Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @İlker-Bulak Merhaba, benim formumda da o kısım boş, bu konu umarım ki sizin adınıza olumlu ve sıkıntısız sonuçlanır. Sonuçlanınca tecrübelerinizi yazabilirseniz çok memnum olurum, ben de ne yapmam gerektiğini düşünürüm bu sayede. Mülakat aldıktan sonra formu açtırmamız gerekecek mi ona karar verebiliriz. Şimdiden çok teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @atalardankalanbirben Sürecimde her an bana destektin. iyi ki tanımışım, iyi kii 🙏🏼
    Yeni hayatında mutluluklar diliyorum.
    Seni çok seviyorum 🥹🫶🏼

• ⭐⭐⭐⭐

@enesfatihh, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Selamlar arkadaşlar bugün vizemi aldım hayırlısıyla darısı sizin başınıza. Ama bir sorum olcak bugün öğrendim ki Amerika'daki verdiğim adresteki arkadaşım taşınmış bunun için nereyle görüşmem lazım mail mi atcam ne yapcam yardımcı olabilecek var mı lütfen

Aslında bu durumda en iyisi mülakatta durumu bildirip, yeni adresini vermenizdi.

Girişte adres değişikliği yapmak istediğinizi söyleyeceksiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MuratA-0 & @copataxi

forumu okumadığınız için oluyor bu endişeler.
    forumu okusanız hiçbir sorun kalmaz aslında.

neden öyle göründüğünü size detaylıca anlatmıştım ilgili iletide.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/240589

vizeniz hayırlı olsun, abd'de bol şans.

• @gucarslan Çok teşekkürler. Okumaya devam.

• Bu ileti silindi!

• UNGANLAR | Sağlık Muayenesi | 14.08.2024 09:00

Merhabalar herkese,

Sizlere Unganlar deneyimlerimden bahsedeceğim. Biraz geç yazabildim kusura bakmayın. Umarım birilerine faydalı olur. Ben tek başıma girdim muayeneye ve raporumu ertesi günü aldım. Bana mülakat maili 5 ağustosta geldi. Hemen o akşam Unganların sitesine girdim. DV2024’ün artık son ayına -4 eylül- mülakat verildiği için en erken alabileceğim tarihe yani o an 23 ağustosa sağlık randevusu almıştım ama sonrasında ertesi sabah tekrar sistemi kontrol ettiğimde 14 ağustosa randevu bulabildim ve hemen aldım. Hoş o saatten sonra ha 14 ağustosa almışsın ha 2 eylüle bir şey fark etmeyecekti ama ben kendi içimi rahatlatmak ve sağlıkta bir problem çıkar mı endişesini geride bırakıp mülakata, evrakları hazırlamaya vs yönelmek istediğim için bu şekilde yaptım. Zaten ABD’ye girişimle ilgili de herhangi bir tarih sorunum yok mümkün olduğunca en kısa zamanda giriş yapmak hedefim.
    -Biliyorsunuz 14 ağustosta sağlığa girdiğim için 14 şubata kadar ABD’ye giriş hakkım var. 2 eylülde girseydim 2 marta kadar olacaktı.-

Bu arada sanıyorum 2023 kasım, aralık gibi yeni bir yönerge çıkmıştı son 12 ay içerisinde en az bir doz covid aşısı olmalısınız diye. Ben @yusufalak’tan Temmuz 2024 gibi aşıların son kullanma tarihlerinin biteceğini öğrendim başka batch gelip gelmeyeceği meçhuldü. Mayıs ayında gidip Sinovac hatırlatma dozumu oldum. Sakarya Eğitim Araştırma Hastenesinde 1 tane aşı kalmıştı ve sonraki batch bikaç gün sonra gelecekti hastane bana biraz uzak olduğu için ve o gün hastanede olduğum için @ridetowild 'ın o tek kalan aşıyı kendine ayırdığını bildiğim için kendisini arayarak ayırdığı aşıyı benim vurdurmamın sorun olup olmayacağını sordum sağolsun kendisi izin verdi 😆 ben de bunu hemşireye söyledim ve ikisini telefonda konuşturdum hahahah. Ayrıca bir de aşı kalma problemiyle uğraşmak istememiştim ilerleyen zamanlarda. Sonuçta adamlar senin aşın yok sana vize veremeyiz senin sorumluluğunda olan bir şey bu diyebilirlerdi.

Unganların sitesinde “Yanınızda Ne Getirmelisiniz?” bölümündeki benim için geçerli olan aşağıdaki dokümanları yanıma aldım ama sadece pasaport ve covid aşı belgesini istediler.
    -Pasaport
    -DS260 konfirmasyon sayfası
    -Konsolosluktan gelen davet epostasının çıktısı
    -Covid-19 aşı belgesi
    -Ungandan randevu aldıktan sonra gelen onay mailinin çıktısı

13 Ağustos gecesi Sakarya’dan Express tren ile yola çıktım sabah 7.30 gibi Ankara Tren Garı’na vardım. Randevum 9’daydı ama erken gitmemin bir problem olmayacağını düşündüm ve hemen garın önünden kalkan taksiye binerek Kuğulu Park’a dedim. 245 TL civarı tuttu. Kartla ödediğim için %10 da komisyon kesti 270 TL verdim.

Unganların binası arada kalan bir yerde dikkatli bakmadığınız zaman çok rahatlıkla gözden kaçabilir. Macaristan Büyükelçiliği karşısında kalıyor. Herkes Kuğulu Park yanı diyordu. Bilmiyorum gariplik bende mi ben Tunalı Hilmi caddesi üzerinde sanmıştım halbuki diğer cadde üzerinde kalıyor. Pasaj gibi bir yerden geçip asansöre binerek 4. Kata çıktım. Salondaki neredeyse herkes yabancıydı. -2 asansör var biri tek rakamlara çıkıyor diğeri çift rakamlı katlara-

1. katta pasaportumu ve E-nabız üzerinden aldığım Covid19 aşı belgemi verdim. Fotoğrafım çekildi. Giriş işlemlerimi yapıp bana bir form verdiler. Bu formda hangi işlemlerin yapılacağı yazıyor işlemler bittikçe tik atılıyor. 5. Kata yönlendirildim. Burada belgeleri verdim. 47.5 dolar ödemem istendi. Kart ile çektim (1590tl çekti) Mümkünse Unganlarda kart ile ödeme yapın çünkü günün kuru üzerinden alıyor ayrıca daha sonrasında taksitlendirebiliyorsunuz. Aynı katta kan verdim. Akciğer filmi için 3. Kata inmem istendi. İndim ve film çekildi. 4. Kata çıkıp beklerken tekrar film çekilmesi gerekiyor dediler. Beni bir telaş ve korku sardı acaba bir leke mi gördüler bir şey mi oldu diye düşüne düşüne aşağı kata indim. Filmi çeken adama bir problem mi var dedim. Ufak bir leke gibi bir şey görünüyor. Büyük ihtimal meme ucunuzdur dedi ve uçlarına iki tane bant gibi bir şey yapıştırdı, tekrar çekti ben dışarıda merakla beklerken bir problem yok dedi büyük bir oh çektim o an. Benim yaşım 29 olduğu için idrar tahlili istenmedi benden. İşlemler bittikten sonra 4. Kata çıkıp pasaport ve belgeyi verdim. Saat 11.30 gibi gelmem istendi. Saat 10.20 civarıydı o zaman. Aşağıya indim. Hiçbir şey yememiştim geçen akşamdan beri. Binanın hemen altında kafeler var. Kendime bir kahve ve sandviç isteyerek bir yandan maillerime bakarak 1 saati orada geçirdim. Daha sonra 4. Kata çıkarak ismimi söylemelerini bekledim. Hemşire adımı söyledi ve hemen sekreterlerin masasının arkasındaki kapıdan odaya geçtim. Bana bir maske verdi ve taktım. Boy ve kilo ölçümümü yapıp siyah bir önlük verdi. Üstünüzdekileri çıkarıp bunu giyin doktor birazdan gelecek dedi. Ben daha önlüğü giyememişken doktor geldi. Doktor bey daha önlüğü giyemedim ama dedim olsun şöyle sırt üstü uzanın dedi. Tansiyonumu ölçtü. Ölçerken orada nereye gideceksiniz? Ne iş yapıyorsunuz? Sigara içki kullanıyor musunuz? Şekeriniz var mı? gibi sorular sordu. 2 tane aşıyı vurdu ve gitti. -Daha sonrasında rapora baktığımda birden fazla aşı göründüğünü fark ettim, karma aşı vurmuş- Tüm bu muayene 2 dakika bile sürmedi 😊

Ödeme yapmam istendi ben kartla yaptım ödememi. 11589 TL tuttu. Bunu taksitlendirebiliyorsunuz ben daha sonrasında 3 taksite böldürdüm uygulama üzerinden. Bir problem var mı diye sordum hayır yok yarın 15-17.00 arasında gelip raporunuzu alabilirsiniz dediler. O akşam Başkent öğretmenevinde kaldım. Yaklaşık 1150 TL ödedim. Çok tavsiye etmem hem bir tık uzak hem çok iyi gelmedi bana. Ertesi gün 15.00 gibi gittiğimde raporun henüz hazır olmadığını 16.30 gibi gelmem gerektiğini söylediler ama benim trenim 17.20de olduğu için ben tekrar 16.00 gibi gittim ve raporum hazırdı alabildim çok şükür.

WhatsApp Image 2024-09-06 at 11.10.59_41449849.jpg WhatsApp Image 2024-09-06 at 11.10.28_979764fa.jpg

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @gucarslan bey size çok acil özelden bir şey sormam lazım lütfen bakın

• Yasaklı

@Demayfo Çok güzel yazmışsınız DENİZ A. Bey, adımı da geçirdiğiniz için burada dezenformasyonu engellemek istedim. O nazik tavrınız demek sadece bana karşı ve ne yazık ki gerçek değilmiş. O zaman ben de izninizle cevabınızı vereyim.

1- Ödeme karşılığında yaptığımız bir saatlik ZOOM toplatısını söylememişsiniz.
    2- Sizinle paylaştığım Konsoloslukların emaillerini söylememişsiniz. Konsoloslukların IV bölümüne ulaşmak çok kolay olmadığı için bazılarının ACS ini vermiştim, direkt oraya atın onlar IV'ye yönlendirir diye. Ama SORANLARA söyleyelim yine en doğrusu "dosyamı taşımak istiyorum bana Hong Kong IV emailini verir misiniz" diyerek Ankara Konsolosluğıuna yazmak aslında. Tabi buna vaktim olmadığı için ve dosya taşıma işlemi yapmadığım için herkesin kendi yapması gerekiyor.
    3- Tamamen kendi insiyatifimle (hiçbir mecburiyetim yok iken) size dosya taşıma konusunda yardımcı olamayacağımı da söylemiş iken, yine de maddi açıdan tamamen süreci tamamlayamadığımız ve dosya Ankara'dan randevu alamadığı için (ki aslında benim problemim değişl, karar verici de ben değilim) size ücretin yarısını iade ettiğimi de söylememişsiniz.

Ama olsun, siz vizenizi aldınız ya rahat rahat arkamdan kötü konuşabilirsiniz 🙂
    Konuşmanız sorun değil, yüzüme gülüp arkamdan bunları yazmanız rahatsız edici olan.
    Size yeni hayatınızda başarılar diliyorum, hakka girmek iyi birşey değildir sadece belki hatırlarsınız bunu da bir gün.

1.jpg
    2.jpg

• @Gokce-Taskiran Tekrar Merhabalar, burası atışma yeri değil. Fakat yine de kendinizi böyle hararetli savunduğunuz için ben de hatalı olan mesajlarınıza cevap yazmak isterim.

1. Ödeme yaptıktan 1 hafta sonra 1 Saatlik asla bir Zoom yapmadık en fazla 25dk telefonda konuşmuşuzdur. Bknz. İlk Mesaj Ds formunu kendim doldurduğum sadece süreci anlattınız ve sorunuz olursa "yesilkart forma bakın" dosya numaranız iyi fakat gerekirse dosya taşımaya bakabiliriz lafınızı birinci ağızdan duyduğumdan eminim.

2. Sizleri 30, 40 kere aramama mesaj atmama rağmen çağrılarıma dönmeyip en son H. Hanım dışında biriyle iletişime geçerek sizlere ulaştım ve zar zor 6, 7 tane(şimdi kontrol ettim 14'müş) konsolosluk adresinin yazılı olduğu bir A4 kağıdının resmini attınız bana,(bknz:Konsolosluk Adresleri mail içerikleri, başlığı konusunda soruma ise hiç cevap vermeden ("Başlık ve içeril hiç önemli değil"...) geçiştirdiniz. H Hanım 1. Mesaj ve  H. Hanım 2. Mesaj
      Hatta tüm mesaj kaydını da iletiyorum. Aylar boyunca cevap alamadığımın. Hong Kong'a gitmeden önce "Lütfen bana acil dönüş yapar mısınız" yazmama rağmen. En son H. Hanımı aradım 9 ya da 10 Haziran Ben Hong Kong'a gidiyorum, dosya taşıtmak için en azından sıra bekleyen olursa orada bir ihtimal kazanırlar bilgisini vermek için! bknz:
      2. Mesaj
      3. Mesaj
      4. Mesaj Bundan sonra H. Hanımın attığı yukarıda paylaştığım görsel geliyor.
      5. Mesaj Buradan ise bana 6 Haziranda dahi hiç dönüş yapmadığınız size hoşnutsuzluğum için ilk yazdığım tarih olan 14 Ağustos'u görüyorsunuz.

3. Ben bu mesajı mülakata girdiğim gün 2 Ağustos'ta yazdım. Şimdi dahi yazsam yine aynı danışman konusuna değinirdim. Zira hiç bir karşılık alamamış olduktan sonra size 14 Ağustos günü yazdım. Handan hanım mesajımdan sonra bana dönüş yaparak önce 5.000 TRY önerdi daha sonra da ben itiraz edince 9.914 TRY'ye razı geldim. Halbuki ben size 1.000 Dolar ödemiştim. Günlerin dolar karşılığı hesaplandığında bırakın ücretin yarısını 4'te 1'ini bana ödediniz.

4. Ben burada bilgi sahibi olduğum, bana yardımcı olan forum arkadaşlarıma başıma geleni anlatmayı bir borç olarak gördüm. O yüzden de kendime kızmaktan ödediğim ücreti yazmaktan gocunmadım. Bu sizin arkanızdan kötü konuşmak değil; olanı olduğu gibi anlatmak. Kendiniz buraya cevap yazdığınız için teşekkür ederim. En azından kimden bahsettiğim anlaşıldı. Ayrıca beni tanıyan, karşılıklı konuştuğumuz bir çok insan nasıl biri olduğumu bilir. Burada hakka girenin siz dışında farklı biri olduğunu düşünüyorsanız diyecek bir şeyim yok. Sağlıcakla kalın.

Forumu bu konuyla rahatsız ettiğim için arkadaşlarımdan özür dilerim.

• @Demayfo Danışmanlarla hiç çalışmadım. Nasıl bir çalışma prensipleri olduğunu da bilmiyorum. Muhtemelen her danışmanın kendine öz çalışma prensipleri ve danışanlarına yaklaşma türü vardır. Benim burada gördüğüm Ağustos 2024'de bile sürecin bitmesine 1.5 ay kalmışken hala danışandan ad-soyad-dosya no gibi bilgilerin isteniyor olması. Bu kadar resmiyet neden var onu da anlayamadım hoş tamam aşırı samimiyet olsun demiyorum ama bence danışan ve danışman arasında güvene ve samimiyete dayalı bir ortam oluşmalı bu süreç boyunca kanaatimce. Ben şahsen danışmana para versem böyle bir şey beklerim. Çünkü ücretsiz olan bu forum sayesinde bu hizmeti alıyorum.

• Yasaklı

@Demayfo Evet atışmayalım elbette, siz her koşulda ve şartta kendinizi haklı görecek bir kafa yapısındasınız zaten. Zoom'da toplantı yapmadık öyle mi 🙂 Peki. Acaba Google Meet/zoom üzerinde DS 260 üzeirnden tek tek soruların üzerinden hangi platform üzerinden geçtik? Ama pardon ben yalan söylüyorumdur, geçmemişizdir muhtemelen 🙂

Handan Hanım'ın mesajlarını geçin, benle ne yazıştığınızı gösterin, neler konuştuğumuzu yazın. Ama yazmazsınız.
    Sorun değil.

Dediğim gibi ben DV lottery kazananlarının kendilerini dünyanın merkezi sanmasından, en önemli göçmenlik dosya sahibi olma hislerinden o kadar bunaldım ki inanın artık DV dosyası almayacak hale geldim.

Bu forumu herkese söylüyorum, hatta dosya taşımak isteyenlere açıkça söylüyorum Yeşilkart foruma bakın orası bizden daha bilgili dosya taşımanın incelikleri konusunda diye.

Size böyle bir söz vermedim - sağolun kendiniz de demişsiniz zaten "onu o zaman konuşuruz" demişim, taşırız-yaparız-ederiz asla demedim. 10 tane bile yoktu dediğiniz listede 14 OLASI Konsolosluğun adresini paylaşmışım, çünkü onlar dosyayı taşıyabileceğinizi düşündüğüm Konsolosluklar. Her Konsolosluğun IV bölümü yok, hepsi dosya transferi kabul etmiyor ve bu da bir zaman harcama işi idi benim için. 60 demem hatalı olmuş ama orada da şunu düşünerek demişim sanırım, yaklaşık 60 Konsololsuk araştırıp içlerinden uygun olanları seçmişimdir. Yine de ifade hatası var.

Bu arada evet geri ödeme konusunda hiç bir mecbıriyetim olmamasına rağmen para iadesi yaptım. O günün parası ile ödemeniz 19.829 TL. Ben de size 9 bin küsür geri ödeyerek oldukça adil bir geri ödeme yaptığımı düşünüyorum. Zannettiğiniz ve itham ettiğiniz gibi HİÇBİRŞEY yapmamış biri olsamo parayı neden bende bıraktınız acaba??? Ve ne hikmetse para teklif edince teşekkür ettiniz, burada söylediklerinizin onda birini bana söylemediniz 🙂 Verdiğiniz parayı söylemenizde sakınca yok ben o kısma takılmıyorum ki bunu isteyene biz de söylüyoruz halka açık bir bilgi. VE şunu da belirtiniz lütfen, siz para istemediniz geri - ben bunu size teklif ettim. İlk başta imzaladığımız sözleşmede iade gibi bir ibare olmamasına rağmen, tamamen sizin yaşadığınız zorlu süreci düşünerek bunu teklif ettim. Bunu pek çok şirket yapmaz bile.

Ve madem bu kadar araştırmacı bir kişiliksiniz...Size hiç ulaşamadım diyorsunuz. 7 farklı numaramız ve santralimiz var. Bu kadar ULAŞILAMAZ değiliz. En kötü atlayın ofise gelin yerimiz belli yurdumuz belli.

Hayat gariptir, ama ben çok alışığım sizin gibi danışan profiline sorun yok tekrardan.

dc02821a-56c3-42fa-ac2f-d3f4c0bb47af-image.png

34647402-8b86-48f9-a47d-ca39e26bae63-image.png

• @Gokce-Taskiran sizin talihli olmadığınız halde bu grupta bulunmanızı bile doğru bulmuyorum. Kaldı ki danışmanlık hizmeti verdiğiniz bile kendiniz söylemişsiniz. İmzanız da bile reklamınız bulunuyor.
    Yönetici arkadaşları müdahale etmeye davet ediyorum.
    Hiç kimsenin danışman kisvesi altında burdaki bilgileri alıp talihlilere satıyor olmasını normal bir şeymiş gibi anlatamaz.
    Lütfen arkadaşlar bu konuda duyarlı olalım. Bizlerin bilgi paylaşımı karşılıksız. Danışmanlar para kaptırmayınız.

• Yasaklı

Talihli değilim, bu forumunun kuruluşundan fazla sayıda talihli gördüm, dosyasını yaptım, 15 sene ABD Konsolosluğunda çalışmış ve 7 senedir bu işi serbest danışmanlık olarak yapan bir şirketin sahibiyim. Buradaki bilgileri alıp satmayı bir kenara bırakın (Sesli güldüm) buradaki bilgileri bu forum YOKKEN Konsolsoluk'ta biz cevaplıyorduk zaten. VE bu forum Konsolosluğun zamanında dikkate aldığı bir forumdu.

Girip burada reklam yaptığım bir kez bile görülmemiştir. Aksine insanların sorularını bile cevapladım. İmzamda kim olduğum yazar, beni arayın, benle çalışın mı diyorum?
    Yönetici arkadaşların kim olduğum konusunda bilgisi olduğunu düşünüyorum, reklam yapsam beni çoktan çıkartırlardı. Kaldı ki bu forumda ilk kez Avusturya'ya dosyasını taşıyan 25 kişilik grup (dosya taşıma işinin öncüleri onlardı) schnegen vizelerini bizle almıştı, onlar da bizi tanır.
    Ben bir "kisve" altında değilim, beni tercih ederek danışmanlık alan insanlar oluyor. Ticari itibarımla ilgili dahil olmadığım bir grupta hakkımda bir itham yapılırsa ben de cevap verebilirim bu en doğal hakkımdır.
    Para "kaptırmak" gibi hadsiz sözler söylemeyiniz. Kimsenin parasını zorla almıyoruz, tercih eden danışmanlık alır ya da almaz. Danışmanlık da bir emektir, bunu ücretli almak isteyen pek çok insanı sanki biz dolandırıcıymışız gibi itham etmeniz hoş bir tavır değil.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gokce-Taskiran Ne konuştunuz ne anlaştınız bilmem ama parayı talep ederken dolar cinsinden, iadeyi hesaplarken TL cinsinden yapmanız bana pek adil gelmedi. Ayrıca Türkiye’de işletmelerin dolar üzerinden işlem yapmalarının yasal olmadığını sanıyorum. Benim bildiğim Türkiye’de TL kullanılıyor. Yoksa marketler de sürekli zam yapmak yerine ürünlere dolar etiketi yapıştırıp kasada karşılığını çekerlerdi. Avm’lerde bu yüzden dolar cinsi kiralar bile kaldırılmıştı. Gerçi ben yıllardır Türkiye'de değilim, o yüzden siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Ben olsam sizi cimere bile şikayet ederdim bu sebepten.

Ah tabi şirketiniz Amerika üzerinden ise tabi ki paralarınızı dolar cinsinden kabul edebilir ve iadelerinizi de aynı şekilde yapabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@siraç, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@Gokce-Taskiran sizin talihli olmadığınız halde bu grupta bulunmanızı bile doğru bulmuyorum. Kaldı ki danışmanlık hizmeti verdiğiniz bile kendiniz söylemişsiniz. İmzanız da bile reklamınız bulunuyor.
    Yönetici arkadaşları müdahale etmeye davet ediyorum.
    Hiç kimsenin danışman kisvesi altında burdaki bilgileri alıp talihlilere satıyor olmasını normal bir şeymiş gibi anlatamaz.
    Lütfen arkadaşlar bu konuda duyarlı olalım. Bizlerin bilgi paylaşımı karşılıksız. Danışmanlar para kaptırmayınız.

Forumda danışmanlar bulunuyorlar. Farklı vize türleri ve işlemler için ücretli hizmet veren kişi ve kurumlar var. Süreci şeffaflıkla yönettikleri sürece bunda bir sorun yok.

Randevu öne çekme işlemi, EB3 vize süreci, avukatlık işlemler, AoS süreci gibi her şey için forumda ücretli hizmet alabilirsiniz isterseniz.

Ben danışmanlara, ücretli hizmet verenlere karşı değilim. Ancak bu kişi ve kurumlar sizden boşuna para aldıklarında ve işlerini yapmadıklarında, hatta sizi yanlış yönlendirdiklerinde sinirleniyorum. Çünkü çok gördük danışmanlar yüzünden vizesini alamayanları. Yoksa herkes süreci kendisi takip etmek istemeyebilir ve para karşılığı bu hizmeti satın almakta bir sakınca yok. Çünkü en önemli şey süreci takip etmek. Siz de takip edebilirsiniz, para verip başkasına da sizin için takip ettirebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba, bugün sağlık muayenemiz oldu ancak yaklaşık 5 sene önce çok düşük promilde olmasına rağmen alkollü araç kullandığımı ve ehliyetime 6 aylığına el koyulduğunu söylediğim için psikolog görüşmesine yönlendirdiler. Az önce saat 5’te görüşmeyi yaptım gayet olumlu geçti zaten alkol problemi olan biri de değilim sadece dürüst davranmak gibi bir hata yaptım arkadaşlar.

Sonuç olarak sonradan alınan idrar ve kan tahlilinin sonuçlanmasını bekleyeceğiz.

Daha önce alkol ve uyuşturucu yüzünden psikiyatriye yönlendirilen arkadaşlar bu kan ve idrar tahlillerinden sonra raporun oluşması kaç gün sürmüştü bu seneden tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Vize görüşmemiz Salı sabahı ve eksik evrak denilip konsolosluktan gönderilmek istemiyorum. Artık şu vizeyi alıp kurtulmak istiyorum açıkçası.

• ⭐⭐

@asdwqq Yapilacak tahliller normal sartlarda cok uzun suren tahlil degil bu sebeple pazartesi gunune yetismesi olasi fakat uzman tarafindan degerlendirilip sizin saglik raporunuzu almaniz yetismeyebilir , aile uyelerinin belgelerini alabilirsiniz. Merak etmeyin eksik evrak denilerek gonderilmezsiniz sadece eksik evraktan dolayi siz AP kalirsiniz fakat en kisa surede belgelerinizi ulastirarak onaylanmasi durumunda vizenize kavusursunuz.

Benzer Başlıklar

• 5
  • 965
  • 153
  • 730
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |