Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz Rezan kardeşim tebrik ederim, yolun açık olsun

• Ankara ne diye beklenir ki performans böyleyken... Şimdi dosyasını taşımamış current olan 5binlerdeki talihli, şanslı ise mayıs haziranda belki mülakat alabilecek. Ama yine 5binlerde olup dosyasını taşıyan ekim ayında çoktan alacak.
    Hatta ankara ilk bülten sonrası seneyi bile kapattı muhtemelen...

• Ben de şimdi kontrol ettim, benim maalesef KCC görünüyor. Sanırım ikinci dağıtılacak mülakatlarda olacağız.

• @lesnarhomie su an net hatirlamiyorum ama Ankara son yillarda ya 10-15 mulakat planladi Ekim ayina ya da hic vermedi. Son 3-4 yilin exceline bakabilirsiniz.

• @lesnarhomie Merhaba,
    Ben de artık dosya taşıma kararı alacağım gibi duruyor. ABD vizem var ancak mülakata ABD'de girmenin maliyetinin fazla oluşu, orada kalmanın uzun sürecek olması ve halihazırdaki işimi o kadar süre bırakamayacak olmam nedeniyle. Viyana, Bangkok veya Hong Kong arasında kararsız kaldım. Eylül'ün 10'unda Schengen randevum bulunuyor. 3 ay kadar alabileceğimi tahmin ediyorum. Bu süre zarfında mülakat alabilme ihtimalim nedeniyle Viyana ağır basıyor. Sizlere bu konuda danışmak isterim.

• @rezanclz telegram gurubu yoktu. yeni mi kuruldu ?

• @fahriakc telegram gruplari yok, bizler gibi eski DV talihlilerinin olusturdugu ve yoneticiligini yaptigi eyalet gruplari var. O gruplarda da ABD’ye giris yaptiktan sonraki surecler konusuluyor. Vize sorusu olanlari yine foruma yonlendiriyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@omerfarukuysal, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben de şimdi kontrol ettim, benim maalesef KCC görünüyor. Sanırım ikinci dağıtılacak mülakatlarda olacağız.

Umarım alabilirsiniz ikinci dağıtımda.

• @EzgiLera Ankara nın mükemmel !!! performansı bu sene de devam edecek gibi gözüküyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankara ne diye beklenir ki performans böyleyken... Şimdi dosyasını taşımamış current olan 5binlerdeki talihli, şanslı ise mayıs haziranda belki mülakat alabilecek. Ama yine 5binlerde olup dosyasını taşıyan ekim ayında çoktan alacak.
    Hatta ankara ilk bülten sonrası seneyi bile kapattı muhtemelen...

Ya da daha kötüsü hiç alamayacak. Eğer Ankara bu “her sene daha kötü” tutumuna devam ederse, bu sene, ilk bültendekilerin hepsine dağıtım yapmadan seneyi kapatacak.

Umarım başkanlık seçimleri ve elçi değişmesinin olumlu etkisi olur Ankara için.

• Şuan göstergeler Ankara'nın değişmediği yönünde!!! İlk 6000'nin current olmasının hiç bir etkisi olmamış 🙂 Kasım ayının ilk haftası Amerika'ya yerleşebilecekken (Taşıma Yapmış Olsaydım! - ki Shengenimde var 😃 ) şuanda acaba Kasım ayına mülakat alabilirmiyim diye beklemeye başladım. Yüksek numaralı arkadaşların bu durumu iyi analiz etmeleri gerekiyor.

• @cemciftcioglu geçen sene Ekim ayında 300lere kadar vermiş.

• @EzgiLera merhaba öyle gözüküyor ki Ekim'de mülakat alamadık, ilk yollanacak 2nl mailini yine de bu hafta ya da haftaya alıp, mülakat tarihini Kasım, Aralık olarak belirtmeleri mümkün mü? Yoksa Ekimde mülakat alamadiysak mail de bir sonraki ay mi iletilir?

• @fahriakc eyalet grubu var, oradan görüp ulasmistim sürec icin telegram grubu yok

• @cemciftcioglu geçen sene kasım ayında hiç vermemişler çok garip

• @rezanclz tamamdır saolasın. başta telegram gurubunu bende sormuştum ama bu forumdaki anlık iletişim daha güzel ve de bildirim geldiği için hiç bir şey kaçmıyor.

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben de şimdi kontrol ettim, benim maalesef KCC görünüyor. Sanırım ikinci dağıtılacak mülakatlarda olacağız.

Yani arkadaşların yazdıklarını da görünce Ankara daha da kötü olacak gibi duruyor, bu durumda maalesef bizden sonra bekleyen arkadaşların şansı daha da azalıyor. Bizim numaralar iki olmaz üç olur ama bir şekilde alır, sonrası için durum gerçekten üzücü. Kendimce şöyle bir yorumum var; 58xx li numaralar başka yerlerde mülakat aldıkları için Ankara da verilecek vize sayısı 2024 ile aynı bile olsa CN olarak bu seneden daha yüksek sayılara ulaşılabileceğini tahmin ediyorum. Hepimiz için her şeyin hayırlısı.

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yani arkadaşların yazdıklarını da görünce Ankara daha da kötü olacak gibi duruyor, bu durumda maalesef bizden sonra bekleyen arkadaşların şansı daha da azalıyor. Bizim numaralar iki olmaz üç olur ama bir şekilde alır, sonrası için durum gerçekten üzücü. Kendimce şöyle bir yorumum var; 58xx li numaralar başka yerlerde mülakat aldıkları için Ankara da verilecek vize sayısı 2024 ile aynı bile olsa CN olarak bu seneden daha yüksek sayılara ulaşılabileceğini tahmin ediyorum. Hepimiz için her şeyin hayırlısı.

Bizim de umudumuz dosya taşıyanlar sayesinde daha yüksek numaralar görmek ama bu hızla çok zor.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemciftcioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Şuan göstergeler Ankara'nın değişmediği yönünde!!! İlk 6000'nin current olmasının hiç bir etkisi olmamış 🙂 Kasım ayının ilk haftası Amerika'ya yerleşebilecekken (Taşıma Yapmış Olsaydım! - ki Shengenimde var 😃 ) şuanda acaba Kasım ayına mülakat alabilirmiyim diye beklemeye başladım. Yüksek numaralı arkadaşların bu durumu iyi analiz etmeleri gerekiyor.

Taa Mayıs ayında, case numberı nispeten küçük, dosya taşımak konusunda kararsız olan birine, dosyasını taşımasını tavsiye etmiştim. Sebebi de ona mülakat verilir/verilmez değil, verilse bile ne zaman verileceğinin belli olmadığını söyledim. Çünkü DV24 için 5binler Ağustosa mülakat almıştı. Cidden stresli bir süreç, insan yaşadıkça anlıyor maalesef. Hatta tam olarak dedim ki, sizinle aynı sıra numarasında olup da yurt dışında mülakata giren birinin kredi notu bile oluşmuşken, siz hala mülakat maili bekliyor olabilirsiniz.

• @EzgiLera evet hatırlıyorum o tavsiyenizi. Ben kendim için Kasım yada Aralık ayına kalmamayı tercih ederdim 😕 En azından askerlik ile ilgili sürecimi daha rahat yönetebilmek için Ekim ayına randevu alabilsem çok daha rahat ederdim.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 316
  • 153
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |