Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yasin34 buradaki süreyi tahmin etmek biraz zor çünkü konsolosluğun isteğine kalmış bu. Sağlık raporu eline geçer geçmez basabilir vizenizi isterse. O an yoğunlukları vardır postanız konsolosluğa ulaşsa bile açıp işleme almaları zaman alır bu yüzden bekleme olabilir

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl iki AP süreci birbirinden farklı tabii ki en iyi seçenek hiçbir şekilde apye kalmadan ilerlemek ancak nncp vs ile apye kalan dosya ile eksik evraktan apye kalan dosya farklı süreçler

• @Baran-Soylu hem Case number düşüklüğüne hem de ds-260 formunu erken doldurma sıralamasına göre bir ortalama yapıyor olabilirler hocam

• @leylaa aşı ve kan konusunda katılıyorum. Ekstrem derecede iğne korkusuna sahibim, umarım sureci sakin kalarak atlatırız 💫 (Sağlık taramasında hastane calisanlarina çiçek götürmeyi planlıyorum 🙏 )

• Çok şükür aıs kaydımızı ve sağlık muahanesı randevumuzu aldık hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah herkes kazasız belasız bu dönemi kapatır 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr sağlık muayenesi tarihinizi ve mülakat tarihinizi imzanızda güncellemek ister misiniz?

• @Katzfiell_ Molnar'dan mail beklemiyorum simdilik. Asilardan bazilarini antikor testiyle atlayabiliyoruz dediginiz gibi. Saniyorum asilar cok gorunse de karma asi(bebeklere yapilan) olarak yapilacagi icin totalde cok fazla olmayacaktir diye dusunuyorum. Benim derdim Viyana'da bir anda bir kac asi olmak zorunda kalip da olasi yan etkilerden muzdarip olmamak. Mumkun mertebe buradayken aradan cikarayim orada sadece covid olurum diye dusunuyorum.

• Arkadaşlar vize. Sırası kaç binde bilgisi olan varmi

• Herkese merhabalar bugün ais kaydı olmadan muayene ve mülakat tarihi verilmemesi biraz düşündürttü acaba bizde mi yapacağız diye. 500 den sonra mülakat maili gelen arkadaşlar var mı? Bir de mülakat maili gelmeden yapabilecek bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba herkese. ds260 formunu daha önce hiç çalışmadım olarak doldurdum çünkü gerçekten meslek gerektiren bir işte çalışmamıştım. fakat yeni aklıma geldi daha önce sadece 10 günlük sigortalı bir işte çalışmıştım (resmiyette sigortamda gözüküyor). buradan başıma bir sıkıntı gelir mi veya bunu bir şekilde tekrardan dosyaya eklemeli miyim?

• @ATS16 öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz başlığı daha önce okudum, şimdi de sayenizde gerekli olmasa da ikinci kez okumak için zaman ayırdım. Fakat sorum, DS-260 formunun açılması ile ilgili, lütfen sorumu okuyunuz, bana yardımcı olacak cevaba sahip iseniz lütfen yazınız, sahip değil iseniz de farklı konulara, başlıklara vb yönlendirme yapmayınız. Zira linkler içinde boğulmaya değil cevap alma umudu ile buraya geliyoruz. Gördüğünüz gibi bir çoklarının yerimde olmak istediği ve sahip olduğum CN’ım için en yararlı şeyi yapmaktayım şuan. Teşekkürler.

• Bebeklik aşı kartımı bulmama rağmen uzerinden yıllar gecmis aşılar icin antikor testi istenir mi acaba? (Dosyayı Viyana'ya tasidim, Molnar'a mail atmadan once foruma sormak istedim)

• merhaba arkadaşlar DS-260 formuyla ilgili bir soru sormak istiyorum
    -forumda eşimin adresi ve benim ikametgah adresim farklı bu durum sorun olur mu?
    -Mülakat aldıktan sonra formu açtırıp durumu düzeltmemiz gerekir mi ?

• @bahar_aydin merhaba. Tekrara ihtiyaç duyulmayan aşılar için sıkıntı olmuyor. Ama örneğin td aşısını güncel olmuş olmanız lazım. Polio aşısını iki doz olduysanız üçüncüyü de olmanız lazım. Yani aşıdan aşıya değişebiliyor. Olduğunuz aşıları yıllarıyla beraber mail atıp sorabilirsiniz doktora. (Molnar için geçerlidir).

• ⭐⭐⭐⭐

@antonio yanlış post’a cevap yazmışım, sizden bir sonraki post 3xx cn’si olan @kayaomerrrr’in sorduğu “Sağlık muahane randevusunu nereden alacağız?” sorusuna idi cevabım. Bol şans

• Unganlardan sağlık raporu için randevu de aldım. Geriye tek iş beklemek kaldı sadece 🙂

• ⭐⭐

Sicak bir Hong Kong gununden herkese merhabalar,

Dun aksam itibariyle Hong Kong'a inis yaptim. Aktarmali bir ucus ile geldigimden dolayi yorgunluktan foruma yazma firsatim olmadi. Bugunde Covid asisi oldum. Suana kadar yaptigim islemleri siralayacak olursam;

1.) Ucaktan indikten sonra Immigration formunu doldurdam. Pasaport kontrolunden gecmek.(Burada bana herhangi bir soru sorulmadi. Her ihtimale karsilik otel rezervasyonu ve donus biletini hazirlamistim. Ek olarak Pasaportumda sadece Expire olmus Irlanda vizesi mevcut.)
    2.) Valizimi aldim.
    3.) Para bozdurdum ve ayni yerden SIM kartimi (80 GB - 88 HKD) aldim. Normalde Octopus kartida burada temin edebiliyormusuz fakat ellerinde kalmadigindan dolayi hava alanin icinde yer alan tren bileti satilan yerden aldim.
    4.) Octopus karti satin aldim. (Yetiskinler icin 200 HKD fakat 150 HKD i bakiye olarak yukluyor.)

Covid asisi icinse, buraya gelmeden once rezervasyon yapmistim. Saglik kurulusuna saatinde gittigim zaman bana bir kac evrak doldurttular ve imzaladim.(Turkiyedeki gibi). Sonrasinda asiyi oldum ve asiyi olduguma dair bir evrak teslim aldim.
    Buraya gelecek olan arkadaslar icinse, gelmeden once universal bir adaptor donusturucusu almasini tavsiye ederim. Buradaki prizler Turkiye deki gibi degil.

Simdilik bu kadar bir gelisme olursa tekrardan foruma yaziyor olurum.
    Saglicakla kalin.

• @Baran-Soylu bana ais kaydi maili gelmedi ve unganlardan randevu aldim umarim bir sorun yoktur

• Ais kaydını yapmak için ais kaydınızı tamamlayın mailinin gelmesini beklememe gerek var mı ?

• @yasin34 forumdaki @kayaomerrrr gelmeden yapmıştı bence sende yapabilirsin sorun olmaz, sonuçta sistemde var mülakat tarihin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |