Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Azad-Bilmez öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Baba olmanızı da kutlarım, ömrü uzun, hayatı güzel olsun inşallah. 🙂

• @zge Vizeniz hayırlı olsun özge hanım abd yolunda başarılar 🙂

• ⭐⭐

@zge vizeniz için tebrikler ve abd de mutluluklar dilerim

• @zge detayli anlatim icin tesekkur ediyorum. Yeni hayatinizda size ve ailenize saglik, huzur ve mutluluk diliyorum 🙏🏼

• çok teşekkürler @misha90 🙏🏻

• Teşekkür ederim @salih-atilla 🙏🏻 size de yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim

• Çok teşekkür ederim @Biks 🙏🏻 Bir an önce Malezya dan gelecek güzel haberlerinizi bekliyorum. Selamlar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @zge tebrikler bizde sizler gibi mutlu sonlu deneyimler yazarız umarım.

• ⭐⭐

@zge harika bir deneyim yazısı soracağım herşeyin cevabını verdiniz hayırlı olsun amerikaya gidince bizleri unutmayınız deneyimlerinizi paylaşırsanız olumlu olumsuz en azından bizler ona göre hazırlıklarımızı yaparız

• @semihkomuscu umarım herşey gönlünüzce olur 🙏🏻 Forumu sürekli okuyup takip etmekten vazgeçmeyin.

• @T-C-Kubilay-Dikici Teşekkürler 🙏🏻 muhtemelen uzun uzun yazarım 😊 Mülakatınızda şimdiden başarılar ✌🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@zge Özge Hanım darısı sonunda başınıza oldu 🙂

Sizi ve ailenizi tebrik ederim, bundan sonraki sürecinizi ve detaylı gelecekteki deneyimlerinizi forum kullanıcıları ile paylaşacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun, aileniz ile ABD'de sizlere bol şans diliyorum

• Çok teşekkür ederim @ATS16 🙏🏻 forumdaki paylaşımlarınızı çok değerli buluyorum.
    ABD ye kesin girişinizden sonraki süreçte bol şanslar dilerim. Umarım herşey gönlünüzce olur 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@zge
    Vizeniz ve yeni hayatiniz hayirli olsun, yavrunuzla beraber size mutluluklar ve basarilar diliyorum burada.

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan
    Buraya gelme isteginiz, azminiz, dayanikliliiniz ve kesintisiz mucadeleniz icin sizi tebrik ediyorum. Haksiz da degilsiniz, elde ettiginiz sonuc hepsine degecek. Bu cabayla kendinize ve ozellikle de 3 kucuk yavrunuza cok buyuk bir iyilik yaptiniz. Cocuklarin gelecegini kurtardiniz diyebilirim.
    Asil mucadele bundan sonra baslayacak. Burada da hem maddi hem manevi zorlu bir surec baslayacak ama bunlarin hepsi gecici. 6 ay-1 yil sonra hepsinin ustesinden gelip buradaki normal hayata adapte olup alisacaksiniz. Sonrasinda mutlu olarak evinizde oturuken ne iyi ettik de buraya geldik diyeceksiniz. Bundan sonrasi aydinlik ve mutlu olacaktir.
    ABD mucadele eden, calisan, yilmayan insanlar icin mukemmel bir yerdir, cunku karsiligini alirsiniz. Bir yerlere gelmek icin, bir seylere sahip olmak icin, istediklerinize ulasmak icin torpil, dayi ya da buyuk sansa ihtiyaciniz yoktur, calisip mucadele etmeniz, dayanmaniz yeterlidir.
    Tekrar tebrik ediyor bol sans diliyorum.

• @MomisCan Vay arkadaş şu mücadeleye bak, güzelim ülkemizi yönetenler okusa utanır mı acaba. Ben olsam utanırdım. Sizi cani gönülden tebrik ediyorum. Film izledim sanki okurken.

• ⭐⭐⭐⭐

@Hanhun, @tugceayilmaz, @bengokhancelik, @hilalyalciiin, @Azad-Bilmez, @kkaya
    Vizeleriniz hayirli olsun, tebrikler.
    ABD'deki yeni yasantinizda mutluluklar ve bol sanslar, yolunuz acik olsun.

• Merhaba size bir şey danışabilir miyim, bu soru daha önce sorulmuştur muhtemelen ama forumda yeniyim o nedenle bulamadım. Çekiliş sıralaması ileri olursa yani mülakata çağırılmama riskine karşılık, mülakat formunda pasaporttan bahsetmesem, eğer mülakata çağılırsam hemen pasaport alsam olur mu sizce?

• @dlrakyl greencard sürecinde başarılar diliyorum 2025 talihliiyseniz sorularınızı 2025 sayfasında sormanız cevap almanızı hızlandırır

• @cemal1153 hayır değilim sadece merak ediyorum. Mülakata girenler bilirler diye düşündüm

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |