DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mnamiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mulakat davetleri 10-15 Agustosdan 't'baren iletilecek?
Bültenden sonra herhangi bir zamanda gelebilir, kesin bir tarihi yok.
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Flight101 olur da viyanada işler ters gider ise yeniden taşımak için bilgi sahibi olmak istedim.
Hocam öncelikle hayırlı olsun, bende aynı endişe içerisindeyim. Current olmadım ve Viyana'ya taşımayı düşünüyorum. Tedirginliği mülakat maili atacaklar mı ? Ya da geçen yıla göre farklı prosedürler mi isteyecekler bilemiyoruz. Bu nedenle oradan da başka konsolosluğa nasıl taşınır, taşısam da mülakat alabilecek miyiz şimdiden bunları düşünüyorum. Schengen vize sorunum yok. Sürecinizde başarılar dilerim.
-
@vixo 2025 il bülteni atabilir misiniz lütfen?
-
-
-
@onuru teşekkür ederim
-
@EzgiLera 22.000 yerine 12.000 yazmısım. Son bilmem kaç yıl geriye de gitsek, problemli yıllar hariç covid vs ortalama EU da 22.000 civarı vize verildiğini görebilirsiniz.
-
@EzgiLera bilemedim :) böyle bir imkanım varken değerledirmeli miyim öyleyse?
-
@nvrgbck mulakatlarla ilgili sorun yasarsaniz, dosyanizi yeniden tasima imkaniniz her zaman var. Tabii ki sizin surecinizi dogru aciklamaniz ve karsidaki elciligin transfer etmek istemesiyle dogru orantili.
Ben sizin yerinizde olsam, schengen sorunum olmasa, Ankara’nin yillar icinde azalan performansini gordugum icin hic beklemezdim. Tercih tabii ki sizin ama DV son yillarda hep mucadelelerle alindi.
-
@nvrgbck ilk 6 bin dosya mülakat alabilir diye açıklandı,ben de Viyanaya taşıdım her şey yolunda giderse alırız şu gerçek ki çok başvuru olursa belli bir yığılma ya da kota doldu denebilir
-
@sevdemimi sizin dosyaniz su anda current degil, ilk 6000’e kadar current oldu, 6001 ve ustu bir sonraki bultende current olacak.
-
@catbian yesil pasaport sahibiyim
-
@Flight101 tabii, 2nl maili aldigim zaman buraya ileti yazacagim zaten. Özellikle sizin gibi viyanaya tasimis olup benim cn‘mden yüksek cnye sahip kisileri etiketleyecegim gözünüzden kacmamasi adina.
-
@EzgiLera artık KCC ile tasirsak oturum şartı yok dediniz ya resmi bir kaynak varmı yoksa tecrübeye dayalimi yazdınız bu çok önemli bir konu keza ben dosyami tasimadim daha örnek Saraybosna, Doha , Üsküp gibi yerlere tasiyacavim ama hep o korkutan soru var aklımda "acaba?" Acaba kabul edeceklermi oturum yok diye kapıdan donermiyiz açıkcasi bunun net bir cevabını alamıyoruz yada taşıyıpta bu soruya olumlu cevap alan varmı? Kritik bir konu 10dan fazla arkadaşım benim gibi korkarak tedbirli yaklaşıyoruz ama zaman bitmek üzere current olmak uzereyiz
-
@ugurbocegi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera bilemedim :) böyle bir imkanım varken değerledirmeli miyim öyleyse?
Dediğiniz gibi size Avrupa’nın kapıları açıksa deneyebilirsiniz tabi. Neden olmasın?
-
@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera artık KCC ile tasirsak oturum şartı yok dediniz ya resmi bir kaynak varmı yoksa tecrübeye dayalimi yazdınız bu çok önemli bir konu keza ben dosyami tasimadim daha örnek Saraybosna, Doha , Üsküp gibi yerlere tasiyacavim ama hep o korkutan soru var aklımda "acaba?" Acaba kabul edeceklermi oturum yok diye kapıdan donermiyiz açıkcasi bunun net bir cevabını alamıyoruz yada taşıyıpta bu soruya olumlu cevap alan varmı? Kritik bir konu 10dan fazla arkadaşım benim gibi korkarak tedbirli yaklaşıyoruz ama zaman bitmek üzere current olmak uzereyiz
Anlıyorum sizin için kritik tabi ama denemezseniz sonuç zaten olumsuz. Denerseniz de alacağınız en kötü cevap olumsuz. Neden denemekten çekindiniz o zaman bunca zamandır? Kaybedeceğiniz bir şey yok ki.
Ayrıca evet, resmi bir kaynaktan bahsediyorum, FAM. Bu başlık altında da aylardır konuşuyoruz. Tedbirli yaklaştığınız sürede forumu okumadınız mı hiç 10 kişi? Ama şunu unutmayın, dosyanız taşınsa bile mülakat alacağınızın garantisi yok, mülakat alsanız bile vize alacağınızın garantisi yok. O yüzden kafanızdaki herhangi bir ülkeye değil de, geçmiş tecrübelere bakarak vize ve mülakat konusunda iyi bir mazisi olan bir ülkeye taşımak daha mantıklı. Tabi ki risk sizin riskiniz.
-
@cemciftcioglu peki current oldunuz mu, ve kcc dn evrak maili geldi mi ?
-
Selam forum. FAM yönetmeliğinde açıkça bu şekilde yazıyor ( Departman yönetmelikleri, aksi belirtilmedikçe, bir göçmen vizesi (IV) veya çeşitlilik vizesi (DV) başvuru sahibinin, konsolosluk bölgesinde ikamet etmiyor olsa bile, fiziksel olarak konsolosluk bölgesinde bulunması durumunda başvurusunu kabul etmesi gerektiğini belirtir. Ancak, başvuru sahibi konsolosluk görevlisini, başvurunun işleme alınması için normalde gereken süre boyunca konsolosluk bölgesinde kalabileceğine ikna etmelidir. ) bu ikna süreci sanırım konsolosluktan mülakat maili geldikten yada öncesinde mi olucak ? yorumlarınız nelerdir ?
-
@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ben oturumum olmayan bi ülkeye taşıdım KCC ile, yalnızca o ülkede fiziksel bi adres istedi ama ilk yazdığınız adresi mülakata gittiğinizde değiştirebiliyosunuz da, bence vakit kaybetmeden dosyanızı taşıyın, başarılar dilerim şimdiden
-
@Ben-Batur nereye taşıdınız, geçmiş iletilerinizde göremedim taşıdığınız konsoslosluğu? DV2025 excel takip listesinde de hala Ankara yazıyor mülakata gireceğiniz yer, güncellemek ister misiniz diğer forum kullanıcılarının bilgi sahibi olması için? Bol şans 👍
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum