Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MomisCan kesin bir dille konusmussunuz neye göre kesin konusmussunuz o belli değil tiranda mülakata girdim çeviri olacak evrakların noter onaylı olması gerektiğini özellikle belirtmişler , noter olmadan çeviri yapmak hiç bir anlamı yok noterin amacı sıradan Ahmet Mehmet'in değilde yeminli tercümanın yaptığını teyit etmektir . Kesin bir ifadeyle yazmadan önce araştırmanızı öneririm burda bu arkadaş noter yapmadan Ap ye kalsa noter onayı olmadığı için. , vebali size olacak bilginiz olsun

• ***Yurt Dışında Mülaka Girecek Arkadaşlar *** konsolosluk tercüman kabul etmedi A1-A2 arası ingilizcem vardı bu soruları ve vereceğim cevapları ingilizceleriyle ezberleyip mülakata girdim tüm sorular burdan çıktı.

Burada verdiğiniz her bilginin doğru olduğuna yemin eder misiniz?
    Daha önce Amerika'ya gittiniz mi?
    Yurtdışında yaşadınız mı
    orada akrabanız var mı?
    Ne iş yapmayı düşünüyorsun?
    Nereye gideceksiniz?
    nerede yaşıyorsunuz
    Ne iş yapıyorsunuz?
    Kaç yıldır çalışıyorsunuz?
    Amerika’da nerede yaşayacaksınız?
    Okuduğunuz üniversite ve bölüm nedir?
    Bankada bir hesabınız var mı veya banka hesabınızdaki
    para size mi ait?
    Neden Amerika’da yaşamak istiyorsunuz?
    Amerika’da bir tanıdığınız var mı ve nerede yaşıyor?
    Daha önce hiç yurtdışında yaşadınız mı?
    -Tebrikler, vizenizi onaylıyorum
    şimdi senden yemin etmeni isteyeceğim, formda verdiğin ve burda
    söyleyeceğin bilgilerin doğru olduğuna yemin edebilir misin ?
    akrabanın yanına mı gideceksin ?
    Nerede yasamak istiyorsunuz
    neden orası
    Ne is yapacaksiniz?
    Amerika vizeniz var mı daha önce
    Yemin etmek için elinizi kaldırın. Nereye gideceksiniz?
    Orada bir tanıdığınız mı var?
    Orada ne iş yapacaksınız?
    Şu an ne iş yapıyorsun?
    Kaç yıldır?
    Amerikada nereye gidip ne iş yapmayı planlıyorsun?
    Amerikada nereye gitmek istiyorsunuz ?
    Üniversitede hangi bölümü okudunuz?
    Amerika’da Aileniz var mı?
    Bilgilerinizi doğruluğu hakkında yemin eder misiniz?
    Daha önce ABD’ye gittiniz mi?
    orada tanıdığın kimse var mı
    dosyanızı neden buraya taşıdınız
    başka ülkede 6 aydan fazla bulundunuz mu
    mezun olduğunuz bölüm kaç yıllık
    ne zaman mezun oldunuz okuldan
    ne zaman evlendiniz
    ülkeye ilk nezaman girdiniz

• @Detroit2222 Evet kesin konuştum çünkü ben Bangkok’ta mülakata girdim ve bütün evraklarımı noterden tasdikletmek üzere iken Kuala Lumpur’da mülakata giren arkadaşım buna gerek olmadığını ve yeminli tercümandan ıslak imzalı çevirinin yeterli olduğunu söyledi.
    Bu şekilde de yaptım ve gerçekten de öyle oldu. Her ülkenin çalışma prensipleri farklı olabilir ama Bangkok ve Kuala Lumpur için durum böyle.

• ⭐⭐⭐⭐

@kb-raa kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan girip bakabilirsiniz belki mail adresinizde sorun var diye maili görmemiş olabilirsiniz. Ancak mülakat maili almamışta olabilirsiniz numaranızı atlamış olabilirler bunla alakalı maalesef yapacak bir şey yok

• @Burcueses Benim dosyalarımdaki kaşeler Türkçeydi sorun yaşamadım ama ona ben de takılmıştım aslında.
    Bence de İngilizce olması daha iyi olacaktır.

• @Yaman-0 Maalesef Ankara için evrak hazırlama şerefine nail olamadım 🙂
    O yüzden size gönderilen mailde istenilen şekilde ilerleyebilirsiniz. Tereddüt ettiğiniz noktalarda forumdan bol bol Ankara deneyimi bulabilirsiniz.

• @ibrahimhalılll Ben de o portaldan kayıt yaptırmıştım ama bahsettiğiniz yeri hatırlayamadım. Hangi aşamada sizden bu bilgi istendi?

• @Detroit2222 teşekkürler şimdiden çalışalım

• @MomisCan personal data alanında
    ds-260 confirmation number
    Priority date
    Case Id

Diye 3 Alan var. Burada sadece priority date karşılığını bilemedim.

• @Detroit2222 kuala lumpur websitesinde istenilen belgelerde noter diye özellikle belirtmemisler.

• @ibrahimhalılll bende görünen haliyle,

DS 260 Confirmation Number: *

Case ID: *

Siz o kısıma dolum tarihini yazın.
    Aile bireylerinizi de eklemeyi unutmayın. Ama öncelikle yeni doğan bebeğiniz için ds formunuzu güncelleyin ve mutlaka bebeğiniz için de ds formu doldurun.

• Arkadaşlar herkese merhaba. Görüşmenin yaklaşmasıyla evrakları tamamlamaya çalışıyorum. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Konsolosluğa götüreceğim belgeler arasında İngilizce götürmemiz gereken bir belge var mı? Bu arada öğrenciyim. Öğrenci olduğum için öğrenci belgesi ve transkript belgesi götürmem gerekiyormuş. Bu belgeler veya diğer belgeler içinde (arşiv kayıtlı adli sicil kaydı, vukuatlı nüfus kayıt örneği vb.) İngilizce götürmem gereken herhangi bir belge var mı bilenler yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@İsmet-Kılınç mülakata ankara'da girecekseniz belgeleriniz türkçe ya da ingilizce olabilir.

• Arkadaslar bugün Kuala Lumpur artik 2024 icin dosya kabul etmedigini bildirdi. Özelden bana ve kardesime soranlar vardi. Oralara kadar gidilmesine ragmen bizdeki durum malesef olumsuz oldu, bilginize. Sizlerin yolu acik olur umarim.

• Sorunu çözdüm, registration number ile A number hemen hemen aynıymış.

~~Merhaba arkadaşlar, sanırım son bir sorum kaldı. Sorun şu:

1. Eşimle birlikte sarı zarfı aldık ama üzerindeki numaraları kaydetmeyi unuttuk.
    2. Bir şekilde eşimin A number'ını öğrendik. (videodaki bir sahneyi durdurup yakaladık)
    3. Ben ana başvuru sahibiyim ama kendi A number'ımı bilmiyorum.
    4. Şu an green card ödemesini yapmam gerekiyor ve bu numara isteniyor.

Sorum şu:

• Aynı başvuru (case) içindeki kişilerin A number'ları ardışık mı ilerliyor?
    • Mesela eşimle benim numaram arasında sadece bir fark olabilir mi? (ben aralarında -1 ekleyerek denedim, sistem kabul etti, -2 yada +1 yaptığımda kabul etmeyip hata veriyor)

Eğer daha önce A number'ınızı kaydetmiş ve aynı başvuru içinde başka biriyle birlikte başvurmuşsanız, numaralarınız arasındaki ilişkiyi paylaşabilir misiniz?

Bu bilgi bana kendi numaramı tahmin etmemde çok yardımcı olacak. Şimdiden teşekkürler!~~

• @Yiğit-Konur merhaba. Sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat A-number başka bir evrak üzerinde de var, en azından bende var. Size USCIS ödemesini nasıl yapacağınıza dair bir kağıt verilmedi mi? Bende o kağıtta el yazısıyla yazılmış. Muhtemelen kontrol etmişsinizdir zaten ama yine de hatırlatayım. Kolay gelsin.

• @MMT Ben sorunu az önce çözdüm hocam. Değerler ardışıkmış, ayrıca: ilk girişi vizenizin üzerinde yazan Registration Number değeri aslında A Number değeri ile birebir aynıymış.

Örneğin: 48246877 is registration number, A number = A048246877 oluyormuş. Belki benzer yoldan geçen ve sorun yaşayan birine yardımcı olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@Yiğit-Konur

Sorunuzun cevabını çok uzakta aramaya gerek yoktu, forumdaki arama butonu ile bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Aşağıda ilgili sorunun cevabını konu başlığının ilk post’unda görebilirsiniz. Bir de tek konu başlığı değil de, birden çok başlığı okumanızı tavsiye ederim gelecek süreciniz için yardımcı olacaktır. Bol şans

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) https://yesilkartforum.com/forum/post/162

• Merhaba arkadaşlar 5 Ağustos akşamı mail alan arkadaşlardan AIS kaydı yapabilen var mı acaba?
    Bende henüz görüşme planlanmadı uyarısı veriyor. Sürece hakim olan biri bunun normal olduğunu tabiki biliyordur birkaç güne düzelecektir. Henüz erken olduğunu biliyorum ancak sormak istedim sadece yapabilen oldu mu diye.

Benzer Başlıklar

• 294
  • 8486
  • 153
  • 965
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |