Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Evet çok haklısınız bu konularda çok hassasımdır ama ben bile ihmal ettim. Çünkü açamıyorum formu. Biri benim yerime Ankara yerine Bangkok olarak düzeltirse çok sevinirim.
    Ve kişi sayısı 5 😅

• Arkadaşlar merhaba, 14 Ağustos'taki greencard mülakatım öncesi için doktor randevusu almaya çalışıyorum bir süredir ancak mülakat öncesi bir tarihte maalesef randevu yok. Bulabildiğim en uygunu 14 Ağustos'ta görüşme saatimden 3 saat sonra. En kötü ihtimalle bu randevuya gideceğim ve gitmeden önce elçiliği bununla ilgili bilgilendireceğim ancak bunun gecikmeye daha kötüsü ret ihtimaline sebebiyet verebileceğini düşünüyorum. Bununla ilgili benzer bir deneyim yaşamış olan var mıdır? Daha erkene almak için yapabileceğim bir şey var mı? Unganlara mail attım konuyla ilgili, telefon ile ulaşmak mümkün olmadı. Teşekkürler herkese bol şans.

• @MomisCan Sizin adınıza düzelttim. Fırsatı olan herkesin bilgilerini bu charta girmelerini hepimiz adına rica ediyorum.

Ekran görüntüsü 2024-07-18 143233.jpg

• @Fatih-Kaymak Fırsatı olan herkes lütfen bilgilerini güncellesin, bu hepimizin yararına olacaktır. Teşekkürler.

• @Fatih-Kaymak Çok çok teşekkür ederim 🙏🏼🍀

• Herkese merhaba ben Tiran olarak güncellenmiştim.son bülten den sonra Avrupa Bölgesi için dağıtım oldu mu.dagitimin olup olmadigini nasıl öğreniriz.hangi email adresini verdigimi unuttum email gelip gelmediğini nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• merhabalar;
    Ben de dosyamı Bangkok' a taşımak istiyorum. Aramalarda baktım fakat bulamamış olmamı lütfen maruz görün. Anladığım kadarıyla fiziki olarak Bangkok' ta olup pasaporta giriş mührünün vurulmuş olması gerekiyor. talihli benim ve benimle beraber eşim ve kızım var. Yalnızca ben tek gitsem dosya taşıma talebinde sadece benim için mi mulakat verirler yoksa o case numarasında onlar da kayıtlı olduğu için onlara da mülakat tarihi verirlermi. şimdiden çok teşekkür ederim.

• @islambjk https://ceac.state.gov/ceac/ adresinsen Check My Visa Application Status kısmından vize randevunuzun durumunu kontrol edebilirsiniz. EU bölgesine dağıtım olup olmadığını bilmiyorum maalesef ancak dosyasını oralara taşımız arkadaşlar var ise bizi bilgilendirebilirler.
    Zira hala Ankara'dan son şans mail bekleyen azınlıktan biri olarak ben de bu konuyu merak ediyorum. Kimsenin umudunu kırmak istemem ancak bu hafta Cuma gecesine kadar mail gelmediği takdirde sonrasında Ankara'nın Eylül ayı için mülakat dağıtmayacağı kanaatindeyim. Umarım yanılıyorumdur.

• @islambjk Merhaba Tirana'ya Eylül için planlanan; Temmuz dağıtımlarının yapılmadığını bu siteden aşağıya Tirana-EU olarak aratırsanız göreceksiniz. Ekran görüntüsü 2024-07-18 224333.png Fakat Eylül için dağıtımın yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin bir şey diyemem.

• @obenli çok ilginç olmuş sizin açınızdan umarım bir aksilik olmaz, fiziken unganlara gitseniz belki durum değişir

• @Mervc Merhaba siz sorununuzu çözebildiniz mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@islambjk DV2024 lottery kazanıp kazanmadığınızı öğrenmek için kullandığınız Entrant Status Check sitesine girerek, çekiliş başvurusu sonrası kaydettiğiniz 16 haneli numarayı (2024XXXXXXXXXXXX - case number değil) ve diğer kişisel bilgilerinizi girerek çıkacak sayfanın altında güncelleme olup olmadığını görebilirsiniz. Randevu verildiyse bu çıkacak sayfanın alt kısmında randevu bilgilerinizi göreceksiniz. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@emr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba,

Forumdan geç haberim oldu, forum sayesinde dosyamı öğrenci olduğum Fransa'ya taşıyabildim. Dün mülakat e-maili geldi. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Mülakat e-mailinden sonra usvisa-info comdan kayıt yaptırmak gerekiyor mu? Umarım herkes en kısa zamanda mülakat e-mailini alır. Bugüne kadar tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler.

Dosya Numarası: 2024EU19XXX

Sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor sorularınıza yanıt alabilmek için.

• ⭐⭐⭐⭐

@canoo, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Kubra-me 16 sında Kuala Lumpura mesaj attım bana red geldi.

Sadece mail mi attınız yoksa oraya gittiğinizi gösteren pasaport damganızı da eklemiş miydiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@obenli, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, 14 Ağustos'taki greencard mülakatım öncesi için doktor randevusu almaya çalışıyorum bir süredir ancak mülakat öncesi bir tarihte maalesef randevu yok. Bulabildiğim en uygunu 14 Ağustos'ta görüşme saatimden 3 saat sonra. En kötü ihtimalle bu randevuya gideceğim ve gitmeden önce elçiliği bununla ilgili bilgilendireceğim ancak bunun gecikmeye daha kötüsü ret ihtimaline sebebiyet verebileceğini düşünüyorum. Bununla ilgili benzer bir deneyim yaşamış olan var mıdır? Daha erkene almak için yapabileceğim bir şey var mı? Unganlara mail attım konuyla ilgili, telefon ile ulaşmak mümkün olmadı. Teşekkürler herkese bol şans.

Unganlara maille ya da telefonla ulaşmaya çalışın. Telefona baktıkları belirli günler ve saatler var. O saatlerde arayın.

Sizin durumunuzda çok kişi var, çok kişi oldu, çok kişi olacak. Biraz araştırma ile siz de bu kişileri bulabilirsiniz. Mesela sağlık muayenesi hakkında sorular başlığına bakmayı bir deneyin.

Mülakattan sonra sağlık raporunu verirseniz mülakatta dosyanız AP durumunda kalır ve sağlık raporunu konsolokluğa ilettiğiniz zaman ancak vizeniz basılır. Sırf sağlık raporunuz yok diye red yemezsiniz. Bunlarla uğraşmamak için sağlık raporunu önceden almaya çalışın. Daha vakit de var üstelik. Sistemi sürekli kontrol ederek yeni randevu açılıp açılmadığını takipte olun.

• @aykut119 Selamlar, asıl talihlinin gitmesi yeterli. Dosyanızı taşıyıp mülakat aldığınız takdirde hep beraber gitmeniz gerekir.

• Sizce neden mülakat mailleri hala gönderilmiyor

• @MomisCan cok teşekkür ederim. o halde bu akşam veya hafta sonu ilk fırsatta gideceğim.

• @EzgiLera sadece mail attım oraya gitmedim.

• @MomisCan yanıtınız için çok teşekkür ederim bir şey daha sormak isterim bu hafta sonu ayın 20’sine gidiş ve oradan da yine ayın 20’sinde dönüş olmak üzere biletimi aldım. fakat aklımda şöyle bir soru var ülkeden çıkış yapmadan evvel pasaportumun resmini cekip donus yapsam problem olurmu. yoksa onlarin cevap vermesini de yine orada mi beklemek gerekiyor. eger beklemek gerekiyorsa hafta sonu olmasi sebebiyle konsolosluk kapalı olacagindan dolayi gec mi cevap alirim. biletlerimi hafta ici olarak degistirmemi onerirmisiniz.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 2655
  • 3
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |