DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@Yaman-0
Hayırlı olsun. Sürecinizi takip ediyordum. Farklı ve önemli bir tecrübe daha yaşandı, forum arşivine girdi.
Yeni hayatınızda başarılar, mutluluklar.. -
@Yaman-0 hayırlı olsun vizeniz.
-
@asdwqq Hayırlı olsun vizeniz.
-
@misha90 tebrikler, sorunsuz geçmiş olması sevindirici. Bundan sonraki süreçte gönülden başarılar ve bol şans...
-
@misha90 tebrik ederim. Yeni yaşamınızda başarı ve mutluluklar dilerim
-
@misha90 Tebrik ederim hocam ^^ Azmin sonu selamettir. Sonuna kadar hak ettiniz. Arkadaşlığımızı orada da sürdürmek dileğiyle ^^
-
@EzgiLera Teşekkürler Ezgi Hanım hatırlatma ve farkındalık için çok aktif değildim.Oluşturdum.
-
@MuratA-0 Çok teşekkürler sizlere de başarılar yolunuz açık olsun orada.
-
@ATS16 Teşekkürler abi desteğin için. Sizinki de oralarda katlanarak devam etsin :)
-
@siraç Çok sağolun umarım bizim çektiğimiz psikolojik göçüşlere uğramadan siz de kolayca alırsınız vizenizi :folded_hands:
-
@Demayfo Umarım Deniz. Aynı eyalete düşersek tadından yenmez ahahahaha
-
Bu ileti silindi! -
@cemal1153 @Yaman-0 çok değil bir kaç sayfa önce 2024 mülakat deneyimlerinde sayın @gucarslan, bu konudaki endişenizi cevaplamıştı.
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
forumu okumadığınız için oluyor bu endişeler.
forumu okusanız hiçbir sorun kalmaz aslında.neden öyle göründüğünü size detaylıca anlatmıştım ilgili iletide.
https://yesilkartforum.com/forum/post/240589vizeniz hayırlı olsun, abd'de bol şans.
-
@cemal1153 merhaba evet bugün onaylandı.Kızımın vizesini bekliyordum cevaplamak için
-
Arkadaşlar, dün vize onayı gerçekleşmişti. Bugün vizenin basıldığını gördüm. Siz de aşağıdaki adresten kontrol edebilirsiniz. https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV
-
@fatma-parlak hayırlı olsun tebrikler
-
@misha90 Tebrik ederim. Yeni hayatınızın size beklediklerinizden fazlasını vermesi dileğiyle ✌🏻
-
@misha90 tebrik ederim kardeşim. ABD’de görüşmek üzere.. Öncesinde Antep’e bekliyorum ☺️☺️
-
@Alice-0 Ben de dün girdim mülakata ve onay aldım ama henüz 'Administrative Processing' olarak görünüyor. Dünden beri 8-10 defa baktım henüz değişmedi. İnşallah yarın değişmesini hatta pasaportların kargoya verilmesini bekliyorum.
-
@asdwqq
Bizim mülakat 9 Eylül’deydi. Parmak izi için 10 Eylül’de sabah 8’de tekrar gitmiştik. Bugün öğleden sonra da Pasaportlar postaya verilmiş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum