Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera selamlar, tesekkurler yanitiniz icin. hk nin mulakat deneyimlerini okudugumda kabul ediyor diye aklimda kalmis. olmazsa tekrardan bir okurum butun hk ye ait deneyimleri. 2nl den sonra, bize olmamiz gereken asilari soyleyen bir mail daha mi gelecek yoksa biz bunu saglik kurulusuna sorarak mi ogrenecegiz?

Sağlık kuruluşunun web sayfasından bakabilirsiniz. Bir mail gelmeyecek.

(DV2025 yerine DV2024 başlıkları altına yazıyorsunuz şu an).

• ⭐⭐

@EzgiLera tamamdir tesekkuler verdiginiz bilgiler icin. aslinda buraya yazmamdaki sebep henuz dv2025 in mulakatlari baslamadigindan dolayi. dv2024 te yurtdisinda mulakata giren forumdaki uyelere sormakti.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru DV2025 kazananı olarak sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı "DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları". Bol şans

• Selamlar arkadaşlar benim 1 ay sonra mülakatım var ama askerlik durumum bakayada, yani belge alma şansım yok, ne yapmam lazım? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

• ⭐⭐

@ATS16 merhabalar, bildiginiz gibi dv2025 sureci henuz baslamadigi icin, dv2025 kazananlarin ilettigim sorularla ilgili bir tecrubesi olmadigindan dolayi buraya sormak istemistim. dilerseniz, sorularimi silip diger baslagida yazabilirim.

• @İsmet-Kılınç
    1- bende bir arkadaşımın adresini söyledim orada kalacam dedim ama onu değistirebilirsin. sadece bu kim diye sordu arkadaşım dedim. fazla sormuyor detay, b
    2- ben 5 bin dolar gösterdim. sadece ne kadarım var diye sordu. bide amerikada ne iş yapacaksın diye sordu
    3- mülatı ingilizce bilsen bile türkçe yap. çünkü ingilizce çok hızlı konusuyor memur anlamaya bilirisin

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru DV2025 kazananı olarak 02.10.24 tarihindeki HKG’den aldığınız mülakat randevusu için öncelikle tebrik ederim. Randevu tarihiniz yakın olduğu için sizinde heyecanınızı anlıyorum ama DV2024’ün şu en yoğun ve endişeli zamanında bu başlık altında DV2024 kazananlarının gündemini çok meşgul etmemek için arama butonunu kullanarak geçmiş HKG deneyimlerini okumanız iyi olacaktır. En güncel HKG deneyimi için @Demayfo’nun detaylı paylaşımlarını okuyabilirsiniz. Bol şans

• Arkadaşlar merhaba. 8 ülkede fiziksel olarak bulunup, ülke dışında 52 gün geçirip +150 bin tl harcadıktan sonra bugün vizem basılı bir şekilde pasaportumu aldım elime. Tecrübelerimi detaylı olarak yazıcam memlekete dönünce. Vizelerini alamayan arkadaşlar umarım kısa süre içinde alırlar. Tüm yeşilkartforum ailesine teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Dağlı-A, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba. 8 ülkede fiziksel olarak bulunup, ülke dışında 52 gün geçirip +150 bin tl harcadıktan sonra bugün vizem basılı bir şekilde pasaportumu aldım elime. Tecrübelerimi detaylı olarak yazıcam memlekete dönünce. Vizelerini alamayan arkadaşlar umarım kısa süre içinde alırlar. Tüm yeşilkartforum ailesine teşekkür ederim.

Tebrik ederim. Amerika’ya gelmeden önce son bir tatil yaptınız gibi düşünün 🙂

• @EzgiLera Çok teşekkür ederim. uzun ve stresli bir tatil oldu 🙂

• Merhabalar, benim askerlik durumum bakayada yani herhangi bir belge alamıyorum tecil vs ne yapmam lazım bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim teşekkür ederim.

• @Caner-Urker yaşınız kaç bilemiyorum ama en son ihtimal Amerika’ya gelip part time askerlik yapıp vatandaşlığı alıp eşinizi getirmek olur

• @mehmetizmirli Yaşım 29. Bende aynı şeyi düşünüyorum en kısa yol bu gibi duruyor ama kolay olacağını zannetmiyorum

• @murat-94 merhaba, siz de yazmışsınız, benim de bildiğim kadarıyla bakayaya düşenler e-devletten belge alamıyor. Askerlik şubesinden de vermiyorlar.

Askerlik belgesi mülakat belgelerinin olmazsa olmazı ve Ankarada daha önce bu durumda olup vizesini alamayanlar oldu. Bu belgeyi mülakatta sağlayamazsanız ne yazık ki AP’ye kalırsınız ve vizeniz basılmaz.

Belge alamıyor veya bu durumu değiştiremiyorsanız, dosya taşımayı düşünebilirsiniz, belki mali durum belgesini istemeyen elçilikler olduğu gibi askerlik belgesini istemeyenler de vardır.

• Herkese merhaba aranizda yeniyim. Kardesim 2024 green card talihlisi. Sira numarasi 22700 civarinda. Bulteni takip ediyoruz. Agustos icin case number 30 bine kadar aktif edilmis ama biz hala mulakat icin mail bekliyoruz. Bu normal mi? Bize hala mail gelmedi. Nereden kontrol edebiliriz acaba?

• ⭐⭐

@Yasemin-Demir selamlar, umarim mulakat mailini ankaradan beklemiyorsunuzdur. eger oyleyse sizin icin dv2024 sureci malesef bitti. ankara suanda yanlis hatirlamiyorsam 7k ya kadar 2nl gonderdi.

• @Yasemin-Demir merhaba keşke daha önce araştırıp yol haritası belirleseydiniz süreç neredeyse bitiyor

• @yasemin-demir Merhaba, Ankara Eylül ayı mülakatlarını dağıttı, 7000’lere kadar mülakat verdi ama arada atladığı çok fazla numara da oldu.

Bildiğiniz üzere 30 Eylül 2024 tarihi itibariyle DV2024 süreci sona erecek. Üzülerek söylüyorum ki, kardeşinizin o tarihe kadar mülakat alma ihtimali ne yazık ki yok denecek kadar az.

• @Yasemin-Demir Merhaba kardeşim , eğer maddi durumunuz iyise (yatırım tavsiyesi değil) güzel bi araştırma yapın ve vizesiz gidebileceğiniz bir kaç ülke seçin ve taşımayı deneyin. Geçen senelerde yapıpta başaran arkadaşların örnekleri var forumda, ve YouTube’da var örnekler inceleyin. Başarılar diliyorum .30 eylüle kadar zamanınız var, unutmayın. Ankara’ya gelince %99.99 bitti ama Allah bilir!

• @murat-94 daha once de bakaya kalip vizesini alanlar olmustu. Yoklama yapip mulakata belgeyi alarak girebilirsiniz(sahsi fikrimdir-yonlendirme degildir), forumda arama ozelliginde seyahat hakki askerlik diye aratirsaniz birkac entry goreceksiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |