Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@obenli yapabileceğiniz en iyi şey forumu okumak

• @aykut119 Sorumluluk tamamen size ait olmakla beraber aynı gün giriş çıkış yapan bir çok arkadaşımız oldu ve sorun yaşamadılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@canoo oraya gitmediğiniz için red gelmiştir doğal olarak

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmettaslan21, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sizce neden mülakat mailleri hala gönderilmiyor

Umuyorum ki mülakat sayısını maksimize etmek içindir.

• @EzgiLera Çok teşekkürler. Evet sürekli bakıyorum sisteme randevuyu aldığımdan beri. Az önce 2 gün öncesi için randevu saati açıldı aldım 🙏

• Günaydın. 17si bangkok giriş yaptım ve ilk uçakla Kuala Lumpur’a geçtim. Bangkok’tan ertesi gün KCCye başvurmamı söyleyen bir mail aldım ve ben de KCCye aynı maili ileterek mesaj attım ama yer değişikliğini kabul etmediler. Kuala lumpurdan henüz bir yanıt gelmedi . Şu anda Malezya’dan Hongkonga geçiyorum son şans olarak. Bilginize.

• ⭐⭐⭐⭐

@rektinpeace kcc ile bu işlemi yapamazsınız zaten bültende aktifsiniz konsolosluğun sizin dosyanızı istemesi lazım kccden

• @Emre-Kurtulmuş sizce bu kadar dosya kabul eden Bangkok bunu bilmiyor olabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@rektinpeace iş bilmeyen bir çalışana denk gelmiş olabilirsiniz bunu bilemeyiz. Geri mail attınız mı onlara dosya numaram cut off içinde olduğu için kcc dosyamda işlem yapmıyor sizin istemeniz gerekiyor tarzında

• @Emre-Kurtulmuş pek umudum yok ancak yazdım teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@rektinpeace genelde baştan savmak için yapıyorlar o kccye yazmanız gerekiyor davranışını bencede ama denemekten zarar gelmez doğru yolu siz sunun bakalım ne diyecekler

• @rektinpeace işiniz rast gitsin inşallah🙏

• @obenli Bence işi gücü bırakarak Ankaraya gidin ve yüzyüze görüşün derdinizi anlatın. Mülakattan sonra sağlık raporunuz konsolosluga gidecek ve hemen bakarlar mı muallak. Malum yılın son aylarına giriliyor riske atmamak gerek.

• @rektinpeace Benim dosyamı kabul eden Bangkok KCC ye yönlendirmedi. Dosyanızı kabul ediyoruz dedi.
    Ayrıca size gönderilen mail son zamanlarda bir çok kişiye gönderilen mail ile aynıdır diye düşünüyorum.
    Maili doğru yorumlamak lazım.
    Benim yorumladığım hali ile dosyanız KCC tarafından işlenmeye uygunsa taşıyabiliriz ancak mülakat alabilir misiniz bilmiyoruz. Çünkü çok fazla talep var. Eğer mülakat almama sorumluluğunu kabul ediyorsanız istediğimiz bilgilerle bize dönün biz de taşıyalım gibi şeyler söylüyor.
    Boş şans dilerim.

• 7 Temmuzda damgalı pasaportla birlikte Jakarta'ya gönderdiğimiz maile ret geldi bugün. Endonezya'yı denemeyi düşünen varsa bilgisine.

• Arkadaşlar merhaba
    Mülakatımız 26 Ağustos’ta fakat eşimin pasaportu Nisanda doluyor olacak eğer vizemiz onaylanırsa sonradan pasaport süresi uzatmamız sorun oluşturur mu vize açısından çünkü tekrar dosya açılmasını beklemek süreci riske atacak diye değiştirmek istemedik

• ⭐⭐⭐⭐

@Mervc Mülakatınız öncesi konsolosluktan size gelecek olan e-mail'de "Passport (Original), Must be valid for six months beyond your intended date of entry into the United States." bilgisi gelecek. 26.08.24 tarihindeki mülakatınız ile 2025 Nisan'da bitecek pasaport süresi tam sınırda.

Sizin yerinizde olsam zaman kaybetmeden il veya ilçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nden yeni pasaport başvurusu yaparım, 26.08.24 mülakat tarihinize kadar ulaşacaktır yeni pasaport. Mülakata giderken DS260 doldururken kullandığınız pasaporta ilave olarak yeni pasaportunuzu da götürün ve konsoloslukta evrak teslim ederken görüşmenin olumlu geçmesi halinde vizenin bu yeni pasaporta uygulanmasını talep ederek yeni pasaportunuzu teslim edin. Öncesinde Ankara konsolosluk ile irtibata geçerek dosyanızı açtırmaya gerek yok, olabiliyorsa Unganlar kontrole de yeni pasaport ile gitmeye çalışın tüm evraklardaki bilgilerin uyumlu olması için...

• merhabalar taylandda veya malezyada olan var mi acaba

• Arkadaşlar mülakat için bankadan hesap dökümü almaya gidiyorum şimdi. Tam olarak ne isteyeceğiz, toplam varlığımızı 6 aylık hesap dökümü ve yetkili birinin imzası diye hatırlıyorum

• @erenist banka hesap dökümü ıslak imzalı,kaşeli ve imza sirküleri

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |