Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp Imıgrant Visa Navigator üzerinden dosyamı açtırmak istiyorum dedim. Beni yönlendirdiği sayfada açıklama kısmını doldurup talepte bulundum lakin geri dönüş sağlanmadı. Pazartesi günü yaptım bunu.

• ⭐⭐⭐⭐

@rarewonder Bir de direk olarak [email protected] adresine yazın.

• ⭐⭐

@asdwqq haklısınız bende inşallah bir dağıtım daha yapmalarını istiyorum covid dönemi hariç en kötü yıl oldu sürece bakıyorum başlarken garanti görmüştüm son anda mülakat gördüm dosya atlasa ap kalsam vize alamayacaktim mülakat alamayan kardeşlerin üzüntüsünü paylaşıyorum hepsi haketti çok üzgünüm

• Merhabalar sormak istediğim bir sorum var şimdiden teşekkür ederim , greencard asıl talihlisi babam başvuru yaptığında 21 yaşıma değmemiştim şu an da bir ay sonra 22 yaşıma gireceğim randevu maili aldık ve randevu için benim adımda yazıyor yaşımdan dolayı bir sıkıntı olur mu

• Selam, artık neyi bilip bilmediğimi şaşırdım açıkçası. Dün Kuala Lumpur için iki arkadaşımıza mülakat maillerini gönderdiler, değil mi? Sayının çok az olduğunun farkındayım ve ben de herkes gibi ikinci bir mail göndermelerini ümit ediyorum. İkinci bir mail göndermeleri imkansız değil belki ama çok çok düşük bir ihtimal, değil mi? İkinci mail gelmesinin imkansıza yakın olduğunu söylediğim herkes ile neredeyse kavga etme noktasına geliyorum. Ben mi çok karamsar ya da rasyonel bir açıdan bakıyorum yoksa diğer herkes mi çok pozitif, emin olamıyorum. İnsanların KL hakkındaki optimist bakış açısı benim de içimde bir ümit uyandırıyor ve ikinci bir hayal kırıklığını kaldırabilecek miyim emin değilim. Bu ümide kapılıp inkar aşamasında mı kalmalıyım yoksa gerçeklerle yüzleşmek en iyisi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Kaymak hangi konsolosluktu emin değilim bangkok yada hongkok dün gönderdiği mailleri 1 hafta sonraya yani ağustosa verdi o konsolosluktan eylül için tekrar bir dağıtım olabilir belki planlama yapıyor olabilirler ancak KL gördüğüm kadarıyla mailleri eylül için attı onun için KLden ayrı bir dağıtım geleceği noktasında pek ihtimal vermiyorum tekrar bir mail dağıtma ihtimalleri dağıtmama ihtimallerinden daha düşük bana göre. Bahsettiğiniz tartışma muhabbettine gelirsekte maalesef artık sürecin sonuna gelindiği için herkes bu elde ettikleri son şansı kaçırma ihtimalini görmek istemiyor onun için sizin düşünceniz aslında daha gerçekçi olsada bu tarz ufak tartışmalar olabiliyor maalesef

• @Emre-Kurtulmuş Sadece iki kişiye mülakat vermek için mi bu kadar kişinin dosyasını kabul ettiler, anlamıyorum. Forumda yazan iki kişi dışında kimse mail almadı. Neden dosya taşıma zahmetine girdiler o zaman? Çok mantıksız değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş 25.07.24 Çarşamba günü 2024 Ağustos’un 1. ve 2. haftasına mülakat dağıtan konsolosluk Bangkok (BNK)

• Bu ileti silindi!

• @Buse-Şahin Size detayli cevap vermem gerekiyor cunku 22 yasina girmek uzeresiniz, dolayisiyla vizeniz riskli olabilir.

Asagidaki basligi ve Crazycells’in ilgili iletisini inceleyin lutfen, basvurudan once 21 yasindaysaniz, yasiniz donduruldu ama ustune ekleniyor. Basvuru tarihiniz ve mulakat tarihiniz onem kazaniyor. Hesap yapip gorebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi/3

Daha aciklayici bir link daha ekledim; https://yesilkartforum.com/forum/post/215598

Bu konunun detayli aciklamasi surda mevcut, inceleyebilirisniz.

Lutfen imzanizi ve exceldeki bilgilerinizi mulakat bilgilerinize gore guncelleyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smhshntrk Merhaba, bu arkadaşalara Ankara’dan mı mail aldı acaba? Ve benim gibi daha alt sıralamda olan kimse almadı mı Ankara’dan? Bilginiz var mı

Hayır Ankaradan değil. Ankara 6bini bile görmedi galiba.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuracikyuz, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sanırım 16-17bin gibi sıralara cut-off olmasına rağmen mülakat maili gelmeyecek. Önceki senelerden bunu tecrübe edenlerden yardım talep ediyorum. Çok vakit bulamadığım için forumu kurcalayamıyorum. En son ne zaman mail gelir veya en son ne zaman dosya taşıma yapabiliriz bilgisi olan var mı?

Ankaradan mail bekliyorsanız maalesef o mail gelmeyecek. Mali yıl bittiğinde (30 Eylül 2024) veya vize kotası dolduğunda (55bin) eğer hala vizeyi almamış olursanız şansınızı kaybetmiş oluyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar bileniniz varsa yazsın , Ankara dağıtım yaptımı? BK ,HK , KL tamam , bizi ilgilendiren ankara dağıtımı 🤷♂️ var mı bilgisi olan ? Lütfen bilgi verin

Yaptı.

• ⭐⭐⭐⭐

@Buse-Şahin, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar sormak istediğim bir sorum var şimdiden teşekkür ederim , greencard asıl talihlisi babam başvuru yaptığında 21 yaşıma değmemiştim şu an da bir ay sonra 22 yaşıma gireceğim randevu maili aldık ve randevu için benim adımda yazıyor yaşımdan dolayı bir sıkıntı olur mu

21 yaşını doldurduktan sonra yaklaşık 7 ay daha geçmediyse sorun olmaz. Yani sizin hesap tutuyor. Ama siz @deebee ’nin paylaştığı başlığı dikkatlice okuyun. Olur da konsoloslukta sorarlarsa açıklarsınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kubra-me, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş Sadece iki kişiye mülakat vermek için mi bu kadar kişinin dosyasını kabul ettiler, anlamıyorum. Forumda yazan iki kişi dışında kimse mail almadı. Neden dosya taşıma zahmetine girdiler o zaman? Çok mantıksız değil mi?

Dosya taşımayı kabul ettikleri mailde mülakatı garanti etmedikleri yazmıyor muydu?

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Kaymak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam, artık neyi bilip bilmediğimi şaşırdım açıkçası. Dün Kuala Lumpur için iki arkadaşımıza mülakat maillerini gönderdiler, değil mi? Sayının çok az olduğunun farkındayım ve ben de herkes gibi ikinci bir mail göndermelerini ümit ediyorum. İkinci bir mail göndermeleri imkansız değil belki ama çok çok düşük bir ihtimal, değil mi? İkinci mail gelmesinin imkansıza yakın olduğunu söylediğim herkes ile neredeyse kavga etme noktasına geliyorum. Ben mi çok karamsar ya da rasyonel bir açıdan bakıyorum yoksa diğer herkes mi çok pozitif, emin olamıyorum. İnsanların KL hakkındaki optimist bakış açısı benim de içimde bir ümit uyandırıyor ve ikinci bir hayal kırıklığını kaldırabilecek miyim emin değilim. Bu ümide kapılıp inkar aşamasında mı kalmalıyım yoksa gerçeklerle yüzleşmek en iyisi mi?

Bence de sizinki daha rasyonel bir bakış açısı ama aklıma bir ihtimal daha geliyor. Önce tüm konsoloslukların mülakat dağıtmalarını bekliyor olabilirler. Çünkü kendi kapasitelerinin üstünde dosya kabul ettiler zaten. Eğer tüm konsolosluklar dağıttığında hala dünya genelinde yeterli kota olduğunu düşünürlerse yeniden dağıtım yapabilirler. Geçen seneki kota olayından dolayı bol keseden boş yere mülakat dağıtmamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Ki bu durum sadece onlar için değil, dünya genelindeki birçok konsolosluk için bu şekilde olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kubra-me dışarıyla birlikte kaç kişiye mülakat vermişler bilemiyorum ancak taşırken zaten dosyanızı taşımamız mülakat alacağınız garantisi vermez diye belirtiyorlar. Tabii ki kendileri müsaitlik görürlerse ekstra mülakat planlarlar ancak ben çok olacağını düşünmüyorum ne yazık ki

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@erenist, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar mülakata giderken araç bedelini göstermek için sahibinden ekran görüntüsü mü alacaktık

boya takıntısı olanların aradığı ilanları kullanmayın.

• @Esra-Siren Size cevap geldi mi?

• @Kubra-me "Bir de şöyle bir olay vardı. Kcc ile dosyasını Avrupa’da bir konsolosluğa taşıyan herkesi ama herkesi APye bırakmıştı konsolosluk" bu bahsettiğiniz olay tam olarak ne zaman oldu ve nerede gördünüz ilgili başlık ve kaçıncı ileti olduğunu söyler misiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |