Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @EzgiLera şakamısın 😐

• ⭐⭐⭐⭐

@Ümit-Hero, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar AMERIKA DA HOUSTON sehrinde yasiyorum Oglum 2025 tahlillisi numarasi 10.000 dosyayi current olmadan tasiyabililiyormuyuz . Birde vize istemeyen ulke secmek ne kadar mantikli @GUCARSLAN sizlerden yardim bekliyoruz . Cok tesekkurederiz

Eğer oğlunuz süreci takip etmeyecekse, onun yerine siz takip edecekseniz, oğlunuzun sürecini imzanıza taşımanız gerekiyor sorularınıza cevap almak için.

Current olmadan KCC aracılığı ile taşıma yapılıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@serro, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

İyi günler değerli forumdaşlar. Bu aralar karşılaşmakta olduğum bir problemden bahsetmek istiyorum ve çözüm öneriniz varsa duymaktan memnuniyet duyarım. KCC aracılığı ile bu dönemde dosyamı Viyana ya taşıyan ilk DV talihlilerinden biriyim. Teyit etme amaçlı dosyamın nerede olduğunu KCC den sorgulamak istedim. İlk mailimi 20 Ağustos ta attım. Standart olarak birkaç dakika sonra KCC nin otomatik mailinizi aldık biz size geri döneriz mesajı posta kutuma düştü, ancak sonrasında 3 gün boyunca bir dönüş olmayınca 23 Ağustos ta ikinci bir mail atarak dosyamın bulunduğu postu tekrar sorgulamak istedim. Yine bir kaç dakika sonra KCC den aynı otomatik mesaj geldi. Bugün ise 27 Ağustos ve hala geri dönüş yok. Biliyorum KCC personeli bu aralar biraz yoğun olabilir ama bu kadar bekleme süresi bana makul gelmedi. Posta kutumun spam dosyasında da herhangi bir mail yok. Foruma baktığımda bu aralar KCC ye yollanan maillere aynı gün ya da ertesi gün dönüş olduğunu görüyorum. Bu tür bir problem ile daha önce karşılaşan olup olmadığını ve sizin çözüm önerilerinizi merak ediyorum. İlgililere şimdiden teşekkür ederim.

Daha önce de aynı mail adresinizi kullanarak taşıma yapmış ve cevap almışsanız sorun olduğunu sanmıyorum. Gelen kutunuzun arama çubuğunu kullanarak arama yapın, belki o zaman bulursunuz. Ayrıca araya hafta sonu girince cevap verme süresi uzuyor.

• Selam arkadaşlar, dün destek olan arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim. tavsiyelerine uyarak, dosyamın Viyana ya taşınması için KCC ye daha kısa bir mail attım. Adres istemişlerdi. Konsolosluğa yakın bir otel adresinde kalmayı düşündüğümü söyledim mail içerisinde. Hızlıca dönüş sağladılar ve dosyamı Viyana'ya taşıdılar. Umarım mülakat süreci hepimiz adına olumlu sonuçlanır.

• Dosyamızı tayland a taşımak için mail attım.
    Dear Sir / Madam

I kindly request your assistance in transfering my case to U.S.Embassy Thailand - Bangkok.

We are thinking of staying in : Lumphini, Pathum Wan, Bangkok,Tayland

Best regards,
    isim soy isim

DV Case Number : 2025EU9xxx

Principal Applicant : isim soy isim
    Preference Category : DV DIVERSITY-
    ANK/TURKEY Date of Birth : ay gün yıl
    otomatik cevap sonrası :

şöyle bir mail atmışlar :

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Bende sıfırdan tekrardan mail attım bakalım sonuç ne olacak. ilk attığım mailden herhangibi bir değişiklik yapmadım umarım doğrudur 🙂

• @dehaningizemi selamlar sizden adres istemişler. Mail içeriğine kalacağınız otelin yada airbnb adresini ekleyin.

• evet ben @EzgiLera 'nın önerdiği gibi bir kaç kez hakkımı deneyeceğim 😃 umarım adressiz olur ya 🙂

• @dehaningizemi Aynı yanıtı ben aldım Vienna için.

Sizce aynı maili 2-3 kere göndermek doğru mu ?
    Tavsiye ediliyorsa göremedim.

Eğer Vienna olmaz ise başka yerleri düşüneceğim current olmadan.

Hani yeni Fam'e göre oturum izni gerekmiyordu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@dehaningizemi Aynı yanıtı ben aldım Vienna için.

Sizce aynı maili 2-3 kere göndermek doğru mu ?
    Tavsiye ediliyorsa göremedim.

Eğer Vienna olmaz ise başka yerleri düşüneceğim current olmadan.

Hani yeni Fam'e göre oturum izni gerekmiyordu ?

1. denemede taşıtanlar var. O yüzden 7 kez olumsuz dönüş olursa adres belirtin ama belirttiğiniz adreste kalın diyorum 🙂

• @EzgiLera teşekkür ederim, 2nci maili biraz önce attım adres detayı olmadan. Ancak yeni kurallara göre zaten bu detay kalkmadı mı bu kısmı anlayamadım ? Adres verme mecburiyeti bu sene yoksa neden istiyorlar ?

• @ATS16 teşekkürler bilgilendirme için

• @Uzuzi Teşekkürler b

• selamlar herkese, dün akşam KCC'den gelen cevaba göre adres belirtmem üzerine dosyam BNK taşındı. herkese bol şans.

" Thank you for your inquiry.
    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Bangkok."

• @mehmetdmn25 bence tayland da buluşacaklar olarak toplanalım bence orada gezi planı yapalım 😃 geçtiğimiz sene 3 ay kadar oralardaydık biz 🙂 ama önce bizimde dosyamızı onaylamaları lazım onaylamadılar halen 3-4 saat önce tekrar mail atmama rağmen

• Kcc ile Haziran ayında kosova ya dosyamızı taşıdık. Mülakat öncesi veya sırasında bizden oturum isteyip istemeyecekleri konusunda telaşımız baya yüksek. Daha önce oturum olmasına rağmen dosyasını taşıyanlar bu yıl olan yönetmelik değişikliği ile dosyalarını daha kolay bi şekilde taşımaya başladılar. Karadağ da oturum olmasına rağmen ap ye bırakılan ve sorun yaşayan baya mesajlar görmüştüm globalde. Benim gibi dosyasını kosovaya taşıyan veya daha önce kosova da mülakata girmiş kişiler var mı?

• @gizemcatiroglu zaten türkiyede aşı bulma imkanımız yok adresi not aldım teşekkürler gizem hanım peki aşı ücretlerini yazmışlar mı ?

• @dehaningizemi otel adresi yazarsanız veya kalacağınız herhangi bir adres dosyanızı taşırlar

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera teşekkür ederim, 2nci maili biraz önce attım adres detayı olmadan. Ancak yeni kurallara göre zaten bu detay kalkmadı mı bu kısmı anlayamadım ? Adres verme mecburiyeti bu sene yoksa neden istiyorlar ?

KCC bu. Bir anda oradan adres istemeye başladı. Kafasına göre iş yapıyor her çalışan.

• @serro
    Selamlar, kişisel bilgilerinizin eşleşmeme durumunda cevap vermeyebilirler. Cn, dob vb. bilgilerinizin doğruluğundan emin olarak tekrar bir email gönderiniz. Özellikle dob, ay kısmını, ağustos ise AUG. şeklinde kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Buna da cevap gelmezse eğer başka bir email adresinden sorgulama yapabilirsiniz.

• @evrentnrkl Çok haklısın Evren hocam. İş ciddiye binince bence çoğu vazgeçecek zaten. Ben daha öncesinde 4 sene Almanya'da kaldım, 40'a yakın ülkede bulundum. Yurtdışı herkese göre değil. İşin içine uzak doğu girince zaten maliyetler katlanarak artacak. Tabiki herkes vizesini alsın, herkes mutlu olsun ama maalesef böyle olmayacak.

PAra meselesi, şans meselesi, o gün randevuya gelen kişinin ruh halinden tut binbir çeşit sıkıntı çıkabiliyor..

Ama dosya taşıma olayına katılıyorum. İnşallah çok sıkıntı olmayacaktır.

Benzer Başlıklar

• 15677
  • 153
  • 12173
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |