@crazycells çok teşekkürler
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
burada detaylarvar ayrıca örneklerde var.
600*600 piksel olarak
BOYUT OLARAK: Fotoğrafın boyutları 50 mm x 50 mm olmalıdır -
@aragnofobi, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Fotoğraf konusu beni gerdiği için hala başvuramadım.. Sanırım gidip fotoğraf çektireceğiz. Fotoğrafçıya söylemem gereken özel birşey var mı? Vize başvurusu için olacak ve 600x600 olacak demek dışında?
eger isini bilen bir fotografci ise amerikan vizesi demeniz yetmeli... bir de fotograf biyometrik olmayacak, biyometrik kaliplarla cekilecek, bilginize. biyometrik fotolarda kafa cok buyuk, o nedenle istenilen boyutlara oturmuyor...
-
@aragnofobi Dijital fotoğrafınız hiç yok mu ? Paint uygulamasında yeniden boyutlandır bölümünde 600x600 pikseli seçip kaydedeceksiniz . Bu şekilde kabul olur resminiz . Öncesinde photo check tende uygunluğunu görebilirsiniz.
-
@sushy2025 dijital fotoğrafım var. Sadece eğer HAS NOT BEEN SELECTED yazısını görürsem; acaba fotoğrafı mı beceremedim diye içimde kalsın istemiyorum. Bu cumartesi (doğum günüm olduğu için ufak bir totem (: ) fotoğraf çektirip başvuruyu yapacağım. Eğer fotoğrafçının çekimi de işe yaramazsa kendim halledeceğim mecburen.
-
Cevap: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar şimdiye kadar ben ve eşim için üç defa başvuruda bulundum. Bu sene ben ve eşimle beraber 18 yaşını dolduran kızım için de başvuruda bulundum. Hepsinde de çok dikkatli ve titiz bir başvuru yapmama ragmen son başvurumda eşim ve kızımın comfirmation numarasının bulunduğu çıktıda soy isim ve isim gözükürken benimkinde isim ve soy isim olduğunu gördüm. İlk benim başvuruyu yaptım. Google Chromda kutucuk çıkmayınca Mikrosoft Edgeyi denedim onda da çıkmayınca Mozilla Firefoxu denedim ve onda kutucuk çıktı. Adres kısmına kadar her şey doğru giderken tekrar başa döndü ve yeniden baştan başladım. İki kez bu şekilde oldu ve üçüncüde hata vermeden sonuna kadar gelip bitirdim. Bu süreçte tahminen son yaptığımda soy isim yerine isim isim yerine de soy isim yazmışım. Benim başvurumun içinde eşim ve iki kızım için verilen bilgilerde soy isim ve isim şeklinde, bende tersi olmuş.
Acaba bu şekilde green card çıkarsa sorun olur mu yoksa konsolosluk basit bir hata gibi mi görür.
Bu şekilde olup yaşayanlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler herkese. -
Bilgisayara erisimim yok telefondan gc başvurusu yapmak istiyorum fotoğrafımda hazır telefondan başvuru yaptığım için sorun yasarmiyim bilgisi olanlar varsa yazabiliri?
-
Foto yanlışsa
zaten devam edemezsiniz başvuruya .. illaki düzelt düzelttttt diye bağırır 
-
@crazycells bir önceki sene kullandığım fotoyu kullanabilir miyim?
-
@baba-yaga son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekiyor
-
Dv25 başvuruda 2008 yılında çekildiğim fotoyu paint programıyla düzenlemiştim sistemin boşluğuna geldi herhalde başvuruyu onaylanmıştı
-
Soyadım dışında 3 tane ismim var ve formu doldururken sorulan isim seçeneğine ne yazıcağımı bilmiyorum. İlk 2 adımı first name yerinemi yazmalıyım yoksa son 2 adımı middle name yerinemi yazmalıyım. Benim gibi 3 adı olan ( soyad ile birlikte toplam 4 isim) ve başvuru yapanlar nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa sevinirim.
-
@crazycells Merhabalar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Kardeşimin öz ve üvey çocuğu var,başvuru yaparken ikisininde bilgi ve fotoğraflarını ekleyeceğiz sanırım ama diyelim ki kazandılar ve üvey çocuğu amerikaya gitmeyecek.Mülakata giderken üvey çocukta konsolosluğa gitmek zorunda mı?
-
Merhabalar. 18 yaşından büyüğüm. Babamın tüm aile için başvuru yapması, bizleri çocuğum/eşim diye eklemesi mi daha mantıklıdır yoksa başvuru yapmaya el veren herkesin kendisinin başvuru yapması mı daha iyidir? Ben kendim başvuru yapmalı mıyım yoksa babam mı herkesi kapsayarak bir başvuru yapmalı?
