Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @siraç Hmm demek ki 3 kere yaptırmış olmanın bir önemi yok, son 1 sene içinde bir kez daha yaptır diyorlar. Peki bunu bir teste bağlıyorlar mı yoksa belge götürsek kabul ederler mi?

• @Emre-Kurtulmuş Anladım hocam, gerçekten haberim yoktu. Current olmama biraz süre var, şimdiden bazı şeyleri netleştirmeye çalışıyorum. Evet o riske girmeye değmez. Teşekkürler..

• @Ben-Batur Harika olur hocam. Çok teşekkürler.

• @Ben-Batur Arada 18 gün var pasaportun ulaşması içinde 3 gün beklense 25 gün bile olmuyor aslında tabi tüm detayları sen daha iyi biliyorsun.. Klinikte boşluk açılması halinde randevunun biraz daha ileriye alınması teklif edilemez mi acaba ?

• @Baran-Soylu Siz diğer aşıları naptınız? Antikor testi mi oldunuz aşı kartınız var mıydı? 3 aşı vurulmuşsunuz sanırım hangilerini yaptılar size sağlık kontrolünde?

• @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur Arada 18 gün var pasaportun ulaşması içinde 3 gün beklense 25 gün bile olmuyor aslında tabi tüm detayları sen daha iyi biliyorsun.. Klinikte boşluk açılması halinde randevunun biraz daha ileriye alınması teklif edilemez mi acaba ?

Kliniği çok darladım ama şu anda daha ileri bi tarih yokmuş ellerinde, kaba bi hesapla 2 defa gitmek ortalama 10.000 TL daha uyguna geliyor ama gidip gelmeye değer mi bilmiyorum

• @blueboy21 belge kabul etmiyorlar hocam. Anladığım kadarıyla 12 ay içinde yaptığını kanıtlayabilirsen covid aşısı olmuuorsun. Aksi durumda yapıyorlar

• bursa da covid aşısı bulunması durumunda bi bilginiz var mı varsa hangi hastanede veya ilçede/semtte var bilginiz varsa paylaşabilir misiniz

• @Reha-Kara Hocam forumu çok fazla okumamışsınız bence 🙂 Şuana kadar Ankara'da 500 e kadar mülakat randevusu verildi. Yurtdışına taşıyanlarda da 10-15 kişi kadar anca mülakat dağıtıldı 🙂 Sizin sıralamanı 5000 lerde, eğer Ankara'yı bekliyorsanız çok zor işiniz.

• @Ben-Batur bence değer ama siz bilirsiniz.

• @onuru bu evraklarda geçerlilik süresi en kısa olan evrağın süresi ne kadar ?
    Ben 4 ay önceden belgeleri toplasam geçerlilik tarihi geçecek büyük ihtimalle. Belgeleri, mülakata kaç gün kala toplamalıyız sence ?

• ⭐⭐⭐

@10urdmn Selamlar..E-devlet üzerinden alınan belgelerin altında geçerli oldukları son tarihler yazmaktadır...Sicil, nüfus kaydı vs gibi belgeler 1 ay geçerliliğe sahiptir.

• @Flight101 anladım sağolun, teşekkür ederim cevabınız için.

• @Flight101 ama bu aşılardan bazilarinini 10 senede bir olmamız gerektiğini biliyordum, tetanoz olması lazımdı, birde zatürre (5 senede bir) diye hatırlıyorum. Eğer tetenozu tek doz (97 yilinda yaptirmistim) istiyorlarsa harika haber

• ⭐⭐⭐

Selamlar..
    Yarın eğitim araştırma hastanesi enfeksiyon kliniği, ardından aile hekimliği ile görüşeceğim antikor testinden aşılanmaya kadar tüm süreci konuşup forumda paylaşacağım...

• @Flight101 o kadar iyi olur ki bunu paylaşmanız.. Benimde aile doktorum benden asi kartı istedi 5-6 özel hastaneye gidip asi kartı temin etmeye calistim fakat ellerinde böyle bir sablon kart olmadiklarini söylediler. Gercekten official international asi kartı diye bir sablon varsa bizimle de paylaşabilirseniz harika olur. Şimdiden çok teşekkürler

• Herkese merhaba. Acaba geçen senenin green card mülakatların kaçıncı cn'ye kadar gelebildiğini öğrenebilirimiyim. Ankara için soruyorum.

• @Trio 7122 olmasi lazim.

• @Selin-2 sizin cn number iyi gibi turkiyeden mulakat alabilir gibi duruyorsunuz bu rakamlara tr yetisiyor cunku

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar..
    Yarın eğitim araştırma hastanesi enfeksiyon kliniği, ardından aile hekimliği ile görüşeceğim antikor testinden aşılanmaya kadar tüm süreci konuşup forumda paylaşacağım...

Hocam ben geçtiğimiz Cuma Sağlık ocağı ve Eğitim araştırma enfeksiyon bölümüne gittim, sağlık ocağında hiçbişey yapmadılar, hastanede de 4 hastalık için (yarın öğrenince tam hangileri olduğunu yazacağım) antikor testi için kan aldılar. Kalanlar için Medicanaya gitmeyi düşünüyorum akabinde, Devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabileceğimiz aşılar konusunda haberleşelim çünkü tek bi hastaneye gittim aslında belki ellerinde yoktur sadece vs. Maliyeti ne kadar düşürsek iyi 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |