Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@brucewayne Dosyanızı tekrar taşıyabilirsiniz.
    Açıklanan 6000 kasım ayına kadar değil aralık sonuna kadar.

Bu ay açıklanan bültendeki sayılar bir sonraki bülten açıklanana kadardır. Aralık sonu demek doğru değil.

• ⭐⭐⭐⭐

@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar ben dosyamı hong kong taşımak istedim adres istediler acab konsolosluğa yakın bir adres göstersem olur mu ve orda kalmayı düşünmüyorum ama bu konuda yardımcı olurmusunuz

Kalmayı düşündüğünüz bir yerin adresini verin yeter, sonra başka yerde de kalınabilir.

• @Serapp serap hanım hong kong ta bildiğim bir adres yok nasıl bir adres vereceğim bilmiyorum bu konuda yardımcı olacak varsa çok memnun kalırım

• ⭐⭐⭐

@Serapp Dün açıklanan bülten Kasım bülteni ve içeriğinde Kasım verilerini gösterirken hemen altında Aralık bültenine ait rakamları da gösteriyor. Yani bir nevi aralık bülteni de yayınlanmış diyebilir miyiz?
    Kasımın ilk yarısında yayınlanacak Aralık bülteninde, Kasım bülteninde yayınlanmış olan Aralık ayına ait cutoff verileri değişiyor mu?

Edit: Benim bu bültenden anladığım 1 Ocak 2025 tarihine kadar CN 5999 a kadar mülakat dağıtımı yapılacağıdır. Yanlışsam doğrusunu aktarabilirseniz sevinirim..

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Hocam merhaba aynı konudan bende muzdaripim dosyamı Hong konga taşıdım 1 ocak 2025 te yoklama kaçağı konumuna düşüyorum ds 260 ta askerliğimi yapmadığımı yazdım sanırım e devlette askerliğimi yapmadığıma dair bir belge çıkmıyor bende mecbur askerlik şubesinden askerliğimi yapmadığıma dair bir belge alacağım herhalde

Cevap verdiğim kişi ile aynı durumda değilsiniz anladığım kadarıyla. Onun tecili önümüzdeki yaz bitiyormuş.
    Mülakat tarihiniz tahmini ilkbahar veya yaz başı olabilir.
    Belgeyi nasıl alacağınız konusunu askerlik şubesine şimdiden gidip görüşün isterseniz.

• @Flight101 Aralık ayında aşağıda dedikleri gibi bu tablo mu kullanılır yoksa güncellenir mi acaba? 2168860e-f535-40b6-95aa-0603ff7c799a-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Dün açıklanan bülten Kasım bülteni ve içeriğinde Kasım verilerini gösterirken hemen altında Aralık bültenine ait rakamları da gösteriyor. Yani bir nevi aralık bülteni de yayınlanmış diyebilir miyiz?
    Kasımın ilk yarısında yayınlanacak Aralık bülteninde, Kasım bülteninde yayınlanmış olan Aralık ayına ait cutoff verileri değişiyor mu?

Edit: Benim bu bültenden anladığım 1 Ocak 2025 tarihine kadar CN 5999 a kadar mülakat dağıtımı yapılacağıdır. Yanlışsam doğrusunu aktarabilirseniz sevinirim..

Önceki bültenlere bakarsanız eğer, hepsinde B başlığında o ayın rakamları, C başlığında da aynı rakamları içeren cut-off (tahsis kesme numarası) rakamları verilmekte.
    Yani Kasım ayının 10 u civarı açıklanacak olan bülten numarası değil onlar.

Düzeltme: C Başlığında bir sonraki ayın rakamları verilmekte imiş. Bu durumda Aralık 2024'te açıklanacak olan Ocak 2025 bülteninde ilerleme olması beklenebilir.

• @Serapp teşekkürler

• @Serapp Yani, Kasım ayında tekrardan bir bülten açıklaması olacak, doğru mu anladık Serap Hanım?

• ⭐⭐⭐

@Serapp,

Önceki bültenlere bakarsanız eğer, hepsinde B başlığında o ayın rakamları, C başlığında da aynı rakamları içeren cut-off (tahsis kesme numarası) rakamları verilmekte.
    Yani Kasım ayının 10 u civarı açıklanacak olan bülten numarası değil onlar.

Son bülten üzerinden konuşuyorum
    B başlığı altında Kasım Cutoff rakamları, C başlığı altında Aralık ayı cutoff rakamları yayınlanmış diyorum.
    Kasım ayında yayınlanack bültende B başlığı altında bu ay yayınlanmış olan bültendeki C başlığı altındaki veriler yazmayacak mı, farklı veriler mi göreceğiz?

• @Flight101 Kasım'da yayinlanacak olanda aralik yani bu ayın c başlığı b başlığı altında Ocak sayıları da c başlığı altında yayınlanacak öyle anlıyorum ben de

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Yani, Kasım ayında tekrardan bir bülten açıklaması olacak, doğru mu anladık Serap Hanım?

Evet tabi ki bülten her ay yayınlanır.

Sayılarla DV2025 başlığının ilk iletisi okuyun lütfen.

• ⭐⭐⭐

@Serapp Geçmiş bültenlere bakıyorum, bir bültende C başlığı altında yayınlanan veriler bir sonraki bültendeki B başlığı altındakilerle aynı oluyor, o yüzden bu çıkarımı yapıyorum.
    Herşeyi netleştirmek için şunu sormak istiyorum, 1 Ocak 2025 öncesi 6000 ve üstü bir numaranın herhangi bir konsolosluktan mülakat alma ihtimali var mı?

• ⭐⭐⭐

Bir ekleme yapmak istiyorum, bizler DV2025 in ilk cutoff numaralarını 8 ağustos 2024 tarihinde yayınlanan eylül ayı bülteninde gördük...Yani bültenler iki aylık yayınlanıyor diyebiliriz..

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Geçmiş bültenlere bakıyorum, bir bültende C başlığı altında yayınlanan veriler bir sonraki bültendeki B başlığı altındakilerle aynı oluyor, o yüzden bu çıkarımı yapıyorum.
    Herşeyi netleştirmek için şunu sormak istiyorum, 1 Ocak 2025 öncesi 6000 ve üstü bir numaranın herhangi bir konsolosluktan mülakat alma ihtimali var mı?

Haklı olabilirsiniz.
    Kasım ayı bülteni de aynı kalacaksa Aralık ayı bültenini önümüzdeki ay göreceğiz o zaman. Aralık ayı bülteni ilerlerse 2025'e girmeden 6000 üstü current olabilir ama Aralık ayına değil Ocak ayına mülakat alır.

• Yeni bültende december notu ile beraber düşülmüş. Yılbaşı tatil vs durumlarından dolayı olabilir mi ? Çok yoruma açık bir durum yok gibi ?

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Baran-Soylu bu rahatlığı istiyorum işte..
    cn düşük, mülakat gelmiş, vize onaylanmış, tek dert sistemden bakma ama onun için de foruma bakmak bile gereksiz gelmiş 🙂

buyurun, biz destek olalım size ama göremezsiniz;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4847/ceac-status-check-visa-status-check-niv-iv?_=1728542002578

Umarım hayat size de bu rahatlığı nasip eder 🙂
    Forumdan bakmak gereksiz gelmedi gucarslan bey sadece bazen insanların başka bir hayatı daha olduğunu unutuyorsunuz, hayatımızda ki stres, aile problemleri, iş telaşı gibi şeyler işin içine girdiği zaman bazen bazı şeyler gözden kaçıyor olabilir yada yardıma ihtiyacımız varmış gibi hissedebiliriz. Burada gelip üst perdeden konuşmak ne size ne bize faydası olmaz. Eğer siz cevaplamak istemezseniz başka bir arkadaş yapabilir yada bunu "buyurun, biz destek olalım size ama göremezsiniz;" gibi bir şekilde söyleyerek sadece karşınızdaki insanı küçük düşmüş duruma getirirsiniz. Sizin destekleriniz için çok teşekkür ederim fakat baktığım zaman görebildiğimi düşünüyorum. Ayrıca tek derdimin sistemden bakmak olmadığını söylemek isterim, umarım dediğim şeyleri tekrardan üst perdeden bakmak yerine saygı ile karşılarsınız. Sağlıklı ve Rahat günler dilerim 😊

• ⭐⭐⭐

@Serapp Evet aralık bültenin ilerlemesi gibi durum olması halinde dediğinizgibi olabilir, burada sizinle aynı düşünüyorum. Daha önce örneği olmuş mudur bilmiyorum. Geçmiş yılların bültenlerine bakmak lazım, ben ramdom açıp baktım sizinle bu konuyu konuşurken..

• @Serapp Her aciklanan bulten 2 ay sonrayi da kapsayacak sekilde cutoff belirliyor.
    Ekim ayinda Aralik ayinin numaralari belirlenir.
    Eylul ayinda Kasim ayinin numaralari...

Onumuzdeki ay yayinlanacak olan da ayni sekilde Ocak'ta cagirilabilecek numaralari kapsayacak sekilde belirlenecek.

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş aralık rakamları verilmiş durumda zaten bir güncelleme olması pek olası değil

Benzer Başlıklar

• 153
  • 16399
  • 1917
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |