Green card başvuru hatası
-
İyi günler green card başvurusunda doğduğum yere Kadıkoy yazdığım zaman üst kısımda 'At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.' diyor Kadıkoyun altında 'Names can not contain numbers or special characters.' yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz ben bu Kadıkoyu nasıl yazacağım
-
@abdülkadir-öksüz Kadikoy şeklinde, Türkçe karakter kullanmadan yazın. Küçük i harfi kullanmayı tercih edin, sistem zaten büyük harfe çeviriyor.
-
Merhaba sorumu cevaplayin lütfen.Ya burda okudum yazmislar nebileyim kulaklar gözükmeli falan.Ablam icin bugün kayt yaparken gördüm şu daireye yüz dogru koyulmali nebleyim alin acik olmali yazilmis.Yani ben kendi passport resmimi koymuşdum.Dusnuyorum şansimi kayb edebilirmiyim. Yalnizca 600*600 yapmisdim bunu biliyorum.2018 talihlisiyim
-
@arzu eger fotograftan taninabiliyorsaniz konsolosluk fotografi kabul edecektir, yani bugune kadar hep boyle oldu. Konsoloslugun bu konuda katilasacagini dusunmuyorum.
-
InsAlah öyle olur.
-
Arkadaşlar bana yardemci olabilirmisiniz lütfan,
-
@Munisbek-Babayev sorunun neki yardımcı olalım
-
Bu ileti silindi! -
@orhancengizk aynı şeyi fark farklı yerlerde sorma diğer yerde cevap yazdım kontrol edebilirsin
https://www.greencardphotocheck.com/en/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum