DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
Bunun için net bir rakam veremem herkesin harcaması farklı olabiliyor. İki kişi için 20 günlük konaklama 40k yol masrafı ucuz bilet bulamazsanız gidiş dönüş 70k kadar çıkmaktadır. Tabi ordaki harcamalarınız size bağlı olarak değişir.
-
@Deniz-1 merhabalar, vizeniz hayirli olsun. Covid asisi olmusmuydunuz?
-
Evet Türkiye’de ocak ayında.
-
Suanda Turkiyede covid asisi bulunmuyorda, o yuzden sormustum. Tesekkurler
-
@demireser çok teşekkür ederim evet bulamamıştım bunu. bu sabah konsolosluk sizin dediğiniz gibi mail atarak çocuğumun pasaport ve doğum belgesini istedi. Kendilerine ilettim. Sizin bahsettiğiniz diğer maili bekliyorum ds260 formunu düzenlemek için. Yardımınız için çok teşekkür ederim
-
@Deniz-1 hayatın her alanında çabalarınızın karşılığını almak dileği ile. Yeni hayatınızda başarılar. Hayırlı olsun. 😊
-
Merhabalar,
@gucarslan rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..? -
Hangi başlığa yazacağımı bilemedim. Abd'ye gelmeden önce mutlaka ssn icin randevu alın. Ben gelip randevu almak istedim. Ama 2 hafta sonraya verdi.
-
@semihistanbul selamlar, sen için Virginia Fairfax için söylüyorum SNN için direk SS office gittim ordan direk numara alıp görüşme yapabiliyorsun, ama öğrenme konusunda hiç yardımcı olmadı, herkes gibi sizde bekliceksiniz dedi. Tabi bu memura göre değişe biliyor, bizim snn 9 üncü gün geldi. Aradağınız konu ile ilgli çok bilgiyi Amerika’da ilk aylardaki deneyimler ilgili başlıkta çok deneyim var
-
@Deniz-1 Zorlu bir süreçi tamamladınız tebrikler👏👍🏻🤚 Yeni hayatınızda güzellikler sizinle olsun Yolunuz açık olsun🤚🙏
-
@Deniz-1 Hayırlı uğurlu olsun.Bizde Allah izin verirse 2025 yılında Hong Kong da mülakata girmek için dosyamızı taşıdık.Forumdakileri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.Yolunuz açık olsun
-
@salih-atilla Salih bey ben bir şey demedim bu konu üzerine bu kadar durmayın ben sizin samimiyetinize inandım 🤚👍🏻 aeolun Amerika hayatına hazırlanın yolunuz açık olsun saygılar
-
Merhabalar,
Rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..?
Lütfeeeeen site adminleri cevaplayabilecek mi..? -
Neden ap ye kaldınız acaba..? @HüseyinBurcu
-
DS260'ta mı hatalı giriş yapıldı, yoksa dv lottery'e başvuru formunda mı?
Hata DV Lottery başvuru formunda ise sıkıntılı.
Hata DS260'ta ise düzeltilebilir diye düşünüyorum, tecrübe eden okuyan varsa fikir verebilir.@Emsal-Efe, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri
Merhabalar,
@gucarslan rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..? -
Ds-260 da hatalı. Teşekkür ederim yorum için, uzman görüşü lazım.. lütfen kesin bilen biri yorum yapabilir mi..?
-
@Emsal-Efe forumda okuduklarımı yanlış hatırlamıyorsam eğer Polis belgesi henüz ellerinde değildi. O yüzden AP ye kaldılar. O belgeyi tamamlayıp vizelerini bastırttılar.
-
@Emsal-Efe merhaba, sorunuzu doğru başlığa yazarsanız daha hızlı ve doğru yanıt alabilirsiniz. Lütfen süreç ile ilgili sorularınızı bu başlıkta sorun.
Mülakat aldığınız için, elçiliğe durumu açıklayıcı bir mesaj atıp formunuzu güncellemek istediğinizi iletin. AP durumu tamamen Konsolosun takdiri, hata yapılabilir ve bu hataları gidermek için formu açtırma seçeneği mevcut, hizlica aksiyon alıp gerekli belgeleri güncelleyin, gerekirse mülakatta açıklarsınız.
-
@minnesota teşekkür ederim 🙏
-
@Deniz-1 Biz teşekkür ederiz, her birimiz bir birimize destek olduk, beraber başardık. Sağlıcakla kalın hocam ^^
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum