DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@BERAT-0 Merhaba. İmzanızda sağlık randevunuz 22 Mart gözüküyor. 22 Eylül itibarıyla giriş yapmış olmanız gerekli.
-
peki teşşekkür ederşm. belgelerimin gelme süresini hesaba katmama gerek yok o zamn
-
@Kerem-Turgut merhaba. [email protected] adresine mail atmayı denediniz mi? Bu konudan muzdarip çok kişi vardı muhakkak yazılmıştır daha önce. Canlı destek de yardımcı olabilir.
-
@BERAT-0 sağlık raporunuzun süresi dolmadan giriş yapmanız gerekiyor. Sonra çıkış yapabilirsiniz.
Göçmen olduğunuz için giriş çıkış süreleri önemli. Belgelerinizin geliş zamanından tam olarak neyi kastettiğiniz anlaşılmıyor.
Forumdaki arama butonundan ABD'de kalış sürelerini, vs incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Uğraşıp almışsınız. Konuyla ilgili cevaplar vardır mutlaka. Başarılar diliyorum. -
Bu ileti silindi! -
@Emre-Kurtulmuş yani 7000 kadar süreç bitti mi?
-
@Emre-Kurtulmuş duzeltim 68XX, 7000 kadar olan dosyalar icin de surec bitti sayilir mi?
-
-
@MMT Denememiştim, şimdi deniyorum teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar, yerleşeceğim eyaleti henüz belirlemedim, iş vs durumlara bağlı. Mülakatta muhtemel eyaleti söylemem ya da belirli olmadığını söylemem de bir sakınca var mıdır? İkinci olarak ülkeye giriş yaparken formda ibraz ettiğim adresten farklı olarak başka eyalete gidersem problem yaşar mıyım? Aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.
-
@kkaya mülakatta belirteceğiniz eyalet, sizin orayı karşılayıp karşılayamayacığınız dışında önem teşkil etmiyor. Hesabınızdan 5 bin dolar ile new yorka gideceğim demediğiniz sürece sorun olmaz. X eyalete gideceğim başlangıç olarak ama daha henüz karar vermedim, daha sonradan karar vereceğim diyebilirsiniz. Ayrıca vereceğiniz adres greencardınızın postalanacağı adres. İsterseniz hawaiye postalayıp alaskada yaşayabilirsiniz. Size kalmış. Bol şanslar
-
@Hope-Breaker Yanıt için teşekkürler, son olarak her sey olumlugu ilerledigi takdirde ekim sonu giris yapmayı planlıyorum. seçim süreci, trump'ın basa gelmesi vs. problem yasama ihtimalim var mıdır? Ülkeye girişi daha erken çekip bir an önce kartı teslim almam daha mı iyi olur? Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim, teşekkürler..
-
@kkaya Merhabalar, Hope Breaker'in ifade ettiklerine ek olarak şunu önermek isterim. Plan bence önemli, dolayısıyla Amerika'da bir akrabanız , bir arkadaşınız var ise başlangıç için orayı tercih edeceğim. (Bu arada bu kişiler umarım çok pahalı bir eyalet yada şehirde değildir. / o zaman maddi bir tutar ile söylediğiniz desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum.) derseniz en azından "Oryantasyon" sürecini sıkıntısınız geçireceğiniz karşı tarafa hissettirmiş olacaksınız. Klasik olarak mülakatlar da insanlar "önce Hizmet Sektöründe başlayacağım daha sonra kendi işim olan ................... işini yapacağım diye kısa ve öz cümleler kuruyorlardı." dolayısıyla karşı tarafa hiç düşünmemiş? plan yapmamış? Araştırmamış? olarak giderseniz güvensizlik yaratırsınız. Hope Breaker aslında New York örneği tam da bunun için. New York başlangıç için pahalı bir şehir dolayısıyla siz pahalı bir şehre gideceğinizi ve cebimde yada bankamda 5.000 USD var derseniz bu riskli bir plan olur olası bir problem yaşarsınız. Bence mutlaka ve mutlaka bir şehir seçin ve bu şehri araştırıp ona göre beyan edin.
-
@Yaman-0 numaranız 6800lerdeyse kesin olarak bitti diyemeyiz ancak ankaranın eylül mülakatını dağıttığını düşünüyorum ikinci bir dağıtım yapacağını çok beklemiyorum
-
Arkadaşlar merhaba, dosya taşımak için mail atarken konu kısmına case transfer yazsam yeterli mi? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa acil dönüş sağlayabilirse çok sevinirim.
-
@ibrahimhalılll forumu okurken böyle yapmamız gerektiğini yazan bir kaç kişinin iletisini okudum bende o şekilde gönderdim. Daha tecrübeliler sizi bir yanlışlık varsa yönlendirecektir.
-
@ibrahimhalılll Selamlar biz M77- NON-RESIDENT TRANSFER yazıyorduk.
-
@ibrahimhalılll merhaba. Konu başlığına ve mail içeriğine ne yazacacağınız genellikle her konsolosluğun kendi visa navigatöründe belirtiliyor. Mail atmadan önce internet sitelerine girip navigatörü incelemelisiniz. Kolay gelsin.
-
@EzgiLera amerika avrupayı 50binde tutmasına rağmen ankara 5binlerde bıraktı resmen mülakatı. Elimizde bir hak var ve kullanamıyoruz inanılır gibi değil. 2 aylık süreçte de 10bin kişilik bir mülakat dağılımı yapacaklarını düşünmüyorum. Bu saatten sonra dosya taşıyabilir miyim onu da bilmiyorum. Resmen ortada kaldım. Birçok kişi aynı dertten muzdarip
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum