Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz için rahat olsun Viyana çok güzel çalışıyor bir kaç güne hallederler

• @TuttoSPORT Turist vizesinden red alan oturum izni sahibi Türk arkadaşım var. 2 arkadaşımda GC onayı aldı biri 2020 de, diğeri 2022 de. Ama onların 2 si de hem Arnavutluk hemde Türk vatandaşıydılar. Bu yüzden sorunuzun yanıtını pek bilmiyorum.

• @minnesota anladım teşekkür ediyorum değerli bilgiler için

• @rezanclz uygun randevu bulamadığı için sağlık raporu geç gelenler olmuştu daha önce ve problem yaşamadılar. Endişe etmenizi anlıyorum fakat siz zaten iki tarafı da bilgilendirmişsiniz ve sağlık kurumu sorunu düzelteceğini söylemiş. Sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, içinizi ferah tutun.

• @RuhunGemisi teşekkür ederim sağolun 🙏

• @Serapp cevabınız için çok teşekkür ederim Serap hanım.

• ⭐⭐⭐⭐

@turkbest

“I kindly request your assistance to transfer my case from Ankara, Turkey into Vienna, Austria.”

KCC çalışanlarından birşey isterken veya talep ederken “orada yıllardır çalışmıyorlarmış” gibi düşünerek yazılması forumda çok konuşuldu, bu şekilde denemekten kaybınız olmayacaktır. Bol şans

• Merhaba , kcc taşıma maillerine ortalama kaç günde cevap veriyor? Son zamanlarda taşıyanlar bilgi verebilir mi? Dün sabah mail attım herhangi bir dönüş olmadı

• @Dada7 Bugün amerikada resmi tatil dönüş olmaz

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@TuttoSPORT Günaydınlar...Current olmadığınız için dosya taşımanızı KCC ile yapıiabiliyorken neden konsoloslukla mücadele etmeyi tercih ediyorsunuz? İşinizi zorlaştırıyorsunuz...

• ⭐⭐⭐⭐

@Selin-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Selin-2 Hong Kong . Tahminen taşıma işlemi 15 gün olmuştur hocam

@gucarslan sormuş ama siz kendinize cevap vermişsiniz 🙂

• Herkese merhaba Hong Kong taşıyan arkadaşları tebrik ederim tercüman Aslı Hanımın numarasını istiyorlar Türkiye Hong kong Konsoloslugu sitesindede var burada yazayım Kendisi çok iyi biri ve başka tercümanlar gibi para göz değil Grencard mülakat sürecine hakim 2023 ve 2024 Grencard kazanan arkadaşlarda Aslı Hanım la çalıştılar.

ASLI GARGILI KÜHL
    +852 9841 7355
    [email protected]

• Arkadaşlar selam bankadan nasıl bir evrak alicaktik mülakatta para göstermek için finansbanktan almayı düşünüyorum da yardımcı olursanız sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr iki banka çalışanının ıslak imzaları ve imza sirkülerini ile birlikte hesaplarınızı almanız gerek.

• @kayaomerrrr herhangi bir finansbank şubesine giderek gişeden sıra alıp, gişe görevlisine vize başvurusu için son 6 aylık hesap dökümümü istiyorum diyebilirsiniz. Gişe görevlisi size hesap dökümünüzü ve imza sirkülerini verdikten sonra o şubenin imza yetkililerine yönlendirecek. İmza yetkilileri hesap dökümlerini imzalayacaklar. Hesap dökümündeki son hesap hareketinin, hesap dökümünü almaya gittiğiniz gün olduğunu kontrol edin. Sonrasında işleminiz tamamlanacak. Mülakatınızda başarılar dilerim.

• Çok teşekkür ederim çok sagolun @orangegreen

• @orangegreen banka kayıtlarında tam olarak neye dikkat ediyorlar acaba parası yeterli mi diye bakıyorlarsa acaba onlar için yeterli miktar ne kadardır

• Ben dosyamı kcc ile 2 kez taşıdım. Son taşıdığım yer bu bilgiyi görüp neden iki defa taşıdığımı sorabilir mi ? Bu bilgiyi görebiliyorlar mı ? Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 elbette görüyorlar ama onlar için kaç kere taşıdığınızın bir önemi yok.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |