DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Hakan-Özdener forumda bahsettiğiniz ülkeler için deneyimleri araştırın ve özellikle geçmiş yıllardaki performanslarina bakın. bunlar size yol gösterecektir.
rusya'daki oturumunuz için frankfurt ve polonya asıl hedefiniz olsun ama.
bol sans.
-
@rezanclz Bende belgeleri deneme amaçlı toplarken oluşturmuştum..Daha vakit var nasıl olsa deadline ı biter biz mülakata gidene kadar tekrar yenisini alırım demiştim...
Tüm DV2025 sürecindeki talihlilere tecrübe ettiğim bir durumu paylaşayım..E devlet eşim için Formul A belgesini "Eksik bilgiler var" uyarısı vererek oluşturmadı..Dolayısıyla belgelere şimdiden, alınabiliyor mu, bilgileri doğru mu diye bakılmasında yarar var diyebilirim. -
@MMT Aynen erken tespit hayat kurtarır.😉..İzmir de yaşıyoruz ve üniversite Dokuz Eylül çok uğraştırmaz. Yarın başvururuz kısa zamanda doğru belgeyi elimize alırız.
-
@Flight101 bence zamanınız var diploma önemli benim mezuniyet yılım 1986 o yıllarda diploma türkçe yenisini çıkarttım ingilizce türkçe mülakatta ikisinide gösterdim ingilizce olanı aldılar çıkartın aklınızda şüphe kalmasın
-
@salih-atilla Aynen bir harfe bağlamayalım kaderimizi...
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@MMT hocam merhaba ben dosya taşımaya ilk karar verdiğimde e devletten formul a yı çıkarıp bakmıştım nasıl bir şey diye şimdi yenisini çıkartmaya çalıştığımda izin verilmiyor mülakatta eskiden çıkarttığım için bir sorun çıkar mı acaba? sorun yaşanacağını sanmıyorum çünkü sicil kaydı gibi değişen bilgiler yok sadece doğum bilgileri var ama yine de emin olmak için sorayım dedim.
Doğum bilgileriniz değişmeyeceği için formül a'nın geçerlilik süresi sınırlı değil. Siz yine de mülakata gireceğiniz konsolosluğa giderken şimdi aldığınız formül A belgesini ve ayrıca mülakata yakın tarihte e-devletten alacağınız vukuatlı nüfus kayıt örneğini (çevirisi ile birlikte) götürün.
-
Ben de 2025 talihlileri arasindayim ama bir adres bulamadım ne yapmalıyım ?
-
@ömeryazgi öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyabilirsiniz
-
Merhaba. Türkiye'de faaliyet gösteren hepinizin bildiği bir dijital banka var, fiziki şubeleri yok bunların. Varlıklarımın bir kısmını burada bir kısmını da kırmızı temalı bir kamu bankasında tutuyorum. Bu dijital bankadan hesap dökümü/çift imza-kaşe/imza sirküsü vs. alırken sıkıntı yaşar mıyım? Telefonda sorduğumda yapıp size e-posta göndeririz demişlerdi ama ıslak imzalı mı olması gerekiyor? Daha önce bu konuyu tecrübe edeniniz oldu mu acaba?
Bir de kamu bankası dediğim kırmızı temalı bankada sorun yaşayanınız oldu mu? :) Maalesef kamuda işler çokça baştan savılıyor, son dakika para transferi yaparsam konsolosluk şüpheli karşılayabilir. Sizler sürecinizi hangi bankadan yürüttünüz, deneyiminizi buradan veya özel mesaj yoluyla yazarsanız çok mutlu olurum.
-
@ugurbocegi bütün mal varlığınızı şubesi olan bir bankaya aktarıp oranın dökümünü alabilirsiniz
-
@Serapp viyanada gireceğim mülakata, sanırım yanlış bilmiyorsam viyana konsolosluğu e devletten alınma belgelere çeviri yapılmadan kabul ediyordu.
-
@ugurbocegi merhaba. Ben o şubesiz bankayı kullanmıyorum fakat bildiğim kadarıyla ücret karşılığında ıslak imzalı belge gönderiyorlar. Islak imzalı olmasa da kabul edilebilir ama risk almamak adına kargolamalarını isteyebilirsiniz. Kolay gelsin.
-
Merhabalar sevgili forum üyeleri
Dosyamızı Viyana’ya taşımak için mail attık kaç gün içerisinde dönüş sağlıyorlar. Daha önce dosya taşıyanlara kaç günde döndüler. -
@zeynepebe KCC ye atılan Mail de iş yoğunluğuna göre değişebilir 1 gün içinde de gelebilir bir hafta içindede ama genelde 1-2 gün içinde gelir.
-
@cebrailoz teşekkür ederim ☺️
-
@zeynepebe ben sabah 9 da mail atmıştım gece 12 gibi dönüş gelmişti, 2 hafta sonrasında da teyit etmek için dosyam nerede diye sormuştum akşam 10 da onun geri dönüşü de ertesi gün öğlen 3 te gelmişti ortalama 24 saat içerisinde dönüyorlar.
-
@kelebek Haklısınız peki 2024 te neden mülakat almamış bunun sebebi nedir biraz anlatabilir misiniz bende Ummana taşıyacağım çünkü dediğiniz gibi hem turist vizesi alınabiliyor hem de yakın
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle ilk sorum CN numaram 3xxx dosya taşıma yapmalı mıyım
İkinci sorum aralık ayında asker kaçağı durumuna düşüyorum diyelim ki şubat ya da mart ayında mülakat aldım. Asker kaçağı olmam ve belge alamamam bi sorun teşkil eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. -
@rezanclz teşekkür ederim bilgilendirme için umarım olumlu dönüş olur
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum