Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@hasnotben Teşekkürederim
-
@T-C-Kubilay-Dikici Teşekkürederim
-
Merhabalar öncelikle, ben formu tamamladım. Submit e bastım. Tarayıcının ileri geri tuşları var geri ve ileri tuşlara bastım. Problem yaratır mı bu?
-
Herkese başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun, umarım bu sene şans bizden yana olur.
-
elimde vesikalık fotoğraf var bunları tarayıcı ile tarayıp kullanabilir miyim? eğer kafa ölçüsü arka plan diğer şeyler uyuyorsa.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@Asım-Buğra-Kılıç, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba, iyi geceler diliyorum. Yanılmıyorsam burada LÖSEV, tema vb. gibi yerlere bağış yapınca hizmet veren bir sistem vardı doğru başvuru için. Bu sene var mı?
Buradaki duyuruyu inceleyin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/post/461262
Ayrica size email olarak da gondermis olmam lazim, bilginize.
-
@BURAK-MAN-HD, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar öncelikle, ben formu tamamladım. Submit e bastım. Tarayıcının ileri geri tuşları var geri ve ileri tuşlara bastım. Problem yaratır mı bu?
Submit'e bastiktan sonra, yesil renkli success yazisini gordunuz mu?
-
@baba-yaga, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
elimde vesikalık fotoğraf var bunları tarayıcı ile tarayıp kullanabilir miyim? eğer kafa ölçüsü arka plan diğer şeyler uyuyorsa.
evet, taranmis fotografi kullanabilirsiniz.
-
Fotoğraf konusu beni gerdiği için hala başvuramadım.. Sanırım gidip fotoğraf çektireceğiz. Fotoğrafçıya söylemem gereken özel birşey var mı? Vize başvurusu için olacak ve 600x600 olacak demek dışında?
-
burada detaylarvar ayrıca örneklerde var.
600*600 piksel olarak
BOYUT OLARAK: Fotoğrafın boyutları 50 mm x 50 mm olmalıdır -
@aragnofobi, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Fotoğraf konusu beni gerdiği için hala başvuramadım.. Sanırım gidip fotoğraf çektireceğiz. Fotoğrafçıya söylemem gereken özel birşey var mı? Vize başvurusu için olacak ve 600x600 olacak demek dışında?
eger isini bilen bir fotografci ise amerikan vizesi demeniz yetmeli... bir de fotograf biyometrik olmayacak, biyometrik kaliplarla cekilecek, bilginize. biyometrik fotolarda kafa cok buyuk, o nedenle istenilen boyutlara oturmuyor...
-
@aragnofobi Dijital fotoğrafınız hiç yok mu ? Paint uygulamasında yeniden boyutlandır bölümünde 600x600 pikseli seçip kaydedeceksiniz . Bu şekilde kabul olur resminiz . Öncesinde photo check tende uygunluğunu görebilirsiniz.
-
@sushy2025 dijital fotoğrafım var. Sadece eğer HAS NOT BEEN SELECTED yazısını görürsem; acaba fotoğrafı mı beceremedim diye içimde kalsın istemiyorum. Bu cumartesi (doğum günüm olduğu için ufak bir totem (: ) fotoğraf çektirip başvuruyu yapacağım. Eğer fotoğrafçının çekimi de işe yaramazsa kendim halledeceğim mecburen.
-
Cevap: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar şimdiye kadar ben ve eşim için üç defa başvuruda bulundum. Bu sene ben ve eşimle beraber 18 yaşını dolduran kızım için de başvuruda bulundum. Hepsinde de çok dikkatli ve titiz bir başvuru yapmama ragmen son başvurumda eşim ve kızımın comfirmation numarasının bulunduğu çıktıda soy isim ve isim gözükürken benimkinde isim ve soy isim olduğunu gördüm. İlk benim başvuruyu yaptım. Google Chromda kutucuk çıkmayınca Mikrosoft Edgeyi denedim onda da çıkmayınca Mozilla Firefoxu denedim ve onda kutucuk çıktı. Adres kısmına kadar her şey doğru giderken tekrar başa döndü ve yeniden baştan başladım. İki kez bu şekilde oldu ve üçüncüde hata vermeden sonuna kadar gelip bitirdim. Bu süreçte tahminen son yaptığımda soy isim yerine isim isim yerine de soy isim yazmışım. Benim başvurumun içinde eşim ve iki kızım için verilen bilgilerde soy isim ve isim şeklinde, bende tersi olmuş.
Acaba bu şekilde green card çıkarsa sorun olur mu yoksa konsolosluk basit bir hata gibi mi görür.
Bu şekilde olup yaşayanlar yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler herkese. -
Bilgisayara erisimim yok telefondan gc başvurusu yapmak istiyorum fotoğrafımda hazır telefondan başvuru yaptığım için sorun yasarmiyim bilgisi olanlar varsa yazabiliri?
-
Foto yanlışsa :) zaten devam edemezsiniz başvuruya .. illaki düzelt düzelttttt diye bağırır :)
-
@crazycells bir önceki sene kullandığım fotoyu kullanabilir miyim?
-
@baba-yaga son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekiyor
-
Dv25 başvuruda 2008 yılında çekildiğim fotoyu paint programıyla düzenlemiştim sistemin boşluğuna geldi herhalde başvuruyu onaylanmıştı
-
Soyadım dışında 3 tane ismim var ve formu doldururken sorulan isim seçeneğine ne yazıcağımı bilmiyorum. İlk 2 adımı first name yerinemi yazmalıyım yoksa son 2 adımı middle name yerinemi yazmalıyım. Benim gibi 3 adı olan ( soyad ile birlikte toplam 4 isim) ve başvuru yapanlar nasıl yaptıklarını paylaşırlarsa sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum