Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar herkese merhaba. Kısa bir sorum olacak sizlere. Ankara'ya vize görüşmesine gittiğimizde gerekli belgelerin içinde bir yerden imzalı bir şekilde almamız gereken herhangi bir belge (mesela vukuatlı nüfus kayıt örneğini gidip nüfus müdürlüğünden almak, arşiv kayıtlı adli sicil kaydını adliyeden almak gibi) var mı? Yoksa internet üzerinden e-Devlet'e yazdığımızda çıkan belgeler götürüldüğünde kabul ediyorlar mı? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. İyi forumlar.

• @Emre-Kurtulmuş Hatırlamıyorum stresten link atabilir misiniz 🥲

• Merhaba bugun bankalardan hesap dokumlerini aldim fakat kredikarti ekstrelerinin geregi olmadigini soylediler dogru mudur ve ayrica hic kullanmadigim bir banka hesabim var onun da ekstresini almali miyim?

• @Yiğit-Konur Selamlar, pasaportlariniza basilan visa da bulunan registration number = Alien number onu kullanabilirsiniz zaten size verilen evrakta da A 0XXXXXXXX seklinde olmasi lazimdi. Kolayliklar.

• @gucarslan merhaba ben 2025 talihlisiyim ds260ı yeni doldurdum, dosya taşımayı düşünüyorum formu geç doldurmam mülakat çıkma ihtimalini büyük oranda azaltır mı sizce?

• ⭐⭐⭐⭐

@Yiğit-Konur, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sorunu çözdüm, registration number ile A number hemen hemen aynıymış.

~~Merhaba arkadaşlar, sanırım son bir sorum kaldı. Sorun şu:

1. Eşimle birlikte sarı zarfı aldık ama üzerindeki numaraları kaydetmeyi unuttuk.
    2. Bir şekilde eşimin A number'ını öğrendik. (videodaki bir sahneyi durdurup yakaladık)
    3. Ben ana başvuru sahibiyim ama kendi A number'ımı bilmiyorum.
    4. Şu an green card ödemesini yapmam gerekiyor ve bu numara isteniyor.

Sorum şu:

• Aynı başvuru (case) içindeki kişilerin A number'ları ardışık mı ilerliyor?
    • Mesela eşimle benim numaram arasında sadece bir fark olabilir mi? (ben aralarında -1 ekleyerek denedim, sistem kabul etti, -2 yada +1 yaptığımda kabul etmeyip hata veriyor)

Eğer daha önce A number'ınızı kaydetmiş ve aynı başvuru içinde başka biriyle birlikte başvurmuşsanız, numaralarınız arasındaki ilişkiyi paylaşabilir misiniz?

Bu bilgi bana kendi numaramı tahmin etmemde çok yardımcı olacak. Şimdiden teşekkürler!~~

Eğer doğru anladıysam vizenizde yazan numara oluyor A-number. Karaktere göre başına sıfır eklemeniz gerekebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Buse-Palaoğlu, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan merhaba ben 2025 talihlisiyim ds260ı yeni doldurdum, dosya taşımayı düşünüyorum formu geç doldurmam mülakat çıkma ihtimalini büyük oranda azaltır mı sizce?

Sorularınıza doğru cevaplar alabilmek için öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.

Şu an DV2024 başlığına yazıyorsunuz. DV2025 başlıklarının altına yazmalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@İsmet-Kılınç mülakat deneyimleri başlığını okursanız cevabı kolaylıkla bulabilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@kaankoca kredi kartı ekstresine ihtiyacınız yok kredi kartındaki size ait bir para yok sonuçta. İçinde birikiminiz yoksa kullanmadığınız bankadanda hesap dökümü almanıza gerek yok

• Selamlar ben şuan filipinlerdeyim 1 hafta oldu mail almadım fiziki olarak burada bulunup mülakat istedim hala geri dönüş olmadı dün Manila konsolosluğunu aradık bütün maillere bakıldığını söyledi 1 hafta kadar daha burada kalacağım mail gelmezse geri döneceğim

• Merhaba.
    eşimin pasaportu yok , yurtdışı yasağı kaldırmayı unutmuşlar onla uğraşıyoruz.
    mülakata da yetişmeyecek gibi duruyor.
    eşim sonradan çıkartıp gelse aile birleşimi süreci mi olur ?
    tahminen kaç ay sürer ?
    tşkler.

• Merhaba 14 ağustos taki randevumuz için Maltepe devlet hastanesine covid 19 aşı olmak için ailece gittik. Görevli hemşire 19 temmuzda Türkiyedeki hastanelerde stok bittigini ve sistemin kapali olduğunu söyledi bizzat yanimizdan yetkiliyi aradı ve sistem kapalı aşıların tarihinin dolduğunu ve eger bulursanız mutlaka tarihine bakmamızı istedi. Ve haliylen olamadık 12 ağustos unganlarda randevumuz var Acaba ne yapmamiz lazım işlemler yarıda kalirmi yardimci olurmusunuz tesekkürederim

• Bu ileti silindi!

• @Ercan-Şen Hocam ben bu durumu hafta başında araştırdım. Unganları aradım ve aşağıdaki linkte açıkladığım gibi yardımcı olduklarını ve süreç boyunca da olacaklarını belirtiler. Okuyun içiniz rahatlasın herhangi bir sorun olmayacaktır inşallah.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/114
    Muayene tecrübenizi ve sonucu da bizimle paylaşmayı unutmayın 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A asdwqq 

• Teşekkürederim

• @Emre-Kurtulmuş benim için erken biliyorum ama konu açılmışken sorayım bende, benim neredeyse her bankada hesabım var. En sık kullandığım maaş hesabım ve kırmızı olan banka var. Benim sahip olduğum her bankadan hesap dökümü almama gerek var mı ? Bir de kırmızı bankadan, borsa/kripto işlemleri yapıyorum, ondan hesap dökümü almam sorun yaratır mı ?

• @10urdmn eğer benim 1 banka da ki hesap bakiyem vizeyi almama yeterli düzeyde ise diğer bankalarla uğraşmaya gerek görmem. Banka hesap doluluğunuzu siz biliyorsunuz.

• @10urdmn Her bankadan almana gerek yok,Tek bankadan Mevduat,vadesiz,döviz,yatırım vb tüm varlıkların ile ilgili alman senin yararına olacak neticede hepsi varlığın. Ek olarak varlıklarını tek bankaya toplayarak rakamı daha yüksek gösterebilirsin.

• herkese merhaba. dosya tasima talebime de olumlu donus alamamamdan oturu amerikan ruyasi benim icin bitmistir. daha evvel 5 yillik E2 vizem vardi. ABD ye goc fikrim olursa tekrar E2 ile gitme sansimi teselli olarak gormekteyim. o yuzden bu sureci noktaliyorum. (ben noktalamasam da artik zaten sona gelindi.) forumdan cok bilgiler edindim. sormadan once okudum, bulamadigimi sordum yanit aldim. basta bu platforma vesile olanlar olmak uzere herkese tesekkur ederim. herkesin yolu acik olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |