaydi vb. gibi durum soz konusu degilse esinizin Rus vatandasi olmasindan dolayi hicbir sorun yasamazsiniz. Her yil binlerce Rus vatandasi DV vizesi alip Amerika’ya yerlesiyor, hatta ulkelerinde ki durumdan dolayi bir cok konsolosluk Rus vatandaslarinin dosya transfer isteklerine ilimli bakiyorlar, hatta bu acidan bakinca pozitif bir etkisi oldugu bile soylenebilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |