Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)


  • @sevgilisena ilk kayıt olurken saklanması gerektiğine dair uyarı yazısı çıkan “Two-Step Verification Backup Code” vardı, onu sakladınız mı?


  • İdentity Quiz kısmı bir kere açıldı, bir daha açılmıyor. Ne yapabilirim


  • @ATS16 evet sakladim


  • @nihat26 selamlar , tekrar deneyin, A ile başlayan numarınızı yeniden en baştan girerek yazın, otamatik doldurma yapmadan ,2024EU1234 şekilde sıfırlar olmadan yazın,


  • Merhabalar amerikaya ilk girişi yaptım green cartım adresime gönderilecek dedi polis, sorum şu bunu nereden takip edebilirim yapmam gereken başka birşey varmı ssn number için

  • ⭐⭐

    Bende ucsis fee'yi ödedim. "Verify you identity"diye bir bölüm var bu bölüme girince "Identity Quiz" cıkıyor yapan oldu mu?


  • @yusufalak evet, ben de yapmıştım quizi.

  • ⭐⭐

    @MMT
    Neler soruyorlar ne faydası var? ödeme çıktısında en alt kısımda bu linki veriyor ama bi açıklama göremedim. Yapmanın bir faydası var mı acaba.


  • @yusufalak Hesabınıza ilk giriş yaparken doğrulama amaçlı yapılan bir test sanırım. Net bilgim yok veya unuttum. Sorular sizin verdiğiniz kimlik bilgileri, adres bilgileri vs. üzerine geliyor. Yapmasanız ne olur bilmiyorum ama yapmamanız için bir sebep de yok sanırım. Daha net cevaplar gelir umarım. Kolay gelsin.

  • deebeeD deebee bu başlıktan bahsetti

  • @Busra-Akdag SSN yaklaşık 1 hafta-10 gün içerisinde geliyor. Kredi kartı olarak da PNC ve Capital One vermedi. Ben Discover dan aldım. 500$ limitli onaylandı.


  • @yusufalak sorular çoktan seçmeli şeklinde.
    Örneğin

    • dogum tarihiniz aşağıdakilerden hangisidir?

    • dogum yeriniz aşağıdakilerden hangisidir?

    • mülakat esnasında kac cocuk mülakat a girdiniz?

    • vizenizin onaylanma tarihi hangisidir?

    Şeklinde 7-8 soru soruluyor.. Ben yanlış cevapladım galiba 1 tanesini verify yapamadım. Bir daha da açamadım ekranı. Sorular basit.


  • Arkadaşlar merhaba Acess kod eline ulaşan var mıdır? Biz ödemeyi yaptık, Hesabimizi da verify ettik, bunun dışında yapılması gereken birşey var mı ?


  • @selun herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Hatta ben hesabımı da verify edemedim. Ama ona rağmen yaklaşık 7-8 günde SSN, 20-21 günde GC geldi. Kredi kartı başvurmanızı öneririm. Çünkü ABD de erkenden kredi kartı almak çok önemli diye aktarıldı bana


  • @sevgilisena coktesekkurler! Bizimde ssn 1 hafta sonra geldi ama green card’in ucretini yeni odedik umarim sizin gibi erkenden gelir…


  • @selun USCIS kaydında adres bilgisi olarak nereyi belirttiniz acaba. türkiye adresi mi yoksa amerika adresi mi?


  • @zynp7tepe sorunuzun cevabı bu başlıkta yazıyor aslında, arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/3206


  • @ATS16 o kadar eski bir cvp ki o yüzden tekrar sormak istedim. Emin olun bu forumu 1 senedir hatmediyorum. Ama insan okusada hata yapmamak adına en güncel işlem yapana teyit amaçlı sormak istiyor.


  • @zynp7tepe merhaba green card amerikaya gelecegi icin amerika adresimi verdim, yani turkiye adresini vermemelisiniz. Hangi sehirdesiniz? Bana card is being produced yaziyor Case Tracker aplikasyonunda

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @selun green card'ın basılıp gönderileceği adresi zaten doldurduğunuz DS260 formunda veya değiştirdiyseniz mülakat günü konsoloslukta veya değiştirdiyseniz ABD'ye ilk giriş yaparken pasaport kontrolde güncel adresinizi verdiniz, o adrese gelecek kartlarınız...


  • Aynen dogrudur, biz mulakatta değiştirmiştik, ssn Amerikadaki verdiğimiz adrese geldi, green card da oraya gelecek inşallah.siz nisanda ülkeye giriş yapıp hemen ardından green cardınız size ulaşmıs, türkiyedeyken ödemeyi yapmıştınız değil mi?


Benzer Başlıklar

  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi

    Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @flower, içinde söyledi: USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi Merhaba, Amerikan vatandasi esim ile formlari dolduruyoruz. Kendisinin bir banka hesabi yok, form ucretini odemenin baska yollari var midir? Simdiden tesekkurler. money order da kabul ediyorlar, USPS ofislerinden yapabiliyorsunuz.
  • 🇳🇱 Hollanda Gocmenligi - Ankara Anlasmasi

    Taşındı Avrupa hollanda gocmenlik gocmen vize ankaraanlasmasi
    65
    1
    4 Oy
    65 İleti
    8k Bakış
    MySeaM
    Almanya'dan sonra Hollanda da kara sinirlarina kontroller getiriyor. https://nltimes.nl/2024/11/11/netherlands-implement-land-border-controls-dec-9
  • USCIS Randevulari (InfoPass Appointment)

    Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler uscis
    58
    2 Oy
    58 İleti
    6k Bakış
    Recep ToramanR
    @gucarslan teşekkür ederim bebeğimiz türkiyede doğdu be 2 aylıkken ABD ye giriş yaptık girişteki memur Na3ve 551 mührünü pasaporta basmış fakat Anumber ve receipt number yok buyüzden randevu almakta zorlanıyoruz birde sağlık sorunu sebebiyle 1 ay sonra türkiyeye dönecek randevu için acelemiz de bu yüzden uscisden greencard başvurusunda yapıp işimizi garantiye almamız gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum