Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @furkut merhaba, aile birleşimi bir kaç yıl sürebiliyor. Yani uzun bir süreç. Eşinizinde vizesini alması en temiz yol.

• @minnesota merhaba benim hesabımda 5 bin dolar vardı . mülakatta sadece ne kadar param olduğunu sordu memur. bir şey demedi.

• @Emrah-1 hocam ben haziran 26da oradaydım bana temmuz 9da olumsuz dönmüşlerdi. Benim bildiğim kadarıyla kabul etmiyorlar.

• @Emre-Kurtulmuş tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@furkut lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın

• Merhaba arkadaşlar , mülakata tarihi aldım başvuru yaptım, hastane randevu aldım ama hala ready olarak çıkıyor kimin böyle ? Normal mi bu durum ?

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn her bankadan hesap dökümü sorusunu cevapladığım iletiye yorum yapmışsınız zaten o soruyu geçiyorum. Borsa ve kripto suç değilse bir sorun olmaz

• Selamlar herkese, en son hangi case number mülakat tarihi aldı ? Mülakat tarihi alabilen üyeleri de tebrik ederim darısı başımıza..

• @mustafafsin 2024 için 70XX sıralaması var excel tablosunda (Ankara için). 09.09 yazmış mülakat tarihine.

• ⭐⭐

@aykut119 hocam e2 almışsanız prosedürü biliyorsunuz demektir.
    şu an e2 greencard'a en yakın şey. Daha sonra tekrar çıkarsa aos yaparsiniz biter.

• ⭐⭐

@Yaman-0 ready olacak normal

• @Yaman-0 Her şey yolunda dosyanız görüşme için hazır demek.

• @Yaman-0 Merhaba.bunu hangi linkten kontrol ediyorduk rica etsem linki atar mısınız Bir de aşı bulunmuyor unganlarla iletişime geçebildiniz mi ne dediler?

• @fatma-parlak evet aşı kalmadığını biliyorlar dolayısıyla aşı kartınızın olması yeterli(covid) bana verdikleri cevap ama sizde ulaşabilseniz teyit edin
    +90 850 532 84 72 mail da bu [email protected]

• @fatma-parlak Forumun son 3-4 sayfasını okusanız aşı sorusunu sormazsınız aslında. Lütfen okuyun net bilgiler verdim iletilerimde

• @Yaman-0 teşekkür ederim

• Herkese selamlar 1 ağustosta Bangkokda mülakatımız vardı. Mülakata girdiğimizde vizenizi onaylıyoruz dediler sonra 6 ağustosta mail atıp eşim için adli sicil belge kaydını istediler. Mülakat zamanı yanımızdaydı ama istememişlerdi muhtemelen unutuldu. Bizde 6sı günü postaneye verdik evrağı 7sinde onlara ulaştı. Bugün 10u oldu hala dönüş olmadı. Ceacdan baktığımda hala durum ready olarak gözüküyor. Bizden sonra mülakata giren kişilerin vizesi issued olmuş bile. 9unda evrakları yolladığımıza dair ve başka yapmamız gereken birşey var mıdır diye hatırlatma maili attık. Sizce bu durum ne kadar sürer örnekleri var mıdır? Açıkcası 3 gündür dönüş alamamak bizi biraz korkuttu.

• Merhabalar, Ankara için istenilen belgeleri yanımızda mı götüreceğiz? Daha önce farklı bir yöntemle gönderilmiş ondan dolayı soruyorum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• @minnesota ben tek bi bankaya 10k dolar bulup koymayı düşünüyorum. O bankadan da hesap dökümü alacağım. Diğer borsa/kripto işlemleri yaptığım bankadaki hisseleri bozup ilk bahsettiğim bankaya atmayı düşünüyorum. Borsa/kripto işlemleri yaptığım bankadan hesap dökümü almayı düşünmüyorum çünkü admin aşağıda ''yasak değilse'' demiş yasak ise sıkıntıya düşmeyeyim, yoksa o bankanın da hesap dökümünü alıp hisseleri mal varlığı olarak gösterecektim. Sizce doğru mu yaparım böyle yaparsam (biraz uzun oldu kusura bakmayın)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |