Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @leylaa viyana bu sene de ankara konsolosluğunun işini devralacak galiba 🙂 hayırlı olsun ben de kcc ile taşıma yapmıştım 2nl gelmediği için bu sabah mail attım bakalım bana ne zaman dönüş yapılacak

• @rezanclz 🙂 Gerçekten öyle oldu. Ben olumlu bir dönüş beklemiyordum açıkcası, forumda okuduğum kadarıyla Ocak itibariyle yes ya da no diyorlarmış. Ankara'nın dramasıyla hiç deal etmek istemiyordum, o yüzden şuan çok daha rahat hissediyorum. Umarım mülakat sırasında da sorun çıkmadan halledebiliriz. Case numaralarımız yakın, bir değişiklik olursa iletişimde olalım lütfen🙏

• @leylaa tabii, ben her gelişmeyi paylaşıyorum buraya. Viyanaya taşıyanlara da özellikle etiket atıyorum bundan sonra sizinle de iletişimde kalabiliriz. Umarım tez vakte 2nl maili de alırız.

• @rezanclz Beni etiketlerseniz çok sevinirim, hafta içi çok yoğun oluyorum genelde ve bazen bazı konuları kaçırabiliyorum 😞 Ben de aynı şekilde bir bilgi vs olursa sizi bilgilendireceğim. Bugün aşı ve kalacak yer konularına bakacağım, siz araştırma şansınız oldu mu? Dediğiniz gibi umarım tez vakitte 2NL maili de alabiliriz

• @leylaa çocukluktan kalma aşı kartımı buldum, sonra excel üzerinden kendim ingilizceye çevirdim tek eksik aşım covid aşısı. onu da ücretsiz yapan bir klinik buldum forumda da paylaştım. (https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/6374) eğer çocukluktan kalma aşı kartınız yoksa molnarın sitesinde hangi yaş aralığında hangi aşıların gerekli olduğu tablosu var. Birçok aşının antikor testi yok aile hekiminden hatırlatma dozunu olabilirsiniz ya da eczaneden aşıyı alıp aile hekimine yaptırabilirsiniz antikor testi yapılabilen aşıları da hastanelerdeki enfeksiyon hastalıklar bölümüne gidip antikor testi yaptırabilirsiniz. daha sonra antikor testini olduğunuz/hatırlatma dozu olduğunuz aşıları belgeleyip doktora sunduğunuzda aşıları tekrardan yapmıyorlar.

64fd04be-d3bf-49aa-a414-38c6bc4f3a12-image.png

bu da molnarın sitesindeki aşı tablosu yaş aralığınıza göre hangilerini olacağınızı not alabilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   R rezanclz 

• @leylaa Adınıza çok sevindim umarım sorunsuz bir şekilde işlerinizi halledip vizenizi alırsınız. Tabii ki sizlerden bu süreçte yaşanan tüm deneyimlerinizi bekliyoruz 🙂

• ⭐⭐⭐

@leylaa Selamlar...Sizin adınıza çok sevindim. Güzel bir girişim ve çok leziz bir cevap olmuş... 👌
    Ankara "Nasılsa Viyana bakıyor" diyip işleri iyice salmasın...😂

• @leylaa
    İşte bu mükemmel bir haber çok çok sevindim 🙂

Değişik bir sene olacağı belliydi. Bence en geç kasım ayına randevu verirler, benim düşüncem bu yönde.

• @rezanclz Ben de şimdi bu siteyi inceliyordum ve tabiiki aşı kartım yok :(( Çapa Hastanesi'ne gitsem geriye dönük kayıtları verir mi acaba 😛 Antikor testiyle çıkmıyor mu çoğu, bu kadar aşıyı hangi ara vurulabilirimki. Zaten beni kan tutuyor, en sevmediğim iş başıma kaldı.

• @cttl İnşallah o kadar erken bir zamana verirler ve onu da burdan yazabilirim 🙂

• @Flight101 Evet baya kişi kabul etmiş gözüküyor Viyana, ve etmeye de devam ediyor çok şükür.

• @leylaa
    Yeni bülten 6 bin'de kalınca, programlarını dolduramamışlardır diye düşünüyorum..
    Hatta ekim, en geç kasım diyorum:)

Şu an forumu takip edip ilk 6 bin'de olup mülakat alamayanlar için fırsat bence. Tertemiz bilgi.

• @bahar_aydin tüberküloz evet göğüs rongeni çekilerek yapiliyor. Unganlardada aynı şekilde yapılır ama unganlar tecrübesi olan daha iyi bilir. Ama bazende kan testi "igra"veya cilt testi dedikleri "tst" de yapılabilir cdc belirtmiş bunu zaten. Ama geçmiş tecrübelere bakarsak genelde göğüs rontgeni çekilmiş. Sifiliz tuberkuloz ile ilgili değil genel bir tarama aslında

• @leylaa Müthiş haber, tebrik ederim. Umarım kısa zaman da mülakat olayı da netleşir 😇

• @rezanclz teşekkür ederim

• @evrentnrkl çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@leylaa Daha önceki iletilerimde bahsetmiştim.. Devlet hastaneleri veya eğitim araştırma hastaneleri enfeksiyon kliniklerine randevu alarak, antikor testi yaptırabilirsiniz..Çıkan sonuca varsa eksik aşıların hangileri olduğu ve buna göre kaç adet aşı olmanız gerektiği ortaya çıkacaktır...

• @leylaa tebrik ederim. Sanırım Current olduktan sonra konsolosluk yoluyla dosyasını ilk taşıyan siz oldunuz. Biz Viyana yı bekleyenler olarak deneyiminizi dört gözle bekliyoruz

• @Flight101 Evet evet hatırlıyorum iletilerinizi kan vermeden bunun başka bir yöntemi yok mudur? 😰

• @leylaa maalesef yok

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 153
  • 83
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |