Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yusufalak sorular çoktan seçmeli şeklinde.
    Örneğin

• dogum tarihiniz aşağıdakilerden hangisidir?

• dogum yeriniz aşağıdakilerden hangisidir?

• mülakat esnasında kac cocuk mülakat a girdiniz?

• vizenizin onaylanma tarihi hangisidir?

Şeklinde 7-8 soru soruluyor.. Ben yanlış cevapladım galiba 1 tanesini verify yapamadım. Bir daha da açamadım ekranı. Sorular basit.

• Arkadaşlar merhaba Acess kod eline ulaşan var mıdır? Biz ödemeyi yaptık, Hesabimizi da verify ettik, bunun dışında yapılması gereken birşey var mı ?

• @selun herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Hatta ben hesabımı da verify edemedim. Ama ona rağmen yaklaşık 7-8 günde SSN, 20-21 günde GC geldi. Kredi kartı başvurmanızı öneririm. Çünkü ABD de erkenden kredi kartı almak çok önemli diye aktarıldı bana

• @sevgilisena coktesekkurler! Bizimde ssn 1 hafta sonra geldi ama green card’in ucretini yeni odedik umarim sizin gibi erkenden gelir…

• @selun USCIS kaydında adres bilgisi olarak nereyi belirttiniz acaba. türkiye adresi mi yoksa amerika adresi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@zynp7tepe sorunuzun cevabı bu başlıkta yazıyor aslında, arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin.

https://yesilkartforum.com/forum/post/3206

• @ATS16 o kadar eski bir cvp ki o yüzden tekrar sormak istedim. Emin olun bu forumu 1 senedir hatmediyorum. Ama insan okusada hata yapmamak adına en güncel işlem yapana teyit amaçlı sormak istiyor.

• @zynp7tepe merhaba green card amerikaya gelecegi icin amerika adresimi verdim, yani turkiye adresini vermemelisiniz. Hangi sehirdesiniz? Bana card is being produced yaziyor Case Tracker aplikasyonunda

• ⭐⭐⭐⭐

@selun green card'ın basılıp gönderileceği adresi zaten doldurduğunuz DS260 formunda veya değiştirdiyseniz mülakat günü konsoloslukta veya değiştirdiyseniz ABD'ye ilk giriş yaparken pasaport kontrolde güncel adresinizi verdiniz, o adrese gelecek kartlarınız...

• Aynen dogrudur, biz mulakatta değiştirmiştik, ssn Amerikadaki verdiğimiz adrese geldi, green card da oraya gelecek inşallah.siz nisanda ülkeye giriş yapıp hemen ardından green cardınız size ulaşmıs, türkiyedeyken ödemeyi yapmıştınız değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@selun süreç aşağıdaki gibi ilerledi

Vize mülakatı: 10.01.24 (ANK)
    Pasaport teslimi: 12.01.24
    Uscis fee ödeme: 25.01.24
    ABD ilk giriş: 03.04.24 (LAX)
    SSN teslim tarihi: 15.04.24 (IL)
    GC teslim tarihi: 30.04.24 (IL)

GC'nin basım ve gönderim sürecini Case Tracker for USCIS & NVC aplikasyonundan takip edebilirsiniz fee ödedikten sonra her bir kişi için size sistemin verdiği IOE ile başlayan numaraları aplikasyona girerek.

• @ATS16 merhaba boyle bir mail aldım ama tracking number yok normal midir ?

On July 26, 2024, we mailed your new card for your Form OS155A, Immigrant Visa and Alien Registration, Receipt Number ….., to the address you gave us. The tracking number assigned is UNAVAILABLE. You can use your tracking number at www.USPS.com in the Quick Tools Tracking section. If you do not receive your card by August 10, 2024, please go to www.uscis.gov/e-request to request that we send your new card to you.

• ⭐⭐⭐⭐

@selun case tracker aplikasyonunu refresh yapınca (aşağıya doğru kaydırınca ekranı), ekranda tracking number çıkıyor mu usps.com’a girerek takip edebileceğiniz? Aplikasyonu indirdiniz mi?

• @ATS16 merhaba maalesef yok UNAVALAIBLE demiş yukarıdaki gibi aplikasyondan refresh ettiğimde aynı sey yazıyor

• @selun ben daha önceki verilen cevaplara göre farketmez dedikleri için türkiye adresimi verdim. inş sorun olmaz diye düşünüyorum.ben şu an Maryland deyim . siz?

• Merhaba. Bugün vizelerimiz geldi. İlgili siteden ödemeyi tamamladım. Üye oldum. Verify yaptım. Ancak açılan myUscis ekranında ödememe dair hiç bir şey yok. Adres de göremiyorum. Herhangi bir case de yok. Neyi yanlış yapıyorum acaba? Verify my identitiy yaptığımda A number ve DOS case ID ekranına gönderiyor. Bunları doldurduğumda login ekranına geri dönüyor.

Login olmadan kullanılan checkcasestatus sitesi de tuhaf bir şekilde açılıyor ve case numarası yanlış gibi bir hata alıyorum. Receipt mailindeki IOE numaralarını case number olarak giriyorum.

(Düzenleme: check case status kısmı ödeme alındı şeklinde göstermeye başladı ancak myUscis sayfasında halen görünmüyor. Add your case dediğimde de online access code istiyor).

• Merhaba access code asla gelmiyor, merak etmeyin odeme yaptiktan sonra @ATS16 nin yukaridaki bahsettigi app i indirirseniz oradan takip edebilirsiniz. Biz odeme yaptiktan sonra green cardimiz elimize 3 hafta sonra ulasti

• Dostlar selamlar case tracker dan bizim iki kişinin card being produced mesajı düştü, fakat bizim aileden bir kişinin immgrant visa fee payment received gözüküyor, bu normalmi ?

• @crazycells yaptım , uçağa 10 gün var. şimdi ödedim. ÇOK teşekkür ederim. yazıyı birebir takip ettim ve hiç problem olmadı.

• Arkadaşlar merhaba,

7 ekimde New York'a uçacağız bir aksilik çıkmazsa, Amerika adresi değiştiği için bugün uscis den hem eşim hem ben ayrı ayrı hesap oluşturup ikimizde yeni adresimizi güncelledik. Gitmeden halledelim dedik. Şimdi Green Card ücretlerini ödeyeceğiz fakat aklıma bir soru takıldı, biz uscis den eşim ve ben adres değiştirmek için ayrı ayrı hesaplar açmıştık. Ücret öderken de ikimizde ayrı ayrı kendi hesaplarımızdan mı ödemeliyiz? Yoksa asıl talihlinin hesabından direk ikimiz için mi yapmalıyız ödemeyi? Desteklerinizi bekliyorum. @crazycells @lumos @gucarslan

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |