Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrt01 iyi yolculuklar, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• ⭐⭐

@sezen cok tesekkurler, insallah sizlerde sorunsuz bir sekilde vizelerinize kavusursunuz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@Cansu-mer cok tesekkurler. Umarim sizlerde vizelerinize sorunsuz bir sekilde ulasirsiniz. Mulakat deneyimleri basligi altinda butun sureci detaylariyla anlatmaya calistim. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@Sinan-D cok tesekkurler, darisi sizlerin basina. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@mrt01 hocam selamlar, surecinizde bol sanslar. Kazasiz belasiz vizenizi almaniz dilegiyle. Guzel haberlerinizi bekliyor olacagiz.

• ⭐⭐

@kelebek cok tesekkurler. Umarim en kisa surede sizlerde vizelerinize kavusursunuz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@olowen cok tesekkurler. Elimden geldigince butun detaylarini aktarmaya calistim. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar. Hersey gonlunuzce olaun.

• Selamlar dosya taşıma talebinde bulunmuştum. Bana böyle bir mail geldi napmam gerekiyor
    Thank you for your inquiry.
    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• @Cemal-Sefa-ÖZCAN Merhaba, bir şey yapmanıza gerek yok dosyanız taşınmış hayırlı olsun.

• @olowen merhaba excel de bilgi girişi yapmamışsınız sanırım yaparsanız herkes açısından iyi ve bilgilendirici olur. Şimdiden hayırlı olsun.

• Merhabalar,

Çok Sağ olsunlar Viyana tarafından randevu tarihim belli oldu. Ancak açık şengen randevusu bulamadığım için ertelemek zorunda kalacağım. Dosya taşımak isteyenler için faydalı olabilir diye söylüyorum. Tarihlerinizi ayarlamaya çalışın.

• @Cemal-Sefa-ÖZCAN Mailinizde, adres belirmiş miydiniz yoksa sadece case no. ad soyad ve doğum tarihi ile mi talebiniz oldu? Bize de bugün geri dönüş oldu fakat klasik adres detayı istediler. Bir kaç defa daha aynı şekilde mail atmayı planlıyoruz..

• Merhaba, yaklaşık 1 ay önce dosya taşıma için KCC'ye mail atmıştım ve dosyanız taşındı diye mail geldi. Aynı şekilde taşıdığım konsoloslukta dosyanızı kabul ediyoruz, mülakatınız hazır olduğunda tekrardan iletişime geçeceğiz diye mail attı. Bugün KCC'ye dosyam nerede diye sorduğumda "Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." diye dönüş yaptılar. Acaba dosyam taşınmadı mı?

• @Cemal-Sefa-ÖZCAN Dosyanız taşınmış, ben de tokyodan hong kong'a aldım, acaba kaç kişi olduk forumdan hong kong'a aktaran.

• @Katzfiell_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce dosya taşıma için KCC'ye mail atmıştım ve dosyanız taşındı diye mail geldi. Aynı şekilde taşıdığım konsoloslukta dosyanızı kabul ediyoruz, mülakatınız hazır olduğunda tekrardan iletişime geçeceğiz diye mail attı. Bugün KCC'ye dosyam nerede diye sorduğumda "Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." diye dönüş yaptılar. Acaba dosyam taşınmadı mı?

Merhaba, tekrar kısa bir mail atabilirsiniz. Bu, DV22 öncesindeki prosedürün kalıp maillerinden birisi, maili atan yanlış formatı göndermiş.

• @dogan28, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Cemal-Sefa-ÖZCAN Dosyanız taşınmış, ben de tokyodan hong kong'a aldım, acaba kaç kişi olduk forumdan hong kong'a aktaran.

Hayırlı olsun, DV2025 excelinden kontrol edebilir ve siz de mülakat lokasyonunuzu güncelleyebilirsiniz.

• @deebee Ben geçiştirmek için attıklarını düşünüyorum fakat attığım yazı zaten kısaydı. Bu kadar umursamaz olmaları canımı sıktı açıkçası. Gelen diğer maillerden taşındı sanıyorum fakat belli de olmaz.

• @Katzfiell_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee Ben geçiştirmek için attıklarını düşünüyorum fakat attığım yazı zaten kısaydı. Bu kadar umursamaz olmaları canımı sıktı açıkçası. Gelen diğer maillerden taşındı sanıyorum fakat belli de olmaz.

Daha önce size taşıdık dedilerse taşımışlardır. Söylediğim gibi yeniden mail atmanızda bir sakınca yok.

• @onuru peki onur bey hong kong daki sizin adresiniz ile ilgili bir işleminiz oldumu ? yani konsolosluk size adres ile ilgili bir şey sordumu ?

• Soracağım soru saçma olabilir ama merak ediyorum. Dosyam HNK’ da mülakat tarihim sizce ne zaman olur ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |