DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Baris-Erdem Tebrik ederim. Çok güzel bir haber bu.
-
@MomisCan Gerçekten tebrik ederim. Neredeyse bir dünya turu yaptınız ve bu sonucu almanızı temenni ediyorduk. Bu sabah mükemmel haberlerle birlikte uyandık. Tekrardan tebrik ediyorum, yolunuz açık olsun.
-
@Fatih-Kaymak Çok çok teşekkür ederim ☺️ Sevineceğinizi biliyordum 🙏🏼 Mülakat maillerimiz de en kısa zamanda gelir umarım 🍀
-
@MomisCan gönülden tebrikler, çok uğraştınız. Sürecinizde bir adım daha ilerlediniz, darısı tez zamanda mülakat tarihini içeren e-maili almanız dileğiyle
-
@ferhatdemirhan Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Şu an iki tane opsiyon mu var önünüzde?
-
Merhabalar bize de hem Bangkok hem Kuala Lumpur olumlu dönüş yaptı. Bangkok dosyamızı talep ettiğini söylerken Kuala Lumpur imkanlarının sınırlı olduğunu belirten uzun bir mail atmış. Kuala Lumpur'a dönüş yapıp dosyamızı taşımamalarını söylemeli miyiz?
-
@MomisCan çok sevındım zor surecler kosturup duruyoruz darısı hepimizin basına
-
@ATS16 Çok teşekkür ederim 🥹 Nihayet…
Motivasyonuma her zaman çok katkınız oldu. Sağolun 🙏🏼💐 -
@Fatih-Kaymak fatih bey merhabalar eşime bugün mail geldi dosyanızı KCC den talep ettik diye mail geldi size demi böyle mail geldi??
-
@pınarcan Sağolun, en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelir umarım 🙏🏼🌸
-
@mustafa_27 merhabalar, biz pasaportları damgalatmistik. Attığımız mailede eklemiştik. Bize attiklari maile etkisi olmuş olabilir.
-
@akaynak-3546 Tebrik ederim. Çok sevindim. Evet bana da aynı e-posta geldi.
''Dear Applicant ,
Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC). KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions. If an appointment can be scheduled for your case, you will receive a notification by email to check the Entrant Status Check site. At this time, U.S. Embassy Kuala Lumpur has limited availability for DV appointments. There is no guarantee that the reassignment will result in your case being scheduled for an interview. ''
-
@sumeyyenur Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Bence evet birinden birini seçip diğerine de durumu anlatan bir e-posta ile transfer etmemelerini rica edin. En azından sizin yerinize başka bir talihli geçebilir.
-
@Fatih-Kaymak çok teşekkür ediyorum ben de sizleri tebrik ederim. Umarım en kısa zamanda mülakat maillerimizi de alırız. Kuala Lumpura mail atıp dosyamızı Tayland'a transfer ettiğimizi ileteceğim.
-
@Exrimen Merhaba, ben formu doldurmuştum ama kontrol esnasında sormadılar. Siz işinizi garantiye alarak doldurmak isterseniz formun linki burada;
-
Merhaba. Dosya transferi yapabilen herkesi gönülden tebrik ediyorum. KL’ye 30haziranda mail atmıştık mühürle beraber. Dün ise pasaportun fotoğraflı sayfasını ve vizeyi istediler
bugün çoğu kişiye mail gitmiş bize gelmedi. Ne yapmak gerekir sizce? Endişeleniyoruz ister istemez. -
@Kubra-me Merhaba, @betulxk 'nın son iletilerini okumanızı tavsiye ederim. O da sizin gibi bir süreç yaşamıştı (son iletilerinde göreceksiniz) ve sonunda olumlu e-posta aldı.
-
@Fatih-Kaymak çok şükür diyelim o zaman inşallah mülakat maili de gelir en kısa zamanda hepimize:))
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar Avusturya'ya dosyamızı taşıdıktan sonra Slovenya’dan eşimle ben vize için başvurduk fakat ne yazık ki red aldık. Randevu tarihimizi değiştirmelerini rica edip 23 temmuza randevu tekrar oluşturduk. Bu süreçte bi vize danışmanıyla anlaştık adam bizi baya kandırdı ve dolandırdı. Geçen hafta oluyor bu yaşananlar. Geçen mucizevi bir şekilde bir kişilik vfs Avusturya’dan randevu bulduk ve ben hazır olan evraklarımla gittik dün onayımı aldım. Talihli benim ve ben tek başıma gireceğim vize randevusuna eşime vize randevusu asla bulamıyoruz. eşimin olmaması bir sorun teşkil eder mi ya da yapabileceğim neler var. Bizimkiyle aynı süreci yaşayan var mıdır?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum