Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.6k 953

• Merhaba asıl talihli eşim. Yeni evlendik. Benim bildiğim kadarıyla dosya açtırıp eş ekleme işini mulakat tarihi aldıktan sonra yapıyorduk. Bugün başka bir kaynaktan eşlikçilerin mulakat tarihi gelmeden başka bir ds 260 formu doldurulması gerektiğini duydum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

• ⭐⭐

@10urdmn merhabalar, edevlet uzerinden alinan evraklarda min 1 ay diye biliyorum. Ek olarak sn. Flight101 soyledigi gibi belgelerin alt tarafinda gecerlilil tarihleri yazmaktadir. Son olarak sunu hatirlatmadan gecemeyecegim yanlis bilmiyorsam bazi evraklari olusturdugunuz zaman degisiklik olmadigi icin yenisini uretemeye biliyorsunuz. Evraklari olustururken bunlarida goze almanizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐

@onuru Örnek Formül-A...İnsan bir kere doğar...😂

• ⭐⭐

@Flight101 aynen oyle bazi evraklarida mudurluklerden islak imzali olarakta temin edebilirsiniz. Formul-a, adli sicil kaydi vs.

• @bahar_aydin merhaba. Hangi ülke için soruyorsunuz bilmiyorum ama Viyana’daki doktor bizim sağlık ocaklarının verdiği elle doldurulmuş aşı kartlarını kabul ediyor. Benimkinde imza kaşe bile yoktu ama olursa çok daha iyi tabi ki. Kolay gelsin.

• Merhaba benim bir sorum olacak gc’yi kazandıktan sonra mülakat tarihi alabilmek için dosya numaramızın kaç binlerde olması gerekir.

• @radres88, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba benim bir sorum olacak gc’yi kazandıktan sonra mülakat tarihi alabilmek için dosya numaramızın kaç binlerde olması gerekir.

Aslında artık dosya numarasının bi önemi kalmadı, TR kazananları direkt dosya taşımaya bakacak bundan sonra, o yüzden kazanır kazanmaz direkt hangi ülkeye taşırım planı yapmaya başlamak daha mantıklı hocam :)

• @Ben-Batur hmmm anlamadım nasıl yapacağız onu🙂

• @radres88, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur hmmm anlamadım nasıl yapacağız onu🙂

Bu başlığı başından itibaren oku hocam sonunda çok bilgili olacaksın emin ol 😄

• @Ben-Batur olur tşk ederim🙂

• Ben uzun zamandır giremiyorum foruma😕

• @Flight101 merhaba. Tdap tek doz ama td aşısı güncel olmalı. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. Ayrıca üç doz polio (çocuk felci) da isteniyor. İki doz olduğunuzu ispatlarsanız üçüncüyü onlar yapar. Hiç olmadıysanız yine tek doz orada yapılır. Su çiçeği hastalığını çocuklukta geçirmiş olmanız bu aşıdan muaf olmanızı sağlar ama doktorun bunu söylediğinizde kabul edip etmeyeceğini bilemem. Viyana çok anlayışlı bu konuda kişinin beyanına itimat ediyor ama tekrar sormak lazım. Bunlara ek mevsime bağlı olarak grip aşısı da istenebilir. DV24’e göre yazdım bazı değişiklikler yapılmış olabilir.

• @bahar_aydin DV23 deneyimlerinden beri bir çok kişi antikor testi ve sürecini anlattı zaten ufak bir arama yapsanız bir sürü deneyime ulaşacaksınız

• ⭐⭐⭐

@radres88 Selamlar....İmzanızda DV2022 yazıyor, umarım o tarihten beri beklemiyorsunuzdur..😉..
    Eğer DV2025 kazanıysanız sürecinizi tam olarak imzanıza taşıyıp, kendinizi excel tablomuza eklerseniz daha doğru yanıtlar alabileceğinizi temn ederim...
    Sürecinizde başarılar...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@radres88

Nasıl yapacağınız bu forumda yazıyor ve kullanıcılar doğru cevabı biliyor ancak YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtmeniz gerekiyor, cevap yazan forum kullanıcılarının da dikkat etmesi gerekiyor imzalara. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@MMT Bilgilendirmeler için teşekkürler..Takvimsel olarak aşılarımı tamamlamak için yeterli zamanım var. Hekim arkadaşlarımla süreci en iyi şekilde hallederim..🤝

• @ATS16 tşk ederim imzamı güncellicem maalesef daha kazanan olamadım inş önümüzdeki yıllarda🙂

• @Reha-Kara Numaram current olduğunu ve eğer interview schedule edildiyse tarihini bildirmelerini istedim. Daha önceki maillerime olumlu dönüş olmamıştı ama artık yapacağım işlemler için konsoloslukla görüşmem gerektiğini bildirmişlerdi. Son mailde tarihi vermişler. Konsolosluğun sitesinden de kayıt yaparak saati teyit ettim.

• @MMT İngilizce ceviri varmıydı evrakda

• @Ben-Batur Biz yandık sende yan der gibi olmuş :-)

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    520k Bakış
    Ekto OktanE
    @excan 100k Bond konusunun amacı maalesef DV Başvurucuları değil ve DV26 Veya DV27 süreçleriyle hiç alakası yok maalesef konu biraz yanlış anlaşılmış Detaylı şekilde bu konuyu incelemiş birisi olarak WSJ'nin haberi ve diğer kaynakların belirttiği üzere Yurt Dışında DOS tarafından basılan göçmen vizelerinin büyük bir kısmı Amerikan vatandaşlarının yakınlarına ait vizelerdir. Trump yönetiminin 100 bin dolarlık bond kuralı ile hedef aldığı kategori maalesef bu bölgedir. Public charge bahanesiyle maddi gücü yetmeyen orta sınıf bir çok amerikalının aile birleşimini kesmeyi planlıyorlar yasal göçün önünü kesmek için bir fikir DV'yi dahil etme olasiliklari var bu kural çıkarsa ama bu kuralın hazırlanma amacı veya hedefi DV değil Çünkü bir çok kişininde bildiği üzere DV için her mali yılda 55.000 Vize ayrılıyor bu noktada basılan göçmen vizelerininin 500 bin ve yukarısında olduğunu düşünürsek mevcut sistemde DV vizelerinin payı %10 ancak ediyor. Bu haber hala bir dedikodu net bir duyuru yok fakat geldiğimiz noktada bunun DV yasağı ile veya DV ile bir alakası yok tamamen aile temelli göç hedef alınıyor ve orayı kesmek veya kısıtlamak istiyorlar. Saygılarımla.
  • 40 Oy
    12k İleti
    679k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k