-
esime dv2025 cikti ama sira numarasi cok buyuk sira gelmeyecek, dv2026 ya ben ve o tekrar katilabiliyor muyuz ?
-
@ers, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
esime dv2025 cikti ama sira numarasi cok buyuk sira gelmeyecek, dv2026 ya ben ve o tekrar katilabiliyor muyuz ?
Her ikiniz de ayrı ayrı 2026 çekilişine tekrar katılabilirsiniz. Fakat kazandığınız bu çekiliş hakkını kaybetmeden, tüm imkanlarınızı zorlayarak, dosyanızı daha önce oturumsuz mülakat veren herhangi bir ülkeye taşımanızı şiddetle öneririm.
Tüm detayları bu sayfadan öğrenebilirsiniz.
-
@efebbr, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar. 18 yaşından büyüğüm. Babamın tüm aile için başvuru yapması, bizleri çocuğum/eşim diye eklemesi mi daha mantıklıdır yoksa başvuru yapmaya el veren herkesin kendisinin başvuru yapması mı daha iyidir? Ben kendim başvuru yapmalı mıyım yoksa babam mı herkesi kapsayarak bir başvuru yapmalı?
Merhaba, hem anneniz hem de babanız, 21 yaşını tamamlamamış çocuklarını da ekleyerek tüm aile için ayrı ayrı başvuru yapabilir. İki ayrı başvuru şansınızı artırır. Eğer en az eğitim şartı olan lise eğitim şartını yerine getirebiliyorsanız, siz de ayrı bir başvuru yapabilirsiniz. Böylece 3 başvuruyla şansınızı artırmış olursunuz. Ancak siz ailenizi eklememelisiniz başvurunuza.
-
@cetinmutlu, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Cevap: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar şimdiye kadar ben ve eşim için üç defa başvuruda bulundum. Bu sene ben ve eşimle beraber 18 yaşını dolduran kızım için de başvuruda bulundum. Hepsinde de çok dikkatli ve titiz bir başvuru yapmama ragmen son başvurumda eşim ve kızımın comfirmation numarasının bulunduğu çıktıda soy isim ve isim gözükürken benimkinde isim ve soy isim olduğunu gördüm. İlk benim başvuruyu yaptım. Google Chromda kutucuk çıkmayınca Mikrosoft Edgeyi denedim onda da çıkmayınca Mozilla Firefoxu denedim ve onda kutucuk çıktı. Adres kısmına kadar her şey doğru giderken tekrar başa döndü ve yeniden baştan başladım. İki kez bu şekilde oldu ve üçüncüde hata vermeden sonuna kadar gelip bitirdim. Bu süreçte tahminen son yaptığımda soy isim yerine isim isim yerine de soy isim yazmışım. Benim başvurumun içinde eşim ve iki kızım için verilen bilgilerde soy isim ve isim şeklinde, bende tersi olmuş.
Acaba bu şekilde green card çıkarsa sorun olur mu yoksa konsolosluk basit bir hata gibi mi görür.
Bu şekilde olup yaşayanlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler herkese.Yeni bir basvuru yapmayin, bu sekilde karisiklik yasayip Ankara'daki ABD konsoloslugunda vizeyi alan kisiler oldu, dolayisiyla sorun edeceklerini sanmiyorum.
-
@fofty-güzelbey, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bilgisayara erisimim yok telefondan gc başvurusu yapmak istiyorum fotoğrafımda hazır telefondan başvuru yaptığım için sorun yasarmiyim bilgisi olanlar varsa yazabiliri?
sorun olmaz.
-
@baba-yaga, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells bir önceki sene kullandığım fotoyu kullanabilir miyim?
yeni bir fotograf cekilmenizi tavsiye ederim.
eger fotograf cektirmek icin firsatiniz olmayacaksa ve fotograftan taniniyorsaniz elinizdeki fotoyu da kullanabilirsiniz.
-
@eagle27, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Soyadım dışında 3 tane ismim var ve formu doldururken sorulan isim seçeneğine ne yazıcağımı bilmiyorum. İlk 2 adımı first name yerinemi yazmalıyım yoksa son 2 adımı middle name yerinemi yazmalıyım. Benim gibi 3 adı olan ( soyad ile birlikte toplam 4 isim) ve başvuru yapanlar nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa sevinirim.
ilk isminizi ilk isim bolumune yazin, diger isimlerinizi ise middle name kismina yazin.
Benzer Başlıklar
139
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k