Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 güzel çalışma olmuş elinize sağlık

• ⭐⭐⭐

@mrt01 Teşekkürler..Umarım faydası olur..Her ay veriler açıklandıkça güncel halini paylaşırım..

• ⭐⭐⭐

Evde dip bucak temizlik yapayım dedim..Evraklar arasında asıl talihli olan eşimin diplmasını buldum. Bir de ne göreyim. Adında 2 adet sesli harf olan eşimin diplomasında ikinci sesli harf tüm evraklarımızda doğru hali olan "E" iken diplomada "A"...O zamanlar belliki A E çok takmamışız işlerimiz hep görülmüş..Peki şimdi tecrübeli dostlara sormak isterim gidip üniversiteden yenisini çıkartalım mı?
    Sevgiler.

• @Flight101 neyse ki erkenden fark etmişsiniz ama minimum gereklilik olan lise mezuniyetini ispatlayan -doğru isimle- diplomanız varsa problem yaşanmaması lazım. Ek olarak e-devletten alacağınız mezun belgesiyle de destekleyebilirsiniz durumunuzu. Ama yine de içiniz daha rahat olacaksa yeni diploma çıkartmayı da tercih edebilirsiniz tabi ki.

• @Flight101 burdaki Issuances ne demek oluyor hocam. Vizesi onaylananlar mı yoksa red yiyenler mi

• ⭐⭐⭐⭐

@siraç mülakatı tamamlanıp göçmen vizesi pasaportlara uygulanan kişi sayısı (case sayısı değil, case içerisindeki asıl talihli ve faydalanan tüm yakınları)

• @MMT hocam merhaba ben dosya taşımaya ilk karar verdiğimde e devletten formul a yı çıkarıp bakmıştım nasıl bir şey diye şimdi yenisini çıkartmaya çalıştığımda izin verilmiyor mülakatta eskiden çıkarttığım için bir sorun çıkar mı acaba? sorun yaşanacağını sanmıyorum çünkü sicil kaydı gibi değişen bilgiler yok sadece doğum bilgileri var ama yine de emin olmak için sorayım dedim.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Selamlar..
    E devlet "Daha önceden oluşturduğunuz belgeye dayanak teşkil eden nüfus olaylarında değişiklik olmadığından yeni belge oluşturamazsınız. Önceden oluşturulmuş belgenizi kullanabilirsiniz." şeklinde bir uyarı veriyordur..Kayıtlı belgelerim seçeneği ile daha önce oluşturduğunuz belgeye ulaşabilirsiniz.

• @ATS16 teşekürler hocam

• @Flight101 görüntüleyebiliyorum zaten geçen ay oluşturmuştum mülakat zamanında eskiden oluşturulmuş olduğu için sorun yaşayıp yaşamayacağımdan emin olmak için sorayım dedim.

• @rezanclz merhaba. Ben de aynı şekilde yapmıştım, iki aylık belge sunmuştum sorun olmadı. Sizinkinin tarihi epey geçmiş olacak ama geçerlilik süresi dolmadığı sürece kabul edilir. Geçerlilik süresi ne kadar bilmiyorum ama geçerlilik süresi geçen belge kayıtlı belgelerden siliniyormuş. Mülakattan önce tekrar kontrol edersiniz, yeni belge oluşturuluyorsa yeniden oluşturursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Hakan-Özdener forumda bahsettiğiniz ülkeler için deneyimleri araştırın ve özellikle geçmiş yıllardaki performanslarina bakın. bunlar size yol gösterecektir.

rusya'daki oturumunuz için frankfurt ve polonya asıl hedefiniz olsun ama.

bol sans.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Bende belgeleri deneme amaçlı toplarken oluşturmuştum..Daha vakit var nasıl olsa deadline ı biter biz mülakata gidene kadar tekrar yenisini alırım demiştim...
    Tüm DV2025 sürecindeki talihlilere tecrübe ettiğim bir durumu paylaşayım..E devlet eşim için Formul A belgesini "Eksik bilgiler var" uyarısı vererek oluşturmadı..Dolayısıyla belgelere şimdiden, alınabiliyor mu, bilgileri doğru mu diye bakılmasında yarar var diyebilirim.

• ⭐⭐⭐

@MMT Aynen erken tespit hayat kurtarır.😉..İzmir de yaşıyoruz ve üniversite Dokuz Eylül çok uğraştırmaz. Yarın başvururuz kısa zamanda doğru belgeyi elimize alırız.

• ⭐⭐

@Flight101 bence zamanınız var diploma önemli benim mezuniyet yılım 1986 o yıllarda diploma türkçe yenisini çıkarttım ingilizce türkçe mülakatta ikisinide gösterdim ingilizce olanı aldılar çıkartın aklınızda şüphe kalmasın

• ⭐⭐⭐

@salih-atilla Aynen bir harfe bağlamayalım kaderimizi...

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MMT hocam merhaba ben dosya taşımaya ilk karar verdiğimde e devletten formul a yı çıkarıp bakmıştım nasıl bir şey diye şimdi yenisini çıkartmaya çalıştığımda izin verilmiyor mülakatta eskiden çıkarttığım için bir sorun çıkar mı acaba? sorun yaşanacağını sanmıyorum çünkü sicil kaydı gibi değişen bilgiler yok sadece doğum bilgileri var ama yine de emin olmak için sorayım dedim.

Doğum bilgileriniz değişmeyeceği için formül a'nın geçerlilik süresi sınırlı değil. Siz yine de mülakata gireceğiniz konsolosluğa giderken şimdi aldığınız formül A belgesini ve ayrıca mülakata yakın tarihte e-devletten alacağınız vukuatlı nüfus kayıt örneğini (çevirisi ile birlikte) götürün.

• Ben de 2025 talihlileri arasindayim ama bir adres bulamadım ne yapmalıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@ömeryazgi öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyabilirsiniz

• Merhaba. Türkiye'de faaliyet gösteren hepinizin bildiği bir dijital banka var, fiziki şubeleri yok bunların. Varlıklarımın bir kısmını burada bir kısmını da kırmızı temalı bir kamu bankasında tutuyorum. Bu dijital bankadan hesap dökümü/çift imza-kaşe/imza sirküsü vs. alırken sıkıntı yaşar mıyım? Telefonda sorduğumda yapıp size e-posta göndeririz demişlerdi ama ıslak imzalı mı olması gerekiyor? Daha önce bu konuyu tecrübe edeniniz oldu mu acaba?

Bir de kamu bankası dediğim kırmızı temalı bankada sorun yaşayanınız oldu mu? 🙂 Maalesef kamuda işler çokça baştan savılıyor, son dakika para transferi yaparsam konsolosluk şüpheli karşılayabilir. Sizler sürecinizi hangi bankadan yürüttünüz, deneyiminizi buradan veya özel mesaj yoluyla yazarsanız çok mutlu olurum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |