Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Dosyamı sürecin başında Viyana taşıdım. Yakın zamanda da schengen vizesi için seyahat planladım. Dosyasını Muscata taşıyan küçük CN numaralı kişiler var ise ( Excelde 1 kayıt var sedece ) onların mülakat durumunu takip edip vize durumuna karşı Muscatı da değerlendirmek için sordum. Altına yazacak kişilerin bilgileri ilerde yine Muscatı düşünecek kişiler için fikir verebilir düşüncesi ile. Fazla mı evham yaptım bu konuda bilmiyorum ama vizesi kolay alternatif bir yer olsun düşüncesine girdim. Cevap için teşekkür ederim.

• Merhaba,

Önceden içim rahat bir şekilde takip ettiğim süreci artık tedirginlikle takip ediyorum. CN 25xx. Herkes haklı olarak dosya taşıma derdinde. 25xx için almam gereken bir aksiyon var mı ? Buna ilave olarak bu senenin ve geçen senin excel listesine ulaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?

Konu hakkında destekleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Visa bullten acıklandı dv2025 ekim ayı için 6k current olmuş Türkiyeden 4194 kişi kazanmış , Bu ayın ortalarına doğru mülakat dağıltılmaya başlanır , İnşallah süreciniz bol mülakatlı geçer DV2025 liler

• ilk bülten hayirli olsun. @EzgiLera @gucarslan bir sorum var benim cnsi 6k sonunda küsürat olan bir arkadasim var ama bülten düz 6000 e kadar current oldu, küsüratli oldugu icin su an current mi yoksa degil mi? Dosyasini kcc ile tasimaya calisiyorduk fakat kcc sürekli random yanit atti sonraki bültene kaldyisa mail atmaya devam edecegiz.

DÜZELTME: Az önce bahsettigim arkadasimin dosyasinin tasindigi hakkinda mail geldi cevaplariniz icin tesekkür ederim.

• @rezanclz duz 6000e kadar 6001 yok.

• 2025 ilk bülteni ve kazanan sayıları listesi aşağıdadır. Geçen sene 4500 ile başlamışlar şimdi 6000 ile inşallah süreç hızlı ve sorunsuz olur bir yandan sevinç bir yandan panik hakim dosya numaramız 86xx lerde kasımda current olacağız ama biz hala dosya taşımadık karar aşamasındayız.

image.png

• ⭐⭐

@metinbeci 55k lik kota 51k ya dusurulmus.

• @onuru bunun ile ilgili gecen bir paylasim vardi sanirim daha once baska bir program icin ayrilan vizeler simdi gerçekten baska bir gc programina ayrilmis. 4000 vizenin eksilmesi kotu oldu.

• @onuru 50k değilmi kota zaten

• ⭐⭐

@metinbeci global kota 55k idi. NACARA Programi kapsaminda 51.5k ya dusuruldu.

• @rezanclz bültende açıklanan sayının altındakiler aktif olur.

• Herkese hayırlı olsun. Umarım herkesin süreci güzel biter.

• @onuru evet buldum o yazıyı
    5e9cc9ed-68ae-442e-8c24-726e7b71b31a-image.png

• Şimdi 6 binin bir tık üstü gelecek ay mı current olur.6 bin altı arkadaşlar örnek hızlı çalışan bir yerde 1 aya randevu maili alabilir mi teşekkür ederim

• @rezanclz merhaba siz tahmini ne zaman mülakat alırsınız hızlı başladılar sanki sizden sonra sıra bende

• DV2024 için yakın numaralara 10 Ağustos gibi mailler gitmiş, 2024 excel tablosuna bu şekilde girilmişti. Ben de bu aralar gelmesini bekliyorum.

• @Felix-0 Ankara da mı gireceksiniz

• @sevdemimi merhaba, tamamen viyanaya bagli ilk defa direkt ilk bültende current oldu benim numaram. Yani benim bildigim kadariyla.. viyanada kazanan kisi sayisi az ise belki ilk mülakati alanlardan bile olabilirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |