Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu

..ama göremezsiniz

den kastım verileriniz CEAC'a yansımıyor 1 ocak'tan önce, ilgili başlıktan da yazdığım gibi.
    abd'de bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp december yani aralık ayına ait rakamlar açıklandı tam anlatmak istediğinizi anlayamadım ancak önümüzdeki ayın bülten rakamları belli kısaca. Açıklanan kasım bülteni B bölümünde kasım ayı sayılarını verirken C bölümünde aralık ayı sayılarını veriyor yani, önümüzdeki ay açıklanacak aralık bültenindede B bölümünde aralık ayı verileri olacak C bölümünde ise Ocak verileri

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne tatil dönemiyle alakası yok bültenin işleyişi bu şekildedir. Hem adını aldığı ayın sayılarını hemde bir sonraki ayın sayılarını verir

• CN current olunca ne oluyor ? İlk 6 bindeyim ama ne olucak yani ? Bekliyoruz işte da. Bı özelliği yok

• @gucarslan ben o kısmı yanlış anlamışım o zaman özür diliyorum.
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ❤

• @gucarslan Hocam merhabalar size bir sorum olacaktı 2025 talihlisiyiz asıl talihli eşim bu arada 1995 2000 yılları arasında ben bebekken ailem Hollanda turist vizesiyle beni annemin pasaportuna işleterek Hollanda üzerinden almayaya gidiyorlar 2000 yılında yurtdışı edilip geri Türkiye ye dönüş oluyor biz bu durumu ds-260 formunda belirtmedik mülakat zamanı önümüzü çıkma durumu olurmu acaba yanıtlarsanız çok sevinirim teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ahope peki sonrasında sokak hayvanlarına yardım ettiniz mi hiç?

• @gucarslan Dalga mı geçiyorsunuz yazdığınızın kendi Çapınız da başka bı espirisimi var anlamadım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ahope iletilerimi takip eden herkes bunun altında güzel bir yardım konusu olduğunu anlıyor ama; muhtemelen size pek denk gelmediniz.
    "kendi çapımda" böyle konulara eğilmeye gayret gösteriyorum ama; demek ki çok fazla etkili olmuyor 😉

her neyse, yaşadığınız durum size bir sorun yaratmaz, merak etmeyin.
    çocukken işlenen suçlar dahil dv sürecini etkilemiyor.

• @gucarslan Denk gelmedim onun için birden görünce şaşırmamak mümkün olmuyor 😊
    Soruma yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙏

• @brucewayne rica ederim, current olmadan KCC ile dosyanızı kolayca taşıyabilirsiniz diye düşünüyorum. Bir yanlışım varsa arkadaşların düzeltmesini rica ederim.

• Tekrardan merhaba kcc ye viyanaya dosya taşıma için mail atıp 2nci mailde fiziksel adres istemişti. Uzakta olsa avusturya da bir adres vermiştim belki mulakat tarihi belli olduktan sonra değişiklik yaparım gibi düşünmüştüm (tanıdığın evi). Dönüş olarak bu maili aldım. İlk mailde fiziksel adresimi belirtmemi isteyen Cheryl, bu son maili atan da Annick isimli support contractor;

Thank you for your inquiry.
    When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
    Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
    Bende tekrar mail atıp bu sefer viyana içerisinde bir otel-hostel adresi verip aynı maili tekrar attım. Taslağıda forumdan almıştım zaten. Sorum şu ben adresin uzaklığından dolayı (viyanaya 3saat idi -sanırım tanıdığın adresi farklı bir şehir oluyor avusturyada-) değilde, doğru görevliye denk gelmediğim için mi taşımadılar? (olana kadar maillere devam edeceğim)
    Son sorumda son mailde ilk belirttiğim fiziksel adres değilde şuan kalacağım ikinci yani yeni bir adres vermem sorun çıkarır mı? (sonuçta hala taşınmadı dosyam)
    şimdiden teşekkür ederim..

• @Flight101 Kasım ayında açıklanacak bültende B maddesinde Aralık ayını C maddesinde Ocak ayını göreceksiniz.

• @Serapp kasımda açıklanacak bültende B Maddesinde Aralığı C Maddesinde Ocak ayını verecek.

• @Flight101 Hayır 1 ocak 2025 öncesi 6k ve üstü mülakat alamaz çünkü aktif olmadılar. Kasımda açıklanacak bültende C maddesine bakacağız eğer 6k üstü bir sayı gelirse ocak ve sonrasında mülakat alabilir.(TR yi ihtimal içinde bile tutmayın)

• ⭐⭐⭐

@metinbeci Aynen dostum ben de en başından beri bültenlerin bu şekilde olduğunu biliyorum..🤝 ...Farklı bir yorum gelince bu konu hakkında yazışmalar oldu..

• @Flight101 Yalnız değilsin 🙂

• @fahriakc bunları yapsalar sorun olmayacak. Esnafın veya patronun vergi verdiğini gören olmamıştır bugüne kadar. Hep gider gösterir, eksi kazan verirler.

• Kasım veya Aralık ayı için ANK dan mülakat alabilen var mı?

• @minnesota Ben dün KCC ye mail atmıştım, 600 ler adına şansımı denemek istedim 😃 Ancak bugün olumsuz yanıt aldım 😕 Ağustos ayında bülten açıklandıktan tam 1 hafta sonra olumlu dönüşler olmuştu. Haftaya tekrar deneyip olumlu olumsuz bilgi paylaşımı yaparım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |