Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yalcin61 Buna cevap vermek gerçekten çok güç. Bu site üzerinden geçmiş yılların istatistiklerini kontrol edip tahmin yürütebilirsiniz fakat tahminden öteye geçmez.

• ⭐⭐

@veyso34 merhabalar, adresle ilgili bir soru gelmedi.

• @ismail-Tardu bir günde taşınıyor normalde ama sızın numaranız current olmus sız. Konsolosluk adacılıgıyla tasıma yapmanız gerekıyor dıye bılıyorun

• @mrt01 yolunuz açık olsun güzel haberlerle dönün inşaallah

• @yalcin61 tahminen Nisan civarı.Ben de kendim için mart civarını düşünüyorum 16XXX ile.Tabi bu istatistiki tahmin.Size de en erken Mart olur.Ayni grupta olabiliriz de.

• @mrt01 Yolunuz açık olsun, güzel haberlerle dönüşünüzü bekliyoruz:)

• @yalcin61 Once numaranizin current olmasini bekleyeceksiniz. Current olduktan sonra ki ay mulakat alma ihtimaliniz olabilir

• @dogan28 Bu sene baya çok sanırım

• @sevdemimi ilk 6 bindeyim curretim yani. Ne oluyor herhangi bir bildirim, mail falan gelmedi

• @gloria selamlar... kcc ye attığınız dosya taşıma mailinde adres olarak her hangi bir yer belirtiniz mi ? veya sonrasında bu konu ile alakalı bir dönüş oldu mu ?

• @minnesota hocam tiflisi düşündünüz mi dosya taşımak için

• ⭐⭐⭐⭐

@goktug1122 arama butonunu kullanarak (anahtar kelime girerek örn. Tiflis, dosya taşıma, mülakat vb.) Tiflis dosya taşıma ile ilgili daha önce forumda yapılan paylaşımları görebilirsiniz, bir tanesini sizin için aşağıda paylaşıyorum. Bol şans

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/6771?_=1727939933831

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @mrt01 Yolunuz açık olsun, umarım vizenizi alırsınız. hayırlı yolculuklar

• ⭐⭐

Selamlar herkese, az once konsolosluktan mail geldi. Yarin 08.30 ta pasaportumu alabilecegimi ilettiler.

image.jpeg

• Bu ileti silindi!

• @onuru Açılışı yaptın, Tebrikler 🙂

• Aşı hakkında sorum olacakta aşıları eczanede alıp yaptırsam geçerli olur mu acaba covid hariç

• @onuru "Passport with a visa.." müthiş bir mail 🙂

• @goktug1122 Gürcüler DV 2025 te %50 civarı az kazanana sahip DV 2024 e göre. Tiflis daha müsait bir yere dönüşebilir. Muscat, Tiran, Tiflis düşünüyoruz.

• @onuru Haydi hayırlı olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |