Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer viyana

• @cttl Evet haklısınız konsolosluklar 1 haftayı bulabiliyordu.
    Neee mali yıl başlamadığı için red mi ederler :(( Yani diyelim ki olumsuz dönüş yaptılar, Ocak gibi tekrar mı denemeliyim şansımı?

• Bu ileti silindi!

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar dün Hk'ya dosyamı taşımak için Kcc'ye mail atmıştım bugün çok alakasız bir mail ile dönüş yapmışlar.

"Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)"

Çok kısa, net ve tek cümle olarak atmıştım maili ve konu kısmına da case numberı yazmıştım. Nerede hata yaptım acaba?

Hocam selamlar, dize gelen mailde “DS260 formunu doldururken mülakata girmek istediğiniz konsolosluğu seçebilirsiniz” gibi şeyler de yazılmış. Siz DS260 doldurdunuz dimi? Ceac’ten bi kontrol edin submit ettiğinizden emin değilseniz

• @leylaa Ben KCC ile taşıma yapmadan önce konsolosluğa mail atmıştım. Yeni mali yıl başlamadı lütfen KCC ile iletişime geçin dediler. KCC ye yazdım onlar taşıdı. 1 ekim itibariyle gidebileceğiniz tüm konsolosluklara mail atabilirsiniz.

• Aynen 2024 süreci devam ediyor. Sadece 2025'in ilk mülakatlarını verdiler. 30.09.2024'te DV2024 süreci bitiyor.

Konsolosluklar 01.10.2024 tarihi itibariyle dikkate almaya başlayacaklardır 2025 taşıma maillerini.
    Şuan geçiştirici ve olumsuz bir cevap vereceklerini düşünüyorum size.
    Current olmadan taşımanın önemi burda ortaya çıkıyor.
    KCC sorgusuz taşırken, konsolosluğun insiyatifine kalınca imkansıza dönüşüyor.

Forum acı söylermiş, şubat-mart aylarına kadar (eğer başka bir ülkeye gerçekten göç etmezseniz vs.) konsolosluklar üzerinden olumlu bir cevap alabileceğiniz sanmıyorum.

Şu an stres yapacak bir şey yok. Numaranız bizlere göre nispeten düşük. Süreci hepimiz birlikte göreceğiz. Belki kcc üzerinden taşınan konsolosluklar oturum istecek belki ap'ye bırakacak vs.

Şu an üzülmek için veya sevinmek için çok erken olduğunu düşünüyorum.

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Evet haklısınız konsolosluklar 1 haftayı bulabiliyordu.
    Neee mali yıl başlamadığı için red mi ederler :(( Yani diyelim ki olumsuz dönüş yaptılar, Ocak gibi tekrar mı denemeliyim şansımı?

• @Ben-Batur yok hocam ds 260 formunda bir sıkıntı yok, completed. Muhtemelen yanlış bir çalışana denk geldim. Tekrardan bir mail attım pazartesi göreceğiz artık ne olacak

• @lesnarhomie Çok iyi, sevindim valla 🙂 Aklıma en kötü senaryo geldi bi anda, resmen GC süreci beni anksiyete sahibi yaptı 😄

• @gloria Lütfen sürecinizi imzanıza taşırmısınız.

• @cemciftcioglu imzada sürecim ilk günden beri

• @gloria Siz nereye taşıdınız dosyanızı?

• @leylaa BNK

• @cttl Haklısınız üzülmek ve sevinmek için şuan çok erken, ilk mülakatlardan sonra anlayacağız sanırım. Amerika'da yaşayan Türk bir avukatla da görüştüm, o ısrarla dosyamı taşımamam gerektiğini TR'de beklemem gerektiğine dair beni ikna etti 🙂 Yani numaramdan dolayı dosya taşıyarak riske girmemem gerektiğini söyledi.

• @gloria Bol şanslar diliyorum şimdiden

• @leylaa Dosya numaranız umut verici temennimiz ankara 2024 den daha iyi performans göstermesi fakat siz yinede süreci sıkı takip edin

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cemciftcioglu imzada sürecim ilk günden beri

Merhaba, bi kontrol edin isterseniz çünkü arkadaşın dediği gibi imzanız görünmüyor;

IMG_8480.jpeg

• @sdz Henüz başvurmadik hocam, başvuru yapan arkadaşlarinkinin sonucu görelim dedik, birde dosya taşıma gelişmelerini görelim diye bekledik biraz.

• @metinbeci Bu etmiş halim, terzi kendi söküğünü dikemedi 🙂 Ben de aynı temenniler içerisindeyim, umarım hepimiz için güzel bir yıl olur.

• @Ben-Batur Ben @gloria non imzasını görebiliyorum 90XX?

• @leylaa Ben şu anda telefondan giriyorum, belki diğer arkadaşta aynı şekildeyse telefonla ilgili bi sorun olabilir öyleyse 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |