Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

Ben 6 senedir greencardliyim. ABD'de yasamiyorum henuz ama sikca girip cikiyorum. simdi pasaportumu yeniledim de, ulkeye girerken bir sorun yasar miyim? herhangi bir yerden bir sey guncellemem gerekiyor mu?

tesekkurler

• @eylulb Durumunuz çok ilginç ve forumda defalarca sorulan bir soruya karşılık geliyor üstelik. Ne sıklıkta giriş-çıkış yapıyorsunuz ve bu esnada hiç bir sorun yaşamadınız mı? Pasaport yenileme durumuna dair mutlaka deneyimli birileri size cevap verecektir. Siz de bu giriş çıkışları nasıl kolaylaştırdığınızı açıklarsanız çok mutlu olacağız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@eylulb Bu 6 yıllık sürede tüm giriş ve çıkışlarınızı yaşadığınız Kanada'dan ABD'ye karayolu ile mi yaptınız?

• Arkadaşlar selamlar, konuyla alakalı bir sorum olacaktı. Ailecek ABD turist vizesine sahibiz, çocuklarımızın tekinin ismi uzun olması sebebi ile mahkeme yoluyla ismini kısalttırdık, doğal olarak yeni kimlik ve pasaport çıkarttırdık. Kızımın eski pasaportunda ABD vizesi mevcut lakin yeni pasaportunda yok. Normalde evlenipte soyadı değiştirenler eski pasaportu ve evlilik cüzdanını yanında bulundurması yeterliyken, benim 18 yaşından küçük kızımın durumda nasıl bir yol izlemeli. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@scuba06 burada size tavsiyem öncelikle konsolosluk ile iletişime geçip durumu aktarın.
    normalde, ilgili isim değişikliğiyle alakalı mahkeme kararının yeminli tercümesi yeterli olur ancak; trump döneminde bunu cpb'ye anlatmanız çok sıkıntı olabilir.
    konsolosluğun yönergelerini takip etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

konsolosluğa, web sitesindeki "göçmen olmayan vize soru formu"ndan ulaşabilirsiniz.

• @gucarslan teşekkürler üstadım, mail atmıştım lakin bu zamana kadar cevap alamadım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |