Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @MomisCan adiniza cok sevindim, tebrik ederim. Umarim en kisa surede mulakat maili alip vizenize de kavusursunuz 🙏🏼

• @zge Çookk teşekkür ederim. Gönülden sevindiğinizi biliyorum, sağolun 🙏🏼
    Umarım bir an önce mülakat maillerimiz gelir de daha da rahatlarız ☺️🍀

• @mustafa_27 Ben de Hong Kong’a giderken Bangkok aktarmalı gitmiştim ama transferde damga basılmadığı için mail gönderememiştim.
    2 hafta sonrasında bir kez daha Bangkok’a geldim ve cuma sabahı gönderdiğim mailime bu sabah kabul dönüşü alabildim nihayet 🙏🏼🍀

• @MomisCan Hayırlı olsun.Çok sevindim sizin adınıza.Maalesef biz de mühür bastırmamıştık.Hayırlısı olsun artık.En kısa zamanda mülakat maili de alırsınız inşallah😄

• @ferhatdemirhan merhaba ds-260 onay sayfasının çıktısı asıl talihli için yeterli mi yoksa tüm aile için mi gerekli büyükelçilkler şart koşuyor mu? Teşekkür ederim

• @Biks çok çok teşekkür ederim 🙏🏼🍀

• @anyela Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Bu harika bir haber, yeni bir konsolosluğun da kabul etmeye başlaması harika.

• @Baris-Erdem Tebrik ederim. Çok güzel bir haber bu.

• @MomisCan Gerçekten tebrik ederim. Neredeyse bir dünya turu yaptınız ve bu sonucu almanızı temenni ediyorduk. Bu sabah mükemmel haberlerle birlikte uyandık. Tekrardan tebrik ediyorum, yolunuz açık olsun.

• @Fatih-Kaymak Çok çok teşekkür ederim ☺️ Sevineceğinizi biliyordum 🙏🏼 Mülakat maillerimiz de en kısa zamanda gelir umarım 🍀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MomisCan gönülden tebrikler, çok uğraştınız. Sürecinizde bir adım daha ilerlediniz, darısı tez zamanda mülakat tarihini içeren e-maili almanız dileğiyle

• @ferhatdemirhan Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Şu an iki tane opsiyon mu var önünüzde?

• Merhabalar bize de hem Bangkok hem Kuala Lumpur olumlu dönüş yaptı. Bangkok dosyamızı talep ettiğini söylerken Kuala Lumpur imkanlarının sınırlı olduğunu belirten uzun bir mail atmış. Kuala Lumpur'a dönüş yapıp dosyamızı taşımamalarını söylemeli miyiz?

• @MomisCan çok sevındım zor surecler kosturup duruyoruz darısı hepimizin basına

• @ATS16 Çok teşekkür ederim 🥹 Nihayet…
    Motivasyonuma her zaman çok katkınız oldu. Sağolun 🙏🏼💐

• @Fatih-Kaymak fatih bey merhabalar eşime bugün mail geldi dosyanızı KCC den talep ettik diye mail geldi size demi böyle mail geldi??

• @pınarcan Sağolun, en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelir umarım 🙏🏼🌸

• @mustafa_27 merhabalar, biz pasaportları damgalatmistik. Attığımız mailede eklemiştik. Bize attiklari maile etkisi olmuş olabilir.

• @akaynak-3546 Tebrik ederim. Çok sevindim. Evet bana da aynı e-posta geldi.

''Dear Applicant ,

Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC).  KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions. If an appointment can be scheduled for your case, you will receive a notification by email to check the Entrant Status Check site.  At this time, U.S. Embassy Kuala Lumpur has limited availability for DV appointments. There is no guarantee that the reassignment will result in your case being scheduled for an interview. ''

• @sumeyyenur Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Bence evet birinden birini seçip diğerine de durumu anlatan bir e-posta ile transfer etmemelerini rica edin. En azından sizin yerinize başka bir talihli geçebilir.

Benzer Başlıklar

• 17 Oy
    8k İleti
    918k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
  • 15 Oy
    4k İleti
    494k Bakış
    erenottiE
    @bkaraca Merhaba, normalde pause olmasa, hızlı da denilebilecek bir ofiste süreciniz muhtemelen yetişirdi ancak pausedan dolayı green card alamama ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Masraflar gözünüze gelmeyecekse ve süreç içinde ülkeden çıkamayacağınız için 2.5-3 ay uygun zamanınız varsa denenebilir. Bol şanslar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k