Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@Revolter Üslubum ve kendimi savunma şeklim hararetlidir çünkü haklı olduğuma inancım sonsuz. Nahoş olup olmadığı da beni bağlar.

• Yasaklı

@Flight101 Haklısınız, foruma 4 senedir girmeyen biri olarak en az dikkat alanımdaki yer olduğunu söyleyebilirim. Ancak biri benim hakkımda cevap hakkı doğuracak bir yazı yazarsa önce burada - gerekirse de mahkemede cevabımı veririm.

• Arkadaşlar merhaba kimin haklı kimin haksız olduğunu belirleyecek bir merci değil burası. Anlıyorum bazı problemler yaşamışsınız çok stresli süreçler herkes kendini haklı görüyor olabilir ancak bu konuyu burada bu kadar uzun uzun tartışmanın hiç kimseye bir faydası olmayacak faydası olmadığı gibi de süreci hâlâ devam eden ve buradan hala deneyimleri okuyup bir şeyler öğrenebilecek insanların bunu öğrenmesini mani oluyorsunuz. Bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım haftaya mülakata girecek ve zaten stresli insanların bu tartışmalarla daha fazla strese sokmayalım, biraz olsun stresini alacak faydalı paylaşım ve tecrübeler yapalım. Anlaşınız için teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun 🙏🏼

• Yasaklı

@Demayfo Deniz Bey isterseniz size özelden imzalamış olduğunuz sözleşmeyi, danışmanlık hüküm ve koşullarını, kabul ettiğiniz danışmanlığın içeriğini tekrar hatırlatayım burayı meşgul etmemek için. Onay verdiğiniz sözleşmenin içeriğine şu anda bile uymayarak aslında sözleşme ihlali yapıyorsunuz. Kaldı ki 15 Ağustosta’ki son teşekkür mesajınızı da gördünüz, konu kendi aramızda kapanmışken burada yazmanızı asla iy niyetli bulmuyorum.
    İnanın bu işi yasal yollara götürmekten hiç çekinmem, siz ne kadar sinirli iseniz, ticari itibarım da benim için bir namus meselesi diyebiliriz. Ortaya bir engizisyon mahkemesi kurdunuz ve birkaç hater dan destek aldınız diye kendinizi haklı sanmayınız. Ar ve haysiyete gelecek kadar aşağı bir üslup kullanıyorsunuz. Yazdıklarınızın hepsini çürütebilirim. Dediğim gibi dilerseniz özelde, dilerseniz mahkemede.
    NOT: Bunu da 10 kişi dislike ederek görünmesini engelleyecekleri için, yazdıklarımın ekran görüntüsünü delil olarak tek tek alıyorum.

• ⭐⭐

Hoşgeldin Meltem Banko 😂

• Yasaklı

@mesut1905 Beni bu kadar yakından takip etmek yorucu olsa gerek sizin içn 😂

• ⭐⭐

@Gokce-Taskiran yok çok kolay instada takip ediyorum 😄

• Yasaklı

@mesut1905 o zaman hafızanız mükemmelmiş 👍

• @Gokce-Taskiran merhaba, kusura bakmayin ama bu konu biraz fazla uzadi ve dikkat ederseniz 2024 mülakat deneyimleri basliginin altindasiniz hali hazirda 2024 sürecinde az bir süre kalmis olmasina ragmen devam ediyor lütfen basligi daha fazla mesgul etmeyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@TommyGun bilgileriniz 2024 DV Talihlileri Takibi listesinde yok, daha önce foruma 1 tane katkınız yok, sadece yoğunluğunuz nedeniyle mülakatınızın onaylandığına dair mesajınız var. Başka bir kullanıcı adıyla mı foruma katkı sağlıyordunuz ve süreci takip ediyordunuz? Hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐⭐⭐

*son bir kaç sayfadır süregelen konuyla ilgili taraflara ait iletiler kontrol edilip gereksiz olanlar silinecek / ilgili başlıklara taşınacaktır. ayrıca fake kullanıcılara ait hesaplar silinecek, bunu yapanlar da süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktir.

bu süreç tamamlanana kadar ilgili konuyla ilgili ileti yazilamamasını rica ediyorum.

teşekkürler.

• @Gokce-Taskiran Dosya taşıma işlemi gerçekleştirmiş ve şu an konsolosluktan vize basılı pasaportumu bekleyen biri olarak , hanımefendinin üslubu ve cevaplarından anlaşıldığı üzere , forumda da yöneticilerin defalarca tekrarladığı süreç boyunca hiçbir danışman desteğine ihtiyacınız yok arkadaşlar . Eğer talihli olduğunuz andan itibaren forumu dikkatli bir şekilde inceleyip sürecinizi takip ederseniz herhangi bir danışmandan daha az bilgiye sahip olmayacaksınız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gokce-Taskiran sizin hesabinizla ayni IP adresiyle son 24 saat icerisinde foruma 10 ayri hesap giris yapmis, bu hesaplarin bazilari yeni uye, bazilari daha once foruma uye olmus, ama bu hesaplarin -sizinki haric- hicbiri foruma tek bir ileti gondermemis, ama sizin yazdiklarinizi arti oylamaktan geri kalmamislar. Forumun arti/eksi oylama sisteminin amaci disinda veya kotuye kullanmasi forumdan ban sebebidir. Ayni IP adresine sahip bu 10 hesap size 26 arti oy kullanmis, forumdaki puaniniz da 25 imis, demek ki sizinle ayni IP adresini paylasan bu hesaplar olmasaydi sayginlik puaniniz 0'in altina dusmustu... Tum yazilanlari ve oylamalari incelemeye devam ediyorum...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gokce-Taskiran, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Talihli değilim, bu forumunun kuruluşundan fazla sayıda talihli gördüm, dosyasını yaptım, 15 sene ABD Konsolosluğunda çalışmış ve 7 senedir bu işi serbest danışmanlık olarak yapan bir şirketin sahibiyim. Buradaki bilgileri alıp satmayı bir kenara bırakın (Sesli güldüm) buradaki bilgileri bu forum YOKKEN Konsolsoluk'ta biz cevaplıyorduk zaten. VE bu forum Konsolosluğun zamanında dikkate aldığı bir forumdu.

Girip burada reklam yaptığım bir kez bile görülmemiştir. Aksine insanların sorularını bile cevapladım. İmzamda kim olduğum yazar, beni arayın, benle çalışın mı diyorum?
    Yönetici arkadaşların kim olduğum konusunda bilgisi olduğunu düşünüyorum, reklam yapsam beni çoktan çıkartırlardı. Kaldı ki bu forumda ilk kez Avusturya'ya dosyasını taşıyan 25 kişilik grup (dosya taşıma işinin öncüleri onlardı) schnegen vizelerini bizle almıştı, onlar da bizi tanır.
    Ben bir "kisve" altında değilim, beni tercih ederek danışmanlık alan insanlar oluyor. Ticari itibarımla ilgili dahil olmadığım bir grupta hakkımda bir itham yapılırsa ben de cevap verebilirim bu en doğal hakkımdır.
    Para "kaptırmak" gibi hadsiz sözler söylemeyiniz. Kimsenin parasını zorla almıyoruz, tercih eden danışmanlık alır ya da almaz. Danışmanlık da bir emektir, bunu ücretli almak isteyen pek çok insanı sanki biz dolandırıcıymışız gibi itham etmeniz hoş bir tavır değil.

Gokce Hanim, forum uyelerimize surekli ozelden yazip danismanlik reklami yaptiginiz icin sizi facebook grubumuzdan atmamis miydik? Yoksa hafizam mi beni yaniltiyor? Ayni seyin burada da olmasi halinde buradan da atilacaktiniz...

• Yasaklı

@crazycells Lütfen banlayınız, forumdan da atınız gerekirse hiç sorun değil benim açımdan ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım.
    Açılan hesapların hepsi çalışanlarımın hesabıdır ve yarattığınız çaresizlik - yazdıklarımın görünürlüğünü engelleyen kurallarınız - tek taraflı bir linçe sebep olmaktadır.
    Sorun yok, sizden farklı bir aksiyon beklemezdim zaten 🙂 Kural adı altında yarattığınız adil olmayan ortamda kendiniz yazar, kendiniz alkışlarsınız. Gerçekten benim buradan tek bir kişinin onayına ihtiyacım yok, sadece ticari açıdan cevap hakkı doğduğu için geldim, o da kurallarınız gereği görünmez oldu. Varsın olsun 🙂

• Yasaklı

@crazycells işi ilk kurduğum zamandan mı bahsediyorsunuz? İlk bir senesi böyle bir hata yapmışımdır belki. Yalan söyleyecek halim yok, atmanıza da bir sözüm olamaz. 8 sene önce olmuş olay ile beni mi rezil etmiş oldunuz şimdi 😂 Bravo size, yakışır.

Yalnız sonrasında siz burada yazdıklarımdan dolayı bana teşekkğr mü etmiştiniz yoksa hafızam mı beni yanıltıyor?
    Ya da Gökçe Hanım diye etiketlediğiniz gönderiler mi vardı acaba?
    Buradan kime reklam için mesaj atmışım kanıtlar mısınız 🙂

• Merhaba, bu sene mülakata girenlerden DS-260 formundaki ABD telefon numarası kısmını (burası opsiyoneldi) boş bırakan var mı? Üstteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla bir kişi burası boş kaldığı için AP'ye kalmış. Önümüzdeki aylarda mülakata girmeyi umuyoruz, ve eğer burası çok elzemse ve bize problem oluşturacaksa mülakat aldıktan sonra DS-260 formunu actiracagiz. Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyorlar acaba? Belki de nasıl güncel adres kağıtla veriliyorsa telefon numarası da mülakat sırasında kağıda yazılıp verilebilir diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@crazycells işi ilk kurduğum zamandan mı bahsediyorsunuz? İlk bir senesi böyle bir hata yapmışımdır belki. Yalan söyleyecek halim yok, atmanıza da bir sözüm olamaz.

Yalnız sonrasında siz burada yazdıklarımdan dolayı bana teşekkğr mü etmiştiniz yoksa hafızam mı beni yanıltıyor?
    Ya da Gökçe Hanım diye etiketlediğiniz gönderiler mi vardı acaba?
    Buradan kime reklam için mesaj atmışım kanıtlar mısınız 🙂

16 Mayis 2017 tarihinde Facebook uzerinden gerceklesmis, siz de inkar etmemissiniz zaten. Ayrica ben bilgi paylasan herkese tesekkur ederim, size tesekkur etmis olmam kurallari uygularken size iltimas gececegimiz anlamina gelmiyor ne yazik ki, yeni bir hesap acip bilgi paylasirsaniz tesekkur etmeye tabii ki devam ederim, bu sadece sizin icin degil, herkes icin gecerli.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@crazycells Lütfen banlayınız, forumdan da atınız gerekirse hiç sorun değil benim açımdan ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım.
    Açılan hesapların hepsi çalışanlarımın hesabıdır ve yarattığınız çaresizlik - yazdıklarımın görünürlüğünü engelleyen kurallarınız - tek taraflı bir linçe sebep olmaktadır.
    Sorun yok, sizden farklı bir aksiyon beklemezdim zaten 🙂 Kural adı altında yarattığınız adil olmayan ortamda kendiniz yazar, kendiniz alkışlarsınız. Gerçekten benim buradan tek bir kişinin onayına ihtiyacım yok, sadece ticari açıdan cevap hakkı doğduğu için geldim, o da kurallarınız gereği görünmez oldu. Varsın olsun 🙂

size ozel herhangi bir kuralimiz yoktur, bilginize. tum kurallar tum uyelerimiz icin gecerlidir ve yillardir bu kurallarda veya uygulamalarda bir degisiklik yapmadik.

edit: hesabinizdan kontrol ettim, herhangi bir iletiniz silinmis gorunmuyor, bilginize.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Arkadaslar @Gokce-Taskiran adli kullanicimiz actigi hesaplarla forumun oylama sistemini kotuye kullandigi icin forumdan kalici olarak yasaklanmistir, lutfen soz hakki doguracak cumleler kurmaktan kacinin!

eger kendisi soz hakki dogdugunu dusunuyorsa yeni bir uyelik olusturarak cevap verebilir (forum kurallarina uymasi kosuluyla), veya cevaplarini buraya aktarmam icin bana [email protected] adresine gonderebilir.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 450
  • 6434
  • 46
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |