DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@asdwqq o zaman mutlaka Unganlara ulaşıp sorun bu durumu. Amerika’da CDC belirliyor bu kuralları ve Unganlar’da daha önce aşının bittiğini CDC’ye bildirmişti. Belki bir değişikliğe giderler mi bilemiyorum.
-
@asdwqq peki unganlar ile görüştünüzmü bu durumu. Birde şöyle bir durum var unganlar sorun yaratmasa bile uçuşlarda hala zorunlu mu oda önemli
-
@metinbeci 12 yaş üstü cocuklar için istiyorlar aşıyı. Daha önce 2 doz olduysanız suan olmanız gereken 1 doz hatırlatma dozunu olamayacaksınız ( onumuzdeki aylarda aşı gelir mi bilmiyorum ) ve Unganlar’da bu şekilde işleyip , raporunuzu verecektir. Bizim öyle oldu. Daha önce 2021 de olduğumuz iki doz aşı vardı.
-
@asdwqq, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Didem-G Maalesef eşimin hiç aşı kartı oluşmadığı için sıkıntıdayız, son 12 ay içerisinde yapılacak olan doz dolayısıyla değil :( Umarım aşının bitmiş olması dolayısıyla aşı kartı zorunluluğu da aranmaz.
hiç panik yapmayın hocam, mülakat deneyimleri sayfasında son 10-15 sayfayı okursanız hep aynı şeyler söylenmiş. türkiyede aşı yok. dr bunu biliyor.
bir kişiye de kapalı bir zarf verilmişti başka bir ülkedeki mülakat deneyiminde, sebebini sorduğunda "bunu aşı olmadığınıza dair veriyorum, gidince orada aşı olacaksınız" gibi bir şey söylenmişti kendisine. bunu da bir araştırın.
baktınız rahat edemiyorsunuz, vaktiniz var ise atlayın gidin batuma, batumda aşınızı olup dönün.
https://expathub.ge/non-resident-vaccination-now-open-in-georgia/ -
@Didem-G Hmm yani 1 doz hatırlatma isteniyor o zaman. ama sizde aynı durumdaydınız ve gerek kalmadımı
-
@asdwqq merhaba, dün bende telefonda sağlık bakanlığı ve halk sağlığı merkezi ile görüştüm yeni aşı sevkiyatının gelip gelmeyeceği ile alakalı bir çalışmalarının olmadığını söylediler aşı olmak istersem ne yapabileceğimi sorduğumda halk sağlığındaki doktor bi eczanelerle görüşün grip aşısı gibi belki covid aşısı da temin edebilirler ücreti mukabilinde demişti, bu şekilde bir temin olur mu olmaz mı bilmiyorum ama isterseniz bir eczaneye ve bir özel hastane ye sormayı da deneyin belki yardımcı olabilirler
-
@metinbeci Asıl talihli eşim ve oturumu olan o değil bendim aslında. İstene dokümanlarda oturuma dair bir belge yoktu. Biz yine de eşimin oturum belgesini vs. ekledik ama. Vize görüşmesinde de para yatırdığımız gişedeki memur sordu neden burada mülakata giriyorsunuz diye. Çok üzerinde durmadı sonra da.
-
@Didem-G Mart ayında Amerika'ya Turist vizesiyle gittim aşı kartı sorduklarını hatırlamıyorum. Ama göçmen vizesiyle giderken aşı kartı sorulur mu onu da bilemiyorum.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@metinbeci aynen aşı bitince olmadık. Son dozu olmadan da sağlık raporunu verdiler
-
@asdwqq aşı kartınızı, akciger rontgen cdnizi vs ABD’ye giderken yanınızda buldurun diyorlar.
-
@HüseyinBurcu Yani açıkcası sizin durumunuz başkalarının durumunu karşılaştırdığımda çelişkiye düştüm emin olmak için dün konsolosluga yazmıstım gelen cevap aşağıda, siz dosyanız aktif olunca taşıdınız ve kabul ettiler acaba diyorum sizin oturum izninizi sistemsel olarak görüyor olabilirler mi siz ne düşünüyorsunuz acaba fikriniz önemli.

-
Tüberküloz geçmişi veya şüphesi olan varsa acilen sağlık raporunu halletsin. Sonuçları 8 haftada çıkıyor ve biraz daha geç kalırsanız sürecin sonuna yetişmez. Şu günlerde halletmeniz gerekiyor.
-
@ozlemblck Merhabalar,
Bizde forumda dosya taşıyanlardan cesaret alıp Kuala Lumpur'a dosya taşıyanlardanız. Case numaralarımız yakın. Temmuzun son haftası fiziki olarak bulunup email göndermiştik, bir kaç gün sonra olumlu yanıt geldi. Her gün email kontrolu yapıyorum. Umarım Malezya da yakın zamanda mülakat dağıtımı yapar.
-
2024EU7XXX olanlardan ANKARA dan mülakat tarihi alabilen oldu mu?
-
@daphne 2024 yılı DV sürecinde ceac web sayfasına döküman yüklenmesini kaldırdılar. Görüşmeye giderken asıllarını ve kopyalarını yanınızda götürüyorsunuz ve elden teslim ediyorsunuz.
-
14 Ağustos'ta Ankara'da vize mülakatına gidecek arkadaşlardan sağlık muayenesine henüz gitmemiş olan kimse yok mudur acaba? Türkiye'de aşının bitmesi sebebiyle aşı olamadığımızı bu durumda nasıl bir yol izlememiz gerektiğini sorsa bizim için... Ben Ungan'lara ulaşmaya çalışacağım ancak ulaşamazsam diye gidecek olan birisi varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
-
herkese selamlar,
14 aylık bekleyişin sonunda, nihayet, mülakat e-postasını dün akşam aldım.
bundan sonra heyecanlı ve aynı zamanda yorucu bir süreç var.umarım herkes bekleyişinin, emeklerinin, mücadelelerinin karşılığını alır.
-
@metinbeci Biz KCC aracılığıyla taşıdık cut off olmadan. Konsoloslukla muhatap olmadık yani o aşamada.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum