Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @serdarozt teşekkür ederim

• @Alikocak_79 merhaba bu sorunuza kimse kesin cevap veremez, son iki ay kaldı, mülakat dağıtımı içinse son ay onuda belki yapmayacak . Ama elçilik şunlara yazık bir güzellik yapayım derse onu bilemem 30 Eylül de mülakat alabiliriz! Tabi green card hala kalırsa. İyisi başka ülkelere de şansınızı deneyin, ben deniyorum ama daha başarılı olamadım maalesef.

• Merhaba, Polonya’dan Police Records almaya çalışıyorum. İstanbul’daki konsolosluğu aradım buradan yardımcı olamayaklarını belirttiler. Ben de Varşova Büyükelçiliğine yazdım. Cevap bekliyorum ama süreç hızlı ilerlemiyor. Konu ile alakalı daha önce yazılanlara baktım, bir link paylaşılmış ama link çalışmıyor, yine de bahsedilen siteden işlem yapmaya çalıştım ama nafile. Daha önce Polonya’dan police records alan var mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Yiğit-Konur Hak ödemeyi şu şekilde yapıyoruz😉
    ABD'ye ilk giriş deneyiminizi bu başlığa yazmayı unutmayın!

• @cttl aslına bakarsanız bir takvim yılı içinde kaldığım süre ilk olarak 5 ay ve sonra 6 ay şeklinde. Tam olarak 1 yıl kesintisiz kalmadım. Erasmus yaptım ve ilk dönem 5 ay sonra Türkiye’ye dönüş sonra tekrar 6 ay şeklinde kaldım. Sanırım yine de Police Records almam gerekli mi?

• Selamlar arkadaslar, son zamanlarda Hong Kong a gidip dosya tasimaya calisan oldu mu acaba? Dönüsleri olumsuz mu? Ona göre seyehat planlamayi düsünüyoruz, yardimci olabilirseniz cok mutlu oluruz..

• Herkese Merhaba arkadaşlar, 3 aydır beklediğim AP sürecimin sonuna geldim. Viyana konsolosluğu pasaportumu yollamamı söyleyen bir mail attı. Simdi en kısa sürede pasaportumu avusturyaya götürmem gerekiyor. Yakın zamanda viyanaya mülakata gidecek veya tanıdığı olan var mı acaba ?

• @Lifepark-0 ptt aracılığıyla konsolosluğa postalayamaz mısınız?
    Bu arada schengenden nasıl onay aldınız? Mülakat tarihiyle falan mı?

• @Lifepark-0 schgeni nasıl hallettiniz ?

• @airman merhaba bende aynı şekilde yapmıstım, yani yaşadığım yerlere yazmadım hatta ben 1,5 yıl kalmıştım yazmadığım için polis raporu falan da almadım hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta burada Forum‘da da sormuştum sıkıntı olur mu diye. Ama zaten belirtmemişsiniz. Belirtseydiniz almanız gerekebilirdi o yüzden bilmeden iyi bir şey yapmışsınız. Mülakatta hiçbir şekilde hiç bu konu açılmadı. o yüzden içiniz rahat olabilir

• @Lifepark-0 güzel haber, tebrikler.

• arkadaşlar son 3 ayda aşağıdaki ülkelere fiziksel olarak gidip -bazılarını işim gereği seyahat etmem gerekti- pasaport stamp ve vizemin fotoğrafını attım ama sıralı hepsi reddediyor.
    malezya, thailand, bosna hersek, ısvıcre, bulgaristan, ingiltere, hırvatistan, yunanıstan, sri lanka, oman, katar, bahrain, suudi arabistan, estonya, slovenya...

• @Kerem-Turgut bu ülkelere gitmek istediğinizi ama red aldığınızı anlıyorum doğrumu?. Eğer Red aldıysanız bir çok nedeni olabilir , tam olarak siz vize basvurusunda mı bulununuz yoksa dosya transferi için mi red aldınız tam olarak ne yaptınız ne talep ettinizde red aldınız

• yok hepsıne fızıksel olarak gırıp cıkıs yaptım - dosya transferı ıcın red aldım hepsının kendınce "bahaneleri" vardı transfer etmemek ıcın

• @Kerem-Turgut Dosya taşıma için konsoloslukla muhatap oldugunuz için işler zor olabiliyor, kimisi oturum ister kimisi keyfi kabul etmez yada farklı nedenler moldova,üsküp,hongkong buraları da deneyin ben üsküp ve moldovaya bugun maıl attım dosya tasımak ıcın vatandaslık yada oturum sartı varmı dıye cevap gelmedi henuz gelince paylasırım, tiran,dubai,doha bunlar oturum istiyor şimdlik

• uskup e de gırıs cıkıs yaptım ama onlar reddettı onu atlamısım - bol sans dılerım 2025 ıcın

• @Kerem-Turgut en son filipinlerden bir arkadaş davet aldı ben önermiştim .Bir mail atın gelirim diye

• @Kerem-Turgut Üsküp red nedeni neydi

• @metinbeci “You are not a resident and we cannot accept your case for processing.”

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 19441
  • 2735
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |