-
@misha90 nerde ne is yapicaksin? Ornek:
ciftcilik yapicaksan koy kasaba olur. okula gidiciceksen okula yakin biyerden baslamalisin. evde kendi online isini yapicaksan nerde olsa yaparsin internetin olsun yeter -
@ismailayaz sizi yıllardır takip ederim videolarından olurda bu sene gelirsem hedef tırcılık .bunun dışında sürücü olarak başka kazançlı işler var mıdır teşekkür ederim Amerika'nın iki numaralı ustası :)
-
@sevdemimi mutlaka vardir, size ne uygundur ona bakmak onu belirlemek gerek...Tircilik oldukca zor agir bir istir.
-
@sadıkkurtoglu ny birçok konuda avantajlı bir eyalet.cocuklar için 3 yastan başlıyor ücretsiz prek,afterschool yemek servis summer school metro card müze kart bedava örneğin.yıne family medicaid le ucretsız sağlıktan bir çok kişi faydalanıyor ve en iyi hastane ve doktorların yasadığı bir eyalet.
-
@sevdemimi tırcılık bitti çoğu şirket iflas.insanlar paralarını alamıyor tolga karel bile sattı tırları iflas.pandemi zamanıydı şimdi artık eskisi gibi değil. Ayrıca cdl ehliyeti yeni alınca zaten iş bulmak zor bulsanızda çok ucuza calıştırmaları var ve parayıda aglaya aglaya almak.
-
@burakshop bahsettiğiniz sanırım nyc değil eyalet olarak ny değil mi ?
-
@ismailayaz Selamlar, ilk düşüncem herkes gibi kuryecilik, amazon deposu vs sonrasında hayat nereye sürükler bilmiyorum :) Aklımda raleigh, nc var şuan için.
-
@burakshop ne onerirsiniz
-
Texas Austin düşünen var mı ? Özellikle kiraların uygun olduğu söyleniyor. Şehir yoğunluk olarak da ortalam düzeydeymiş.
-
@emirhankd Texas, Austin detaylarına erişebilirsiniz
-
Cinli bir atasozu der ki: 特拉華州岩石,其餘的很糟糕!(Delaware rocks, the rest sucks!) :)
-
@burakshop Dediginiz hizmetleri New York’tan daha ucuz eyaletlerde almak mumkun. Benim cevap verdigim arkadas cocuksuz biri ayrica.
-
@emirhankd
Austin, Texas’ın en pahalı şehri, şuan pahalılıkta da ülkede zirvelere çıkma yarışı yapıyor, konut arzı talebi karşılamakta zorlanıyor, malum çok parladı. Her yer inşaat çalışması. Lakin artıları da çok. İyi araştırın. -
@misha90
IT tecrübesi olan ve bekar birisi için bence güzel ve doğru bir tercih 👍 Tebrikler. -
@emirhankd, içinde söyledi: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi
Texas Austin düşünen var mı ? Özellikle kiraların uygun olduğu söyleniyor. Şehir yoğunluk olarak da ortalam düzeydeymiş.
Yazılım sektöründe çalıştığımdan bende orayı araştırıyorum, bir çok büyük firma ile birlikte fazlada startup da var. Araştırırken 'Erdem Temellioglu' adında youtubera denk geldim, Austin hakkında kiralama, muhitler, marketler, günlük yaşam vs hakkında videoları mevcut.
-
@efkandemiroz youtubedan ziyade forumdan orada yaşayanların tecrübelerine ulaşmaya çalışın. Özellikle bu tarz kiralama vs yapan kişiler sırf müşteri oluşsun kendileri için diyede ekstra güzellemeler yapabiliyor
-
Herkese selamlar,
Tr'de 16 yıldır lojistik sektöründe çalışıyorum. Özellikle depolama ve taşıma konusunda her türlü tecrübem ve yüksek lisansım mevcut. ABD'de bu tecrübenin fazla bir önemi olmayacağının farkındayım ve bu alanda belli sertifikaları gitmeden online olarak almayı planlıyorum ancak bilenlere sormak istediğim soru şu ki; lojistik alanında sürekli olarak iş bulabileceğim şehirler neresi olabilir?
Ticaret bakanlığı gibi kurumların raporlarına baktığımda Houston, California ve New York'da limanlar olması nedeniyle sektörün hareketli olduğu görülüyor. Sizlerin ekleyeceği veya şurası da olabilir diyeceğiniz bir yer var mıdır? -
@erenotti Teşekkürler, umarım şansımız açık olur
-
Ana konum turizm olsa da uzmanlık konunuz olan lojistik sektörü dahilinde, yaşam pahalılığı - yaşam kalitesi - housing maliyetleri - çeşitlilik - ulaşılabilirlik (ABD'nin merkezi bir konumunda olması, hem doğu yakası hem batı yakasına olan ulaşılabilirliği ve Kanada ile mesafesi) - çocuklu bir aile iseniz eğitim - kara, hava, demiryolu ve denizcilik (göl - Lake Michigan) ulaşım ağı nedeniyle daha önce de kısa süreliğine yaşadığımız Chicago bölgesini (suburbler ve kuzeyi) alternatifler arasına almanızı/değerlendirmenizi tavsiye ederim. İklim hususu hemen aklınıza gelebilir, fayda/zarar hesabı yapmanız daha doğru yönlendirecektir. Kısa bir araştırma ile bulduğum iki kaynağı aşağıda iletiyorum. Bol şans...
https://supplychaindigital.com/logistics/top-5-us-logistics-cities
https://www.its4logistics.com/blog/best-locations-for-distribution-centers-in-the-us
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Chicago radarımda olan bir şehir ancak iklim konusunda belli çekincelerim var. Ben Ankara'lı olarak çok sorun yaşamam ancak eşim İzmir 'li olduğundan biraz soğuk gelebilir :) Özellikle Chicago jazz kulüplerini de oldukça merak etmekteyim. ABD coğrafya olarak çok büyük olduğundan lojistik sektörünün gelişimi buralara göre oldukça farklı ilerliyor. Bu sebeple tecrübemden yola çıkarak bir şeyler bulabileceğimi düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum