Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @furkut merhaba, aile birleşimi bir kaç yıl sürebiliyor. Yani uzun bir süreç. Eşinizinde vizesini alması en temiz yol.


  • @minnesota merhaba benim hesabımda 5 bin dolar vardı . mülakatta sadece ne kadar param olduğunu sordu memur. bir şey demedi.


  • @Emrah-1 hocam ben haziran 26da oradaydım bana temmuz 9da olumsuz dönmüşlerdi. Benim bildiğim kadarıyla kabul etmiyorlar.


  • @Emre-Kurtulmuş tesekkurler


  • @furkut lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın


  • Merhaba arkadaşlar , mülakata tarihi aldım başvuru yaptım, hastane randevu aldım ama hala ready olarak çıkıyor kimin böyle ? Normal mi bu durum ?


  • @10urdmn her bankadan hesap dökümü sorusunu cevapladığım iletiye yorum yapmışsınız zaten o soruyu geçiyorum. Borsa ve kripto suç değilse bir sorun olmaz


  • Selamlar herkese, en son hangi case number mülakat tarihi aldı ? Mülakat tarihi alabilen üyeleri de tebrik ederim darısı başımıza..


  • @mustafafsin 2024 için 70XX sıralaması var excel tablosunda (Ankara için). 09.09 yazmış mülakat tarihine.

  • ⭐⭐

    @aykut119 hocam e2 almışsanız prosedürü biliyorsunuz demektir.
    şu an e2 greencard'a en yakın şey. Daha sonra tekrar çıkarsa aos yaparsiniz biter.

  • ⭐⭐

    @Yaman-0 ready olacak normal


  • @Yaman-0 Her şey yolunda dosyanız görüşme için hazır demek.


  • @Yaman-0 Merhaba.bunu hangi linkten kontrol ediyorduk rica etsem linki atar mısınız Bir de aşı bulunmuyor unganlarla iletişime geçebildiniz mi ne dediler?



  • @fatma-parlak evet aşı kalmadığını biliyorlar dolayısıyla aşı kartınızın olması yeterli(covid) bana verdikleri cevap ama sizde ulaşabilseniz teyit edin
    +90 850 532 84 72 mail da bu [email protected]


  • @fatma-parlak Forumun son 3-4 sayfasını okusanız aşı sorusunu sormazsınız aslında. Lütfen okuyun net bilgiler verdim iletilerimde


  • @Yaman-0 teşekkür ederim


  • Herkese selamlar 1 ağustosta Bangkokda mülakatımız vardı. Mülakata girdiğimizde vizenizi onaylıyoruz dediler sonra 6 ağustosta mail atıp eşim için adli sicil belge kaydını istediler. Mülakat zamanı yanımızdaydı ama istememişlerdi muhtemelen unutuldu. Bizde 6sı günü postaneye verdik evrağı 7sinde onlara ulaştı. Bugün 10u oldu hala dönüş olmadı. Ceacdan baktığımda hala durum ready olarak gözüküyor. Bizden sonra mülakata giren kişilerin vizesi issued olmuş bile. 9unda evrakları yolladığımıza dair ve başka yapmamız gereken birşey var mıdır diye hatırlatma maili attık. Sizce bu durum ne kadar sürer örnekleri var mıdır? Açıkcası 3 gündür dönüş alamamak bizi biraz korkuttu.


  • Merhabalar, Ankara için istenilen belgeleri yanımızda mı götüreceğiz? Daha önce farklı bir yöntemle gönderilmiş ondan dolayı soruyorum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

  • deebeeD deebee bu başlıktan bahsetti

  • @minnesota ben tek bi bankaya 10k dolar bulup koymayı düşünüyorum. O bankadan da hesap dökümü alacağım. Diğer borsa/kripto işlemleri yaptığım bankadaki hisseleri bozup ilk bahsettiğim bankaya atmayı düşünüyorum. Borsa/kripto işlemleri yaptığım bankadan hesap dökümü almayı düşünmüyorum çünkü admin aşağıda ''yasak değilse'' demiş yasak ise sıkıntıya düşmeyeyim, yoksa o bankanın da hesap dökümünü alıp hisseleri mal varlığı olarak gösterecektim. Sizce doğru mu yaparım böyle yaparsam (biraz uzun oldu kusura bakmayın)


Benzer Başlıklar

  • 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • 6 Oy
    3k İleti
    407k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum