@sushy2025 dijital fotoğrafım var. Sadece eğer HAS NOT BEEN SELECTED yazısını görürsem; acaba fotoğrafı mı beceremedim diye içimde kalsın istemiyorum. Bu cumartesi (doğum günüm olduğu için ufak bir totem (: ) fotoğraf çektirip başvuruyu yapacağım. Eğer fotoğrafçının çekimi de işe yaramazsa kendim halledeceğim mecburen.
aragnofobi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
aragnofobi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Eşimin 2 ismi var ancak pasaportta bu 2 isim first name kısmında yazılmış. Başvuruda bu iki ismi first name kısmına mı yazmalıyım yoksa ilkini first name ikiniciyi middle name mi yazmalıyım 2 isimli arkadaşlar yardım...
-
@sushy2025 dijital fotoğrafım var. Sadece eğer HAS NOT BEEN SELECTED yazısını görürsem; acaba fotoğrafı mı beceremedim diye içimde kalsın istemiyorum. Bu cumartesi (doğum günüm olduğu için ufak bir totem (: ) fotoğraf çektirip başvuruyu yapacağım. Eğer fotoğrafçının çekimi de işe yaramazsa kendim halledeceğim mecburen.
-
Fotoğraf konusu beni gerdiği için hala başvuramadım.. Sanırım gidip fotoğraf çektireceğiz. Fotoğrafçıya söylemem gereken özel birşey var mı? Vize başvurusu için olacak ve 600x600 olacak demek dışında?
-
Merhaba, bu sene başvurularda pasaport gerekli mi? Pasaport var ama günü geçmiş durumda.