Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cemciftcioglu Anladım şimdi daha açıklayıcı oldu teşekkürler 👍 Avrupa dışında Honkong, Muscat dan başka nereler var peki vize verme ihtimali yüksek?

• @TuttoSPORT Honkong ve Bankong oldukça popüler son zamanlarda. Muscat içinde lütfen geçmiş yıl deneyimlerini okuyun.

• @mustafa-özkul merhabalar benimde halen kcc görünüyor

• @cemciftcioglu ben dosya taşımak için araştırma yaptığım dönemde de; dv24 lü bir arkadaş ''karadağ, arnavutluk, sırbistan buralardan uzak durun'' diye bana yazmıştı.

• @TuttoSPORT yeşil pasaportunuz varsa viyana deneyebilirsiniz.

• Merhaba, dosyamı taşıma işlemi gerçekleştirdim fakat teyit etmek için nasıl bir mail atmam gerekir ?teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Selin-2 nereye taşıdınız dosyanızı?

• @10urdmn yok be kardeşim keşke olsa yurtdışına dahi çıkmadım henüz iş güçten yapabilirsek en tepeye gideceğim 🤗

• @cemciftcioglu tutumları genel olarak yunan sırp kıbrıs karadağ tehlikeli olduğunu duymuştum ama Tiran sürpriz oldu halbuki istatistiklerde Tiran verileri çok iyi o yüzden öyle bir hamlem oldu dv24 de bir kişi vardı tirandan almış ama iletişim kuramadım . Tutum olarak hiç düşünmedim o zaman blacklist e alalım

• @TuttoSPORT sürecinizde başarılar dilerim

• @Selin-2 Hong Kong . Tahminen taşıma işlemi 15 gün olmuştur hocam

• @10urdmn çok teşekkür ederim sizde Honkongdan almışsınız sanırım hayırlı olsun. Önerilerinizi dinlemek isterim

• Merhaba ben dosyamı kcc ile viyana ya taşımaya çalışıyorum. Şuan 6-7 nci mailim. Dönüş yapmama gibi bir durum yaşanır mı? (cuma akşamı yazdım bugün görürler diye düşünmüştüm genelde hızlı yanıtlıyor kcc -geçiştirerek 😕 ) (bundan öncekilere hep geçiştirme mailleri geldi yok adres, yok oturduğunuz yerin yanındaki konsolosluk)(en son attığım mailde adres belirtmeden tekrar denedim) (önceki attıklarımda adreste vardı olmayanda vardı ama bir türlü doğru çalışana denk gelemediğimden hep copy paste maillerden aldım) (uzun sürmesi acaba taşıyacaklarına dair olumlu bir işaret mi yoksa beklettikleri yada bakmadıkları durumlar oluyor mu maillere?) (yada bu mailden cevap gelmesini beklemeden yeni bir mail atmak doğru olur mu?)

• ⭐⭐⭐⭐

@turkbest email içeriğini daha da sadeleştirerek farklı bir email adresinden denemek ister misiniz?

• @ATS16 artık onu deneyeyim o zaman. Şu şekilde attım sonuncuyu farklı email adresinden bunu tekrarlıyayım mı? (burdan almştım taslağı

başlık: TRANSFER DV2025 CASE TO (Vienna, Austria) / (SURNAME, Name) / CN : 2025EUxxxxx

Case Number : 2025EUxxxxx
    Principal Applicant Name : SURNAME Name
    Preference Category: DV Diversity
    Date of Birth : mm/dd/yyyy

Dear Officer,
    I kindly request your assistance to transfer my case into (Vienna, Austria).
    Kind regards,
    SURNAME Name

• merhabalar, saglik raporumunda bir sorun yasamistim eski iletilerimde bunu belirtmistim, yarin 1 de mülakatim var ve hâlâ raporumun konsolosluga ulastigi mailini almadim. eski deneyimleri okudugumda haftasonunu saymazsak 2 günde hazir oldugunu okumustum. bunun icin saat 2 gibi hem konsolosluga hem doktora mail attim ve iki taraftan da cevap almadim. doktora pazar günü de mail göndermistim ona da cevap alamadim. Yarin mülakatta eksik evraktan apye kalma gibi bir durumum olabilir mi? viyana özelinde bu kadar sorun yasayan bi ben varim sanirim muayene esnasinda hemsirenin bazi bilgileri yanlis girdigini fark edip düzeltmesini söylemistim ama bütün her seyi mi yanlis girdi acaba diye düsünüyorum. tecrübeli arkadaslar yorum yaparsa cok iyi olur.

• @rezanclz merhaba. Sağlık raporunuzun mülakattan sonra gelmesi AP’ye kalacağınız anlamına gelmiyor. Sağlık raporunun mülakata yetişmediği deneyimler olmuştu. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, oluyor bazen böyle aksilikler.

• @MMT doktorun verdigi evrakta hemsire bir yanlislik yaparak pasaport numarasi yerine tcmi yazmisti ve bunu ben dün fark ettim ayrica öncesinden fark edip düzeltmesini istedigim birkac hatasi da vardi. Hal böyle olunca endiseleniyor insan kim bilir daha kac tane hata yapildi diye üstüne konsolosluktan da doktordan da cevap gelmedi iyice süphelendim. Bir sorun olur mu bu durumda da? deneyimleri yeniden bastan sona okudum fakat benimki gibi garip bir durumla karsilasani görmedim su ana kadar.

• @TuttoSPORT Tiran verileri elbette iyi olacak. Zira Tiran, Birlesik Devletlerin %90 oraninda sevildigi ve neredeyse ülkenin 3 te 1 inin Yesil karta a basvurdugu tek yer. Sirbistan, Karadag vs ulkelerde yesil karta basvuran cok azdir. Amerikaya sempati duymazlar. Arnavutluk ta ise yesil kart din gibidir. Her yil cok kisi kazanir ve elcilik cok vize basar. Kisacasi Arnavutluk zaten Arnavutlarin dosyalarini yogun bicimde islemektedir.

• @minnesota tesekkür ederim peki Tiran Türklere karşı tutumu nasıl sizce

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |