Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@fyrnaa Malezya KLL'nin göçmen vize mülakatı için yayınladığı bu check list'i kontrol ettiniz mi?

Ayrıca @ugursway'in DV2022 sürecinde Kuala Lumpur'da girdiği mülakat deneyimini de okuyabilirsiniz

• @gucarslan tabi süreçle ilgili burdan görüşmeye devam ederim edilir ! Ya bu kadar ön yargılı bu kadar anlayışsızda ve her şeyde art niyet aranmaz ! Benim ailem var , ben neden burda herkese ne zaman kiminle bilmem saat kaç , hangi otelde ne şartlarda seyahat edecem nerde nasıl yaşayacam bunları herkesle paylaşmak zorundamıyım?! Belki ben arkadaştan özel bir istekte bulunacak? Lütfen anladım forum sizin yönetiyorsunuz ama insanların özelide var

• @serdarozt SELAMLAR GİTTİNİZ Mİ ACABA BENDE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YADA GEÇ OLUPM OLMADIĞI İLE İLGİLİ BİR TAVSİYE VEREN OLDUMU

• @ATS16 evet deneyimi okumuştum, diğer link için teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@fyrnaa her talihliye gönderilen/gönderilecek olan email’de talep edilecek evrak farklı olabilir. İlettiğim link’teki gibi resmî bildirimleri ve akabinde size gönderilecek email’de bildirilecek evrakları toplamanız yararınıza olacaktır. Size email gelince çapraz kontrolünü de yapmanız iyi olacaktır 👍

• Merhabalar, halihazırda yüksek lisans eğitimine kayıtlıyım fakat derslere vs katılmıyorum formalite icabı kayıtlı görünüyorum. DS-260 formunu doldururken bunu belirtmemiştim. Mülakatta bu bilgiyi vermeme gerek var mı yoksa zaten üniversite mezunu olduğum için gerek yok mu?

İkinci olarak da askerliğim 05/10/2024 tarihine kadar tecilli, ülkeden çıkış yaparken bir problem yaratır mı? Mevcut yüksek lisans durumunu kullanarak tecili uzattırmam faydalı olur mu?

Teşekkürler,

• @kkaya merhaba, egitiminizle ilgili durumu mulakatta belirtip, transkript gibi gerekli evraklari yaninizda bulundurun. Saklamak ya da bahsetmemek dogru degil. Yuksek lisansa kayitli oldugunuzu ancak devam etmediginizi soylersiniz.

Askerliginizin tecili ile ilgili kisim tamamen sizin tercihiniz. Tecil tarihiniz mulakattan sonra, ister ABD’ye gelince tecil ettirin, isterseniz orda. Size kalmis.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0 forumda herkes özelden görüşebilir, zaten mesaj özelliği bunun için var.
    eğer sorularınız özelse, mesajınızda "size konaklama ve uçak bileti için mesaj atacağım" dersiniz o zaman kimse bu şekilde algılamaz.
    forumun kalıcı olmak istiyorsanız kurallarına uymak zorundasınız.

bu arada kullandığınız noktalama işaretleri (!) ifadelerinizdeki ciddiyeti bu tarafa aktarmıyor, bilginize.

• @Yaman-0 son birkaç gündür mesajlarınıza rastlıyorum normalde hakkımda bir şey söylenmediği ya da etiket atılmadığı sürece yorum yapma gereği duymam umrumda da olmaz fakat rastladıklarım kadarıyla mesajlarınız aşırı derecede saldırgan ve kışkırtıcı bir uslup içeriyor (sadece bu değil önceden denk geldiklerimi de baz alıyorum) örneğin: "Ya bu kadar ön yargılı bu kadar anlayışsızda ve her şeyde art niyet aranmaz" bu mesajınız..... forum kurallarında özelden bilgi alışverişi yapılması yasak sebebi de aynı soruya sahip üyelerin de cevaplardan yararlanabilmesi, sizde özel konular hakkında görüşeceğim demişsiniz, mesajınız "ben Arap ülkelerinde şansı mı denemek istiyorum, sizinle daha sonra özelden görüşebilirmiyiz?" ifadesi içeriyor burada herhangi bir şekilde "özel bilgi" ifadesi bulunmuyor dolayısıyla @gucarslan bey forumun yetkilisi olarak size kuralları hatırlatmış fakat yine yanlış anlamışsınız. Siz söylemeden söyleyeyim bu mesajımda sizden art niyet gördüğüm için değil tamamen yanlış anladığınızı belirtmek için yazdım aksi takdirde herkese bu derece isyankar tavırla iletişim kurarsanız sorunuzu cevaplayacak insanlar bile cevaplamaktan vazgeçer.

• Herkese merhaba
    Çok şükür Unganlar muayenemizi tamamladık. Sabah 11.00 randevusuna katıldık. Tüm işlemlerimiz 14.00 gibi tamamlandı.
    Düzen laboratuvara kan verdik eşimle, akciğer röntgenimizi çekildik 95$ ödedik 2 kişi için ve son olarak Unganlara muayene ile tamamlandı yine 2 kişi için 620$ ücret ödedik 2 aşı yaptılar. Son 1 yıl içinde yapılmış Covid aşı gerekliliği aranmadı yeni gideceklerin bilgisine. Eski aşı kartımızı verdik.
    Yalnız şöyle bir durum var eşimin pasaport süresi Nisanda dolacak pasaportumuzu konsolosluk görüşmesi öncesinde yenileyebiliyoruz. Unganlara muayene esnasında yetiştiremedik. Konsolosluk muayenesi esnasında eski pasaportu yanımızda götürüp 10 yıllık yeni pasaporta vize basılmasını istememiz sorun yaratır mı acaba?

• Merhabalar suan Ankara kaçıncı sıralamada mülakat yapıyor bilgisi olan var mı?

• @Mervc hayırlı olsun

• @kinghaze35 5500 civarı diye düşünüyorum

• @Mervc Covid aşı gerekliliği diğer Konsolosluklar için nasıl acaba? Sizde güncel bilgi var mı?

• @sevdemimi excell tablo, eğer doğruysa 14.08. 5800-5900 mülakat maili aldı

• Merhabalar günaydın, benim cs 61xx’lerde mülakat gelir mi acaba??

• Merhabalar Kuala Lumpur'da ki konsolosluk tan bugün gerekli belgeler ile çeşitli sorular soran bir mail aldık. İlk soru Malezya'da olup olmadığımızla ilgili buna nasıl yanıt verelim. Dosyayı taşımak için orda olduğumuzu yazan bir mail atmıştık daha önce. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. @ugursway @Guybrush

• Merhaba, gördüğüm kadarıyla Ankara şimdiye kadar hep 2 ay öncesinden mülakat randevularını vermiş. Eylül ayından sonra mülakat veremeyeceğine ve temmuz ayı da bittiğine göre artık Dv 2024 için mülakat süreci bitti diye mi düşünmeliyiz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Mervc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba
    Çok şükür Unganlar muayenemizi tamamladık. Sabah 11.00 randevusuna katıldık. Tüm işlemlerimiz 14.00 gibi tamamlandı.
    Düzen laboratuvara kan verdik eşimle, akciğer röntgenimizi çekildik 95$ ödedik 2 kişi için ve son olarak Unganlara muayene ile tamamlandı yine 2 kişi için 620$ ücret ödedik 2 aşı yaptılar. Son 1 yıl içinde yapılmış Covid aşı gerekliliği aranmadı yeni gideceklerin bilgisine. Eski aşı kartımızı verdik.
    Yalnız şöyle bir durum var eşimin pasaport süresi Nisanda dolacak pasaportumuzu konsolosluk görüşmesi öncesinde yenileyebiliyoruz. Unganlara muayene esnasında yetiştiremedik. Konsolosluk muayenesi esnasında eski pasaportu yanımızda götürüp 10 yıllık yeni pasaporta vize basılmasını istememiz sorun yaratır mı acaba?

Mülakatta yeni ve eski pasaport yanınızda olduğu sürece sorun olmayacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@murat-94 gelmez.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |