Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@Yaman-0 ready olacak normal

• @Yaman-0 Her şey yolunda dosyanız görüşme için hazır demek.

• @Yaman-0 Merhaba.bunu hangi linkten kontrol ediyorduk rica etsem linki atar mısınız Bir de aşı bulunmuyor unganlarla iletişime geçebildiniz mi ne dediler?

• @fatma-parlak evet aşı kalmadığını biliyorlar dolayısıyla aşı kartınızın olması yeterli(covid) bana verdikleri cevap ama sizde ulaşabilseniz teyit edin
    +90 850 532 84 72 mail da bu [email protected]

• @fatma-parlak Forumun son 3-4 sayfasını okusanız aşı sorusunu sormazsınız aslında. Lütfen okuyun net bilgiler verdim iletilerimde

• @Yaman-0 teşekkür ederim

• Herkese selamlar 1 ağustosta Bangkokda mülakatımız vardı. Mülakata girdiğimizde vizenizi onaylıyoruz dediler sonra 6 ağustosta mail atıp eşim için adli sicil belge kaydını istediler. Mülakat zamanı yanımızdaydı ama istememişlerdi muhtemelen unutuldu. Bizde 6sı günü postaneye verdik evrağı 7sinde onlara ulaştı. Bugün 10u oldu hala dönüş olmadı. Ceacdan baktığımda hala durum ready olarak gözüküyor. Bizden sonra mülakata giren kişilerin vizesi issued olmuş bile. 9unda evrakları yolladığımıza dair ve başka yapmamız gereken birşey var mıdır diye hatırlatma maili attık. Sizce bu durum ne kadar sürer örnekleri var mıdır? Açıkcası 3 gündür dönüş alamamak bizi biraz korkuttu.

• Merhabalar, Ankara için istenilen belgeleri yanımızda mı götüreceğiz? Daha önce farklı bir yöntemle gönderilmiş ondan dolayı soruyorum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• deebeeD deebee bu başlıktan bahsetti

• @minnesota ben tek bi bankaya 10k dolar bulup koymayı düşünüyorum. O bankadan da hesap dökümü alacağım. Diğer borsa/kripto işlemleri yaptığım bankadaki hisseleri bozup ilk bahsettiğim bankaya atmayı düşünüyorum. Borsa/kripto işlemleri yaptığım bankadan hesap dökümü almayı düşünmüyorum çünkü admin aşağıda ''yasak değilse'' demiş yasak ise sıkıntıya düşmeyeyim, yoksa o bankanın da hesap dökümünü alıp hisseleri mal varlığı olarak gösterecektim. Sizce doğru mu yaparım böyle yaparsam (biraz uzun oldu kusura bakmayın)

• Merhabalar,
    Rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
    Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..?
    Lütfeeeeen site adminlerinden rica etsemm..

• @murat-94 mülakat deneyimleri başlığını ve bu başlığın ilk sayfasında cevabı bulabilirsiniz

• @10urdmn kripto işlemlerinizde yasa dışı bir şey yapmıyorsanız suç değil ancak kripto varlıklarınızı birikim olarak sunamazsınız çünkü kripto borsaları ıslak imza ve sirküleri vermiyorlar eğer değişiklik olmadıysa

• @Emsal-Efe konsolosluğa mail atın şu bilgilerimi güncellemem lazım formumu açar mısınız diye onlar size gerekli cevabı verir

• @Emsal-Efe size mulakat basliginda cevap vermistim, farkli bir cevap bulamazsiniz, konsoloslukla formunuzi actirmak icin iletisime gecmelisiniz.

• @deebee Hatalı başlıkta yazdığımı da söylemiştiniz :)

• @Emsal-Efe, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
    Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..?
    Lütfeeeeen site adminlerinden rica etsemm..

Hocam selamlar, DS260 formunu açtırıp yeniden düzenleme konusunda bi problem yok zaten endişelenmeyin bu konuda. Yaptığını bi hata varsa formu açtırıp düzeltin şimdiden

• Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki maddeler için DS260 formumu açtırmama gerek var mıdır?

1-Formu doldururken pasaport eklememiştim.

2-Oturdugum evin kapı numarası yanlış. E-devletteki ile aynı değil.

3-Erasmus için gittiğim Letonya'da kaldığım 5.5 ay civarı süreyi formda yaşanılan adreslere yazmadım.

Şimdiden çok teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@misha90, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki maddeler için DS260 formumu açtırmama gerek var mıdır?

1-Formu doldururken pasaport eklememiştim.

2-Oturdugum evin kapı numarası yanlış. E-devletteki ile aynı değil.

3-Erasmus için gittiğim Letonya'da kaldığım 5.5 ay civarı süreyi formda yaşanılan adreslere yazmadım.

Şimdiden çok teşekkürler.

Pasaportu mülakatta verirsiniz ama açtırırsanız ekleyin.

Kapı numarası önemli değil o kadar, açtırırsanız düzeltin. Zaten e-devlet kayıtları ile işiniz yok.

Geçici süre (6 aydan az) olduğu için yazmanıza gerek yok ama yurt dışına gittiğiniz ülke kısmına eklemeyi unutmayın.

Açtırmaya gerek olmayan hatalar aslında ama hem birden fazla oldukları için hem de özellikle pasaport bilgisini girmek için açtırıp düzeltmenizde bir sakınca yok.

• ⭐⭐

@misha90 pasaport en önemlisi gibi gözükse konsoloslukta evrak teslim ederken pasaportu istediğinde söylersen düzeltiyor ama ds 260 açtırırsan hepsini düzelt aklında kalmasın

Benzer Başlıklar

• 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k