DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@leylaa Müthiş haber, tebrik ederim. Umarım kısa zaman da mülakat olayı da netleşir 😇
-
@rezanclz teşekkür ederim
-
@evrentnrkl çok teşekkür ederim.
-
@leylaa Daha önceki iletilerimde bahsetmiştim.. Devlet hastaneleri veya eğitim araştırma hastaneleri enfeksiyon kliniklerine randevu alarak, antikor testi yaptırabilirsiniz..Çıkan sonuca varsa eksik aşıların hangileri olduğu ve buna göre kaç adet aşı olmanız gerektiği ortaya çıkacaktır...
-
@leylaa tebrik ederim. Sanırım Current olduktan sonra konsolosluk yoluyla dosyasını ilk taşıyan siz oldunuz. Biz Viyana yı bekleyenler olarak deneyiminizi dört gözle bekliyoruz
-
@Flight101 Evet evet hatırlıyorum iletilerinizi kan vermeden bunun başka bir yöntemi yok mudur? :anxious_face_with_sweat:
-
@leylaa maalesef yok
-
@leylaa Hahahaha malesef tıp ilerledi ama o kadar da ilerlemedi...😂😂😂
-
@hakan4259 hocam hangi gune randevu olusturdunuz
-
Herkese merhaba,
Sira numaramiz dusuk oldugu icin eşimle Ankarayi bekleme karari aldik. 2025 Mart ayi icin Almanya seyahatimiz bulunuyor. Bu sebepte her turlu schengen e basvuracagiz. Schengenden uzun sureli vize almayi umuyoruz.
Benim sorum su ; vizeyi aldigimiz zaman bize sira gelmezse ve o tarihte Viyana yada baska bir Avrupa ulkesi bizim sira numaramizi randevuda gecerse ( ornegin artik 10.000-15.000 lere randevu verdigi bir donem olursa ) yinede dosya tasima talep edip randevu alabiliyor muyuz ? Yoksa artik siraniz gecti diye bir cevap alir miyiz ?
Tesekkurler.
-
@Nalcabasmaz CN niz iyi siz ankaradan mülakat alırsınız çok ekstrem bir durum yaşanmazsa. Almanya için schengen zorlaştı şu sıralar. CN numaraları 10-15k lara kadar bülten açıklansada hakkınız yanmaz eylül 2025 sonuna kadar zamanınız var tabi ozaman kadar vize kotası tükenmezse. Siz çok dert etmeyin bence CN niz iyi, sadece takip edin forumu süreçten uzak kalmayın.
-
@leylaa çok sevindim Leyla hanım inşallah sürecinizde kabulünüz gibi kolay olur. Viyana’yı bekleyenler olarak sevindirici bir haber ☺️
-
@rezanclz mesajınızı yeni gördüm çok teşekkür ederim ☺️ inşallah en yakın zamanda güzel haberinizi de bekliyoruz☺️
-
@Nalcabasmaz Selamlar...Almanya schengen için bugünlerde sıraya yazıldıktan sonra bekleme süresi 4 ay, evrak teslimi yapıldıktan sonra da sonuç bekleme 1 aydır...Bugün başvursanız 5 ay sonra (15 Şubat 2025) vizeniz elinizde olur...
Sürecinizde başarılar.. -
@leylaa 1 ay geç dönmüşler. Tahminimce Kasıma mülakat verirler çünkü bülten ilerlemedi ve zaten verebilecekleri herkese mülakat verdiler Ekim için. Tebrik ederim sizi. Darısı mülakat haberinize :)
Eğer sizin durumunuzda olanlar var ise (hali hazırda current olmuş ve dosya taşımak isteyenler), şu an onlar için fırsat gibi görünüyor.
-
@yasin34 20 Eylül
-
@hakan4259 Unganlara randevu alırken mülakat saatini soruyor o kısmı nasıl yaptınız ?
-
@siraç Evet öyle oldu. Emin olun bende buraya o deneyimi yazmak için sabırsızlanıyorum :) Umarım sonraki aşamalar da bu şekilde hızlı ilerler hepimiz için
-
@EzgiLera Çok teşekkür ederim, vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde aslında bu kararı aldım ve ilerledim. Umarım devamı da aynı şekilde ilerler. Dediğiniz gibi benim gibi current olup Schengen vizesi olan varsa iyi bir fırsat olabilir.
-
Merhaba herkese, benim birkaç sorum olacak Dosya numaram 16binlerde, Türkiye’de sıra gelmeyeceği için dosyamı taşımaya karar verdim.
1- Hangi ülke olacağına karar veremedim, özellikle vizeli ülkelerde vize çıkmamasından endişe duyuyorum. Bu yüzden vizesiz bir ülke mi tercih etmeliyim? Sırbistan, Kosova düşünüyorum bu durumda
2- Bu süreçte bir danışmandan yardım almam fayda sağlar mı? 500 ile 2000 dolar arasında ücret istiyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum