Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @Baris-Erdem Tebrik ederim. Çok güzel bir haber bu.


  • @MomisCan Gerçekten tebrik ederim. Neredeyse bir dünya turu yaptınız ve bu sonucu almanızı temenni ediyorduk. Bu sabah mükemmel haberlerle birlikte uyandık. Tekrardan tebrik ediyorum, yolunuz açık olsun.


  • @Fatih-Kaymak Çok çok teşekkür ederim ☺️ Sevineceğinizi biliyordum 🙏🏼 Mülakat maillerimiz de en kısa zamanda gelir umarım 🍀

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MomisCan gönülden tebrikler, çok uğraştınız. Sürecinizde bir adım daha ilerlediniz, darısı tez zamanda mülakat tarihini içeren e-maili almanız dileğiyle


  • @ferhatdemirhan Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Şu an iki tane opsiyon mu var önünüzde?


  • Merhabalar bize de hem Bangkok hem Kuala Lumpur olumlu dönüş yaptı. Bangkok dosyamızı talep ettiğini söylerken Kuala Lumpur imkanlarının sınırlı olduğunu belirten uzun bir mail atmış. Kuala Lumpur'a dönüş yapıp dosyamızı taşımamalarını söylemeli miyiz?


  • @MomisCan çok sevındım zor surecler kosturup duruyoruz darısı hepimizin basına


  • @ATS16 Çok teşekkür ederim 🥹 Nihayet…
    Motivasyonuma her zaman çok katkınız oldu. Sağolun 🙏🏼💐


  • @Fatih-Kaymak fatih bey merhabalar eşime bugün mail geldi dosyanızı KCC den talep ettik diye mail geldi size demi böyle mail geldi??


  • @pınarcan Sağolun, en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelir umarım 🙏🏼🌸


  • @mustafa_27 merhabalar, biz pasaportları damgalatmistik. Attığımız mailede eklemiştik. Bize attiklari maile etkisi olmuş olabilir.


  • @akaynak-3546 Tebrik ederim. Çok sevindim. Evet bana da aynı e-posta geldi.

    ''Dear Applicant ,

    Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC).  KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions. If an appointment can be scheduled for your case, you will receive a notification by email to check the Entrant Status Check site.  At this time, U.S. Embassy Kuala Lumpur has limited availability for DV appointments. There is no guarantee that the reassignment will result in your case being scheduled for an interview. ''


  • @sumeyyenur Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Bence evet birinden birini seçip diğerine de durumu anlatan bir e-posta ile transfer etmemelerini rica edin. En azından sizin yerinize başka bir talihli geçebilir.


  • @Fatih-Kaymak çok teşekkür ediyorum ben de sizleri tebrik ederim. Umarım en kısa zamanda mülakat maillerimizi de alırız. Kuala Lumpura mail atıp dosyamızı Tayland'a transfer ettiğimizi ileteceğim.


  • @Exrimen Merhaba, ben formu doldurmuştum ama kontrol esnasında sormadılar. Siz işinizi garantiye alarak doldurmak isterseniz formun linki burada;

    https://imigresen-online.imi.gov.my/mdac/main


  • Merhaba. Dosya transferi yapabilen herkesi gönülden tebrik ediyorum. KL’ye 30haziranda mail atmıştık mühürle beraber. Dün ise pasaportun fotoğraflı sayfasını ve vizeyi istediler
    bugün çoğu kişiye mail gitmiş bize gelmedi. Ne yapmak gerekir sizce? Endişeleniyoruz ister istemez.


  • @Kubra-me Merhaba, @betulxk 'nın son iletilerini okumanızı tavsiye ederim. O da sizin gibi bir süreç yaşamıştı (son iletilerinde göreceksiniz) ve sonunda olumlu e-posta aldı.


  • @Fatih-Kaymak çok şükür diyelim o zaman inşallah mülakat maili de gelir en kısa zamanda hepimize:))


  • Bu ileti silindi!

  • Merhabalar Avusturya'ya dosyamızı taşıdıktan sonra Slovenya’dan eşimle ben vize için başvurduk fakat ne yazık ki red aldık. Randevu tarihimizi değiştirmelerini rica edip 23 temmuza randevu tekrar oluşturduk. Bu süreçte bi vize danışmanıyla anlaştık adam bizi baya kandırdı ve dolandırdı. Geçen hafta oluyor bu yaşananlar. Geçen mucizevi bir şekilde bir kişilik vfs Avusturya’dan randevu bulduk ve ben hazır olan evraklarımla gittik dün onayımı aldım. Talihli benim ve ben tek başıma gireceğim vize randevusuna eşime vize randevusu asla bulamıyoruz. eşimin olmaması bir sorun teşkil eder mi ya da yapabileceğim neler var. Bizimkiyle aynı süreci yaşayan var mıdır?


Benzer Başlıklar

  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum