Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Asıl talihli eşim add aplicant kısmından kendimi ekledim. Current olmayı bekliyoruz dosyamız Hong Kong da. Bu dosya açtırma konusu yabancı bir ülkede mulakata girerken sorun oluşturur mu onu merak ediyorum sadece ve @gucarslan bey sizi başka bir konu için rahatsız edicem. Mulakatta hesapta gösterilecek paranın kısa bir süre önce hesaba gelmesi bir problem teşkil eder mi ve gösterdiğimiz tapular da istedikleri miktarların içinde sayılır mı ? şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Dosya açtırma konusu sorun olmaz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/372277
    Hong Kong'da mülakata giren bu arkadaşımız deneyiminde dosyasını açtırdığını yazmış.

• Elime geçen infoyu sizle paylaşmak istedim belki ihtiyacı olan vardır. LİTVANYA

As of December 2024, we will not be processing immigrant visas at our post even for Lithuanian citizens/residents as they will be handled by the U.S. Embassy Stockholm.  Therefore, you must pursue your visa in the country of your residence, unless you have a residency permit in Lithuania, in which case you can indicate the U.S. Embassy in Sweden as your post to process your DV-20205

• 15 Ekim itibariyle; EXCEL 2025 tablosuna göre (mülakat yeri olarak data girilen 572 Dosyalık listede - ORTALAMA 1150 civarı kişiyi temsil ediyor. DV2025 için Türkiye'den seçilen 4194 kişi.) 10 ve üzeri kez tercih edilmiş mülakat yerleri.

ANKARA 386 dosya - ANKARA DIŞI TOPLAM 186 dosya (Bangkok 13 dosya, Hong Kong 44 dosya, Viyana 70 dosya ve diğer yerler toplam 59 dosya.)

DV2024 datalarına göre DV2024 sürecinde Bangkong 23 EU Dosyasından toplam 51 kişiye, Hong Kong toplam 23 EU dosyasından 44 kişiye, Viyana 82 EU dosyasından 165 kişiye vize bastı.)

• Arkadaşlar, bazı arkadaşlar özelden bana Johannesburg hakkında sorular sormuştu. Evet, ben Mayıs ayında taşındım. Geçen gün Johannesburg konsolosluğuna mail atarak dosyamı KCC'nin bulunduğunuz konsolosluğa taşıdığını, nedenlerimi belirterek bildirdim. Bu sabah nazikçe geri dönüş yaptılar ve maalesef dosyamın kendilerine gelmişse mülakat vermeyeceklerini yazmışlar.

Bana kalırsa, Hong Kong, Bangkok ve Viyana dışına taşıyanlar konsolosluklarını yoklasınlar.

• yaklasik 41dk sonra mülakatim var simdiden konsoloslugun önüne geldim, sans dileyin 🙂

• @rezanclz Bol şans...Tüm güzel dileklerimiz seninle.

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

yaklasik 41dk sonra mülakatim var simdiden konsoloslugun önüne geldim, sans dileyin 🙂

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz bakalım 🙂

• ⭐⭐

@rezanclz guzel haberlerini bekliyoruz.

• @rezanclz güzel haberlerini bekliyoruz :))

• Merhaba arkadaslar benim viyanaya dosya tasiyanlarin gorusune ihtiyacim var. Ben dosya tasirken konsolosluk ile iletisime gecmedim. Iletisime gecip 2 3 ay sonra olumlu/olumsuz donus alanda var. Acaba durumu izah eden bir mail atmali mi yoksa zaten mukakat verirse verir, vermezse vermez mi denmeli. Ben konsoloslugun iyi niyetli oldugunu dusunuyorum ama sonra yogunluk artinca daha once maillesip onay verdikleri dosya numaralarina oncelik verip vermeyeceklerine yonelik bir endisem de olusmadi degil. Bir gorusu olan var ise yazarsa sevinirim.

• Sanırım Ankara Kasım ayı için mülakat dağıtmamış excelden gördüğüm kadarı ile Aralık ayı içinse mülakat ekim ayı içerisinde mi dağıtılmaya başlanır. Bu verilerle hangi ayda mülakat alabilirim onu hesaplamaya çalışıyorum açıkcası. Ekim ayı için CN 400 lere kadar mülakat dağıtıldı. Benim ise CN 19xx Llü rakamlarda. Dosya taşıma yapmalımıyım yoksa Ankarayı mı beklemeliyim kararsız kalıyorum.

• @rezanclz bol şanşlar

• @minnesota Hocam bu datayı biraz daha açabilir miyiz? Mesela HK,23 EU dosyasından 44 kişiye vize bastı derken HK'ye total 23 başvuru mu gelmiş sadece? Şu an mesela 44 dosya diyorsunuz, bu durumda ortalama 23 üzeri başvuru almaz mı ya da 23 üzeri olanların şansı mı düşük?

Veriyi herkes farklı şekilde yorumlayabilir illaki siz nasıl yorumluyorsunuz merak ettim.
    Teşekkürler.

• @mehmetizmirli tercümanlık yapmak için ne kadar istiyorlar acaba ?

• @Bluey konsoloslukla iletişime geçmene gerek yok. Dosyanı kcc aracılığıyla taşıman gerek çünkü numaran current olmadı daha. Diyelim dosyanı kcc ile viyanaya taşıdın mülakat olur mu olmaz mı diye konsolosluğa mail atmana gerek yok. Ama bu taşımış olman kesin mülakat alacağın anlamına gelmiyor. Düşük bir ihtimal de olsa Viyana mülakat vermeyebilir. Şu ana kadar böyle bir durum yaşanmadı bildiğim kadar.

• Ortalama ne zamana interview gmaili gelir ? Biraz endişeli olduğum için bunu soruyorum. Daha önce de sormama rağmen kimse cevaplamadı. Cevaplarsanız sevinirim DS260 formunu aylar aylar öncesinden gönderdim ama bana gmail mesajı halen gelmedi. Ortalama kaç ay içerisinde gelir bir bilginiz var mıdır ? Case kodum 2k’larde bir kod. 🙏

• @rezanclz şu dakikalarda güzel haberi almış olmanızı diliyorum. Bizde beklemedeyiz sizi 🙂

• an itibari ile elimde amerikan bayragi ile konsolosluktan ciktim ve vizem onaylandi arkadaslar 🙂 pasaportum elime gectiginde detayli deneyimimi aktaracagim iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ediyorum

• @rezanclz hayırlı olsun tebrik ederim. deneyimlerini okumak için beklemedeyim 🙂

• @rezanclz hayırlı olsun çok sevindim 🙂

Benzer Başlıklar

• 180
  • 57
  • 11427
  • 15655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |