Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953
  • ⭐⭐⭐

@fahriakc Şu anki verilere kadar olan DV2024 sürecinde Ankara 365 AS dosyasına, 403 EU dosyasına 2nl maili göndermiş. Bu rakamlara bakarsak İranlılar da Ankara'dan çokta memnun değillerdir...😉

• @rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera teşekkür ederim. KCC ile taşıdım ama merak ettiğim KCC ile taşımış olmam JHN nin beni mülakata çağırıp çağırmayacağı kesin değil. bende bı süreçte konsolosluklara mail atıp en azından belki bir yerden dönen olur.

Kesin olduğunu düşündüğünüz bir yer varsa oraya da taşıyabilirsiniz. Ama konsoloslukların böyle bir maile olumlu dönme ihtimalleri çok yüksek değil.

• @Flight101 O zaman bütün deliller Ankara nın işi yavaştan aldığını gösteriyor. :)

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@fahriakc Şu anki verilere kadar olan DV2024 sürecinde Ankara 365 AS dosyasına, 403 EU dosyasına 2nl maili göndermiş. Bu rakamlara bakarsak İranlılar da Ankara'dan çokta memnun değillerdir...😉

Dosya mı kişi mi?

• @EzgiLera yani artık konsolosluklara mail atabiliriz.

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Ceac verilerinden baktım yanlış mı yorumluyorum...2nl maili dosyaya gitmiyor mu? Dosya içindeki her bir kişiye ayrı gitmiyordur diye düşünüyorum..Yanlışım varsa düzeltin, analiz yaparken hata yapmayayım..Hem bu analizlerimi forumda paylaşıyorum talihlileri yanlış bilgilendirmek istemem.

• ⭐⭐⭐

@fahriakc Az önce kaba matematik yaptım..Yıllık çalışma günü üzerinden Ankara günde 35-40 kişi ( bakın dosya değil kişi) ile görüşürse herkes mutlu bitirir süreci... İranlılar dahil...😉

• arkadaşlar merhaba sorum şu biz karı koca olarak ikimizde bankada para göstermek zorundamıyız yoksa asıl talihli hesabında para gösterse oluyor mu ?

• @Flight101 öyle de olmaz toplam vizenin beşte biri türkiye ve irana gider ahaha.

• @rasitcenngiz Bir kerede öyle olsun o da bu sene olsun ne var yani 😂😂

• Merhaba ilk bültende current oldum bu ne anlama geliyor tam olarak. Bir de ödeme yapabilirsiniz yazıyor nereye ve ne zaman yapacağız

• Bangkok 2025 için vize dağıtmaya başlamış sanırım.

• Merhabalar mülakat Maili aldıktan sonra Ds-260 formunu aile olarak açtırmak için. Mail formatı nasıl olmalıdır

• @cptmuzaffer https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025?_=1723139977336

ilgili başlığın ilk iletisini okursaniz bilgi sahibi olabilirsiniz, ne ödemesinden bahsettiginizi anlamadim tam olarak nerden geldi size bu bilgi?

• @metinbeci hızlı başlayan bültenlerde duraksama görülebilir onun için numaranız kasımda aktif olmayabilir tabii siz yinede karar aşamasını bir sonraki bültende aktif olacakmış gibi çözmeye bakın

• @ugurbocegi ds doldurma tarihine geri döneceklerini sanmıyorum bence onu bizim dönemimizde denediler ve bir nedenden dolayı memnun kalmayıp vazgeçtiler gibime geliyor.
    Numaranızın aktif olma noktasına gelirsek bültenin yüksek açıldığı dönemlerde sabit kalması veya çok ufak artması durumlarını gördük daha önce yine aynısı olabilir bkz: DV23 süreci

• @salih-atilla aslında şöyle önemli bültenin yüksek hızda ilerlediği hızlı current olduğu bir dönemde maalesef ankarayı bekleyen talihlilerin kota sorununa takılma şansları artıyor

• Şimdide mail bekleme stresi saracak hepimizi :D İyi bir yıl olmasını diliyorum herkes için

• Herkese selamlar, current olduktan sonra dosya taşıma hakkında Viyana Konsolosluğu’na atılacak mail hakkında öneri verebilecek kimse var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler, şimdi sahada olan Türkiye’nin güçlü kadınlarına başarılar!

• @Emre-Kurtulmuş aynen öyle arkadaş geçen sene ekim 300 case no ya kadar mülakat vermişti 2025 ankara nasıl başlayacak merak ediyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